Hei IMBBians,

Eyeliners er en del av livet vårt for de fleste av oss. Å være mesmerisert med de forskjellige slags katt / vingede øyenlinser har vi gått bra med mange eyeliners for å oppnå det som ser ut. Mens jakten på den perfekte eyeliner fortsetter, vil jeg i dag gjennomgå Catrice, ikke forlat meg! Vanntett flytende liner. Så les videre for å vite mer.

Pris: € 3,89 for 1,7Ml ingredienser: Ikke nevne! Hva selskapet hevder: Fremhev øynene dine perfekt: Den spesielle tekstur og nyskapende, fint viltstopp garanterer en enda mer nøyaktig øyelinje i et blunk! • Felt-tip for enkel bruk • Vanntett • Dyp svart

Min erfaring med Catrice Ikke forlatt meg! Vanntett flytende liner:

En av grunnene til at jeg plukket opp skyldes navnet hans. Det fortsatte å fortelle meg: "Vennligst ikke la meg gå!"; et pent navn. Selv om jeg hadde et hatforhold med den tidligere Ultra Slim Eyeliner-pennen i Catrice, bestemte jeg meg for å ta dette produktet som jeg likte applikatoren og selve produktet var veldig slank og tynn.

Eyeliner kommer i en svart, slank flaske med blå ord. I utgangspunktet visste jeg ikke hvem som var hetten og bunnen. Flasken er veldig slank og tynn. Den passer lett inn i en veske som en penn. Jeg elsker absolutt det. Hetten er tett nok og det er ingen sjanser for lekkasje. Den flytende foringen har en filtapplikator. Det er ikke noe hår som popper ut på sidene og gir dermed en presis linje. Applikatoren kan brukes til å lage tykke eller tynne linjer perfekt.

Foringen har en halv tykk konsistens. Det er tykt og tørker super raskt. Foringen tørker innen 5-10 sekunder etter påføring. Fargen er intens svart, men den har ikke en matt finish; det er litt skinnende. Mitt personlige valg er alltid en matt eyeliner. Eyeliner trekker glatte linjer. De kan lett glide over øyet og kan bygges opp for tykkere linjer uten oppstyr da linjene tørker ganske fort. Øyebestanden har et sterkt svart pigment og holder også lenge. Eyeliner holdt på øynene mine for god 6-7 timer uten grunn eller grunn og bare på fuktighetskrem og jeg er sikker på at med de riktige produktene kan det virkelig være lang tid.

Fôringen flager av etter denne perioden og etter 4 timer; Jeg har lagt merke til at linjene nær øyets indre hjørne begynner å forsvinne. Jeg berører ikke engang mitt øye, og dette er noe jeg har opplevd med dette produktet. Produktet er vanntett og dermed kan du gå til strender / bassenger / i regn og fortsatt se stilig ut!

Men den vanntette fordelen kommer med et minuspunkt i denne Catrice eyeliner. Hvis du bruker vann- eller vannbaserte sminkefjernere, gjør eyeliner disse små flakene som forblir overalt i ansiktet og kan irritere hvis det kommer i øynene. Så bare olje- eller oljebaserte sminkefjernere må brukes til å fjerne produktet. Men annet enn dette har jeg ingen problemer med produktet, og jeg er ganske fornøyd med produktet. Så oppsummering:

Fordeler med Catrice Ikke forlatt meg! Vanntett flytende liner:

• Rimelig. • Reise vennlig som det er slank og tynn. • Lett tilgjengelig. • Fin, slank og solid emballasje. • En fin filtespissapplikator som kan brukes til å lage tynne eller tykke linjer. • Pigmentert. • Fortsetter hele dagen godt på plass og varer lenge med primer. • Irriterer ikke huden. • Kan oppnå glatte og fine linjer.

Ulemper med Catrice Ikke forlat meg! Vanntett flytende liner:

• Bryter og flager etter 8 timer og må brukes på nytt. • Må fjernes med oljebaserte sminkefjernere eller olje; med vannbasert produkt de flager av.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Catrice ikke la meg! Vanntett flytende liner? Ja!

Best Liquid Black Eyeliners Tilgjengelig i India: En Samling Catrice 010 Black er Sort Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Vanntett Catrice Eye'Matic Dip Liner Vanntett Catrice 070 Dancing Green Liquid Metal Gel Eye Eye Pencil Catrice Kohl Kajal - 010 Ultra Svart Catrice 100 Pearly Bird Longlasting Eye Pencil Vanntett Catrice Velvet Matt Smokey Eye Pencil 010 Vennligst Mauve Black Catrice 010 i humør for nakne gjort for å bli inne i Eye Highlighter Pen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: