Fortsetter med den flytende leppestiftens mani, her er en gjennomgang av en annen flytende leppestift. Den som jeg skal gjennomgå i dag er av Kat Von D. Kat Von D er kjent for sin fantastiske flytende leppestiftformulering og fantastisk skyggeområde. Skyggen jeg vurderer i dag heter Nosferatu.

Pris: $20 Produktbeskrivelse: Den livsfrie leppestift som ikke slites av! Ja, du kan spise, drikke, sminke, bryte opp og munnen av å vite at leppene dine kommer til å forbli feilfri gjennom alt! I 28 til-dø-for nyanser glir denne kremformede formelen over lepper som en glans og setter til en ekte matt finish. Sammen med 24-timers slitasje og høypigmentfarge, er neste generasjons formel fullpakket med naturlige fuktighetskrem, inkludert vitamin E og solsikkefrø. All-day slitasje har aldri følt seg så behagelig! Live lykkelig evig! 100% grusomhet fri for alltid! Slik søker du: For å søke, bruk applikatoren for å sveipe et lag over lepper. Hold still i noen sekunder for å la det stille, NEI smekk eller gni leppene dine sammen! Deretter gjelder et andre lag ... at leppestift ikke går overalt!

Min erfaring med Kat Von D Nosferatu Evig flytende leppestift:

Kat Von D Nosferatu Evig Liquid Lipstick kommer inn i et langt gjennomsiktig plastrør med en vakker floral print på røret. Merket er trykt på røret og skyggenavnet på bunnen av røret. Røret har en lang stav med en standard fotfeste.

Skyggen Nosferatu er en fantastisk dyp rød nyanse med et gullskifte til det. Ved å se på røret, kan du ikke oppdage noen gullglans eller glanspartikler. Disse partiklene aktiveres når flytende leppestift tørker helt ned. Denne fargen vil se fantastisk på alle hudtoner. Kat Von D's formulering har vært alles favoritt i mange år nå, og det er fortsatt ingen tvil om det.

Denne Kat Von D flytende leppestift har en mousse tekstur. Skyggen Nosferatu er veldig pigmentert og gir full dekning i en enkelt sveipe. Den lange staven gjør søknaden enkel og presis. Leppefarge har en meget mild duft til den som fades bort etter påføring. Dette går jevnt på leppene uten å være streaky eller ujevn; Faktisk, selv å sette et andre lag på gjør det ikke til å se kakeaktig ut.

Den flytende leppestiften tørker ned til en matt finish og føles veldig lett og behagelig på leppene. Det fjærer ikke og tørker heller ikke ut leppene dine. Det overfører litt når du drikker eller spiser. Men selv etter å ha spist og drukket, får jeg minst 5 timers slitasje.

Fordeler med Kat Von D Nosferatu Evig flytende leppestift:

⦁ Stort skyggeområde ⦁ Veldig unik dyprød nyanse med gullskift ⦁ Føler lett på leppene ⦁ Komfortabelt ⦁ Hydrerende ⦁ Ser ikke kakeaktig ut ⦁ Ikke fjær ⦁ Pigmentert ⦁ går jevnt ⦁ Ikke ujevn eller ujevn ⦁ Lang slitasje

Ulemper med Kat Von D Nosferatu Evig flytende leppestift:

⦁ Ingen

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale Kat Von D Nosferatu evig flytende leppestift? Ja.

Kat Von D Susperia evig flytende leppestift Kat Von D Outlaw evig flytende leppestift Kat Von D Double Dare evig flytende leppestift Kat Von D Mor evig flytende leppestift Kat Von D Jeffree Evig flytende leppestift L'Oreal Everlasting Plum 712 Infallible Lipstick Maybelline Hyperglossy Liquid Liner L'Oreal Paris Magic Nude Liquid Powder 7 Best Beauty Hacks Ever Makeup Hacks å stjele fra The Red Carpet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: