Her er en ny nyanse fra Huda Beauty's Liquid Matte Lipstick-sortiment, og denne skyggen heter "Material Girl".

Pris: $20 Produktbeskrivelse: En svært behagelig, lang slitesterk leppestift som tørker matte med intens fargebetaling og overføringssikre egenskaper. Introduserer Huda Beauty nyeste lip beautifier: The Liquid Matte, en uovertruffen ta på den flytende leppestiften. Den prøvde og sanne komfort-slipsformelen fra topp skjønnhetsekspert, Huda Kattan, er infundert med antioksidanter og et eksklusivt kompleks for å opprettholde leppens hydrering. Den lette formelen glir på et tynt lag med farge som intensiverer som det setter til en matt, overføringsfri finish med fantastisk oppholdskraft. Du kan til og med glemme at du har på deg noe på leppene dine! Must-have nyanser kan brukes alene eller kombinert for å skape den perfekte farge for enhver anledning. Pair den med en komplementær Huda Beauty Lip Contour for å slå ut ditt utseende. Den er formulert uten parabener, ftalater.

Min erfaring med Huda Beauty Materiale Girl Liquid Matte Lipstick:

Innpakningen av Huda skjønnhetsvæske matte leppestifter er veldig bra. Lippestiften kommer i en hvit glidende kartong med åpne lepper som biter leppestiftet i mellom, og det betyr at du definitivt kan se fargen fra kartongen selv.

Leppestiftrøret i seg selv ser veldig stilig ut, med frostet rør og Huda skjønnhetslogoen på toppen. Skyggenavnet er nevnt på bunnen av røret. Applikatoren er en standard doe-fot applikator, ikke noe spesielt med applikatoren.

Disse flytende leppestifter fra Huda Beauty lukter som kakebit, deilig!

"Material Girl" er en mørk lilla-plomme nyanse som vil se smigrende ut på alle hudtoner. Den flytende leppestiften er veldig pigmentert, men denne skyggen er ujevn og tar litt arbeid for å få det til å fungere. Konsistensen av denne flytende matte leppestiften er ganske flytende, men siden lengden på applikatorplaten er lang, gir det nok kontroll på applikatoren.

Jeg har ikke lagt merke til noe fjær med denne leppestiften. Jeg ventet lengre tørketid siden disse var så flytende, men overraskende tørket de raskt ned (1-1.5 minutter). Den glir uten problemer. Ting jeg liker om denne flytende matte leppestiften er at i forhold til de andre flytende leppestifter, klamrer den ikke på de tørre flekkene. Du kan definitivt sette på andre lag uten at leppene ser kake ut.

Det er ikke helt overføring bevis, overfører litt. Det føles super lett og behagelig på leppene, men med måltider, slites det helt ut som er en stor skuffelse fra en flytende leppestift. Jeg har 4 til 5 timer slitasje tid uten å drikke eller spise.

Pros av Huda Beauty Materiale Girl Liquid Matte Lipstick:

 • Lukter kakebit.
 • Vakker nyanse.
 • Byggbar uten å se på kake.
 • Klamrer seg ikke på tørkeplaster.
 • Komfortabel.
 • Lett.
 • Tørker raskt.
 • Hyggelig emballasje.
 • Ingen feathering.
 • Lang applikatorvegg gir nok kontroll for den presise applikasjonen.

Cons av Huda Beauty Materiale Girl Liquid Matte Lipstick:

 • Ikke vare lenge.
 • Patchy ut av gjengen.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Huda Beauty Material Girl Liquid Matte Lipstick? Ja, hvis du har det bra med slitagetiden. IMBB Rating: 3.5/5

Huda Beauty Venus Liquid Matte Lipstick Huda Beauty Icon Liquid Matte leppestift Huda Beauty Liquid Matt Trophy Wife Lipstick Huda Beauty Lashes Giselle # 1 Huda Beauty Samantha # 7 Øyevipper Huda Beauty Claudia # 6 Øyevipper Huda Beauty Hurtigtørking Vanntett øyenvippe lim 6 MAC Retro Matte Liquid Lipsticks Bilder, fargeprøver Lime Crime Velvetines bleknet flytende mat leppestift Lime Crime Velvetines bleknet flytende mat leppestift Chambor Extreme Wear 406 Overførbar Liquid Lipstick Lime Crime Venus: The Grunge Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020