Hudtype: Oljebesiktig, pleier å kombinere (av og til) og akne utsatt

Hei venner,

Hvordan har du det i dag? Jeg er her for å dele et annet nyeste hudpleie kjøp med dere alle fra merkevaren "Tatcha". Tatcha er et japansk hudpleiemerke som hevder å innlemme alder gamle japanske tradisjoner med å bruke risbran, japansk indigo, gull, perler, kolloidal havregryn, silke etc i sine vanlige hudpleieritualer. Grunnleggeren og administrerende direktør Victoria Tsai oppdaget dette merket etter å ha lidd av akutt dermatitt, og utviklet en ivrig bevissthet om viktigheten av ingredienser som brukes på huden. Ikke rart at hennes hudpleielinje selger som varme boller i markedet, selv om jeg fortsatt er i to tanker om dette produktet. La oss lese mer om Tatcha Indigo Soothing Rice Enzyme Powder.

Pris: $ 68 for 2,1 oz og $ 15 for 0,35 oz, ekskluderer frakt og skatt ingredienser: Oryza Sativa (Rice) Pulver, Mikrokrystallinsk Cellulose, Kaliummyristat, Polygonum Tinctorium (Japansk Indigo) Blad / Stem Utdrag, Indigofera Tinctoria Blad Utdrag, Kolloidal Havregryn, Camellia Sinensis (Green Tea) Blad Utdrag, Hydrolysert Conchiolin (Pearl) Protein, Oryza Sativa (Ris) kli, algenekstrakt, glycerin, kaliumsorbat, natriumbenzoat, kalsiumkarbonat, titandioxid, tinnoksid, glimmer, alkohol, fenoksyetanol

Hva det er: Et vannaktivert enzympulver exfoliant og rensemiddel av risbran, indigo ekstrakt, kolloidal havregryn og vår anti-aldrende HADASEI-3 ™ kompleks. Avslører hudens naturlige glans. Hvorfor er det annerledes: Exfoliates og toner uten harde slipemidler for jevn, lys, baby-myk hud. Det andre trinnet i vår underskrift Kyoto Cleanse. Hvem er det for: For sensitiv hud, opprettet med kolloidal havregryn for å lette lett irritert og betent hud. Ikke-irriterende. Ikke sensibiliserende. Dermatologist testet.

Min erfaring med Tatcha Indigo Soothing Rice Enzyme Powder:

Det beroligende rispulveret kommer i sofistikert, ugjennomsiktig og robust Indigo-farget plastboksemballasje med smal åpning, dekket med en liten glidemekanisme med ytterligere vriddeksel. Det har mild ris duft, men det er neppe merkbar. Jeg finner det ganske brukervennlig, hygienisk og reisevennlig emballasje.

Det blå / indigo fargede fine pulveret ligner på "Rin vaskemiddelpulver", (dumt jeg kan ikke finne bedre sammenligning enn dette). Jeg var litt skremt først og fremst for å se fint kornete tekstur, men det danner intenst skum på fuktig hud uten å føle seg slitende for den følsomme huden min lykkelig. Tatt i betraktning min akne utsatt hud, masserer jeg det bare forsiktig på huden uten skrubbebevegelse, og det svømmer raskt av smuss, smuss, døde celler av huden min uten å irritere ytterligere. Postvask Jeg føler alltid myk, sootet hud uten tett, elastisk følelse eller tørrhet, selv om jeg trenger å følge opp med en fuktighetsgivende fuktighetskrem. Men jeg vil ikke si at det forårsaker tørrhet eller irritasjon i huden min. Det er bare at min 30-talls hud har en tendens til å føle tørrere i motsetning til fet hudtype mye til min overraskelse!

Jeg kan legge merke til at det tar vare på døde celler, tørr akne rusk og / eller smuss, oiliness veldig bra, mens det er mildt på huden min som jeg aldri følte irritert rødhet på hud etter vask. Videre har frekvensen av bruddutbrudd, utseendet på hvite hoder, blitt redusert betydelig siden jeg sluttet på dette rispulveret i mitt morgen- og nattpleie regime. Imidlertid opplevde jeg svake ulemper ved å bruke dette pulveret to ganger om dagen i fortiden, der det forårsaket overdreven tørrhet på kinnene mine, noe som gjorde dem tørre og uttørket over natten. Jeg har begrenset bruken til en gang hver annen dag og fant ikke det plager for huden min siden da; faktisk tar det seg av ujevn hudtekstur, store åpne porer og rødhet på huden min ganske bra.

Annet enn å få uønskede effekter av å bruke det to ganger regelmessig, har jeg ikke funnet det med hensyn til min følsomme akne utsatt hudtype som det aldri forårsaket break outs eller aktivert min oljeaktig kjertler. Men jeg har ikke funnet noe unikt eller verdt å raving heller. Jeg mener at jeg er imponert over den milde forfriskende funksjonen, men jeg har oppnådd lignende resultater med ekte pre-soaked rispulver også det uten å merke seg åpenlyst tørr hud selv med vanlig bruk. Men da kan vi ikke nekte det faktum at disse rispulverene kommer til nytte i forhold til å følge opp med tradisjonelle rutiner til tider. Uansett hva jeg ikke er veldig overbevist av sin dype rensende eiendom, enten som det hjalp til med å hindre fremtidige bruddstykker, men det gjorde ingenting for eksisterende svartehoder på nesen min.

Faktisk finner jeg det en midlertidig aktuell eksfolierende behandling på huden min fordi jeg kan føle utbruddet av friske flekker på huden min hvis jeg noen gang hopper over det i min diett. Det gir ikke noen dyp pore rensing og / eller avstopping effekt for meg selv om porene vises litt raffinerte og mindre, men jeg savner fortsatt dype rensende resultater, hvis du vet hva jeg mener? Over alt føler jeg at det er sikkert bra for skjønnhet med sensitiv hudtype, da det aldri førte til rødhet, irritasjon på huden min med begrenset bruk. Men vi får mye bedre exfoliating, polering produkter i markedet til mye lavere prisklasse som min Ole Henriksen Walnut Scrub, St Ives Green Tea eller Apricot Scrub for å nevne noen. Personlig vil jeg ikke få det igjen.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler med Tatcha Indigo Strålende Rice Enzym Pulver:

• Et mildt forfriskende ris enzympulver. • ½ ts av produktet danner sterkt skum for å dekke hele ansiktet. • Fjerner raskt smuss, smuss, døde celler og / eller tørre flekker av huden. • Hud føles myk og jevn ettervask. • Føler ikke åpenbart tørking på huden. • Forårsaker ikke rødhet eller irritasjon for akne utsatt hud. • Hjelper med å hindre fremtidige brudd eller ulemper. • Gir en god tekstur og synlig forskjell i porene i god grad. • Ganske brukervennlig, hygienisk og reisevennlig produktemballasje

Ulemper med Tatcha Indigo Soothing Rice Enzyme Powder:

• Tricky å bruke to ganger om dagen eller hver dag for sensitiv hud. • Det gjør ingenting for dypsete svart / hvite hoder. • Ineffektiv for avstopping eller rensing av porer. • Føles som midlertidig aktuell behandling. • Følte aldri glødende eller til og med tonefarge etter vask. • Sikkert dyrt.

IMBB Rating - 3.8/5 Jeg vil bare anbefale det til skjønnheter som er fornøyd med deres nåværende exfoliating hudpleie regime, forutsatt at du bruker det med begrensning pluss følg det med fuktighetsgivende fuktighetskrem.

Tatcha Luminous Dewy Skin Mist Tatcha Pure One Step Camellia Cleansing Oil Tatcha Polished Classic Rice Enzyme Powder The Body Shop Vitamin E Cream Exfoliator Lotus Herbals YOUTHRx Active Anti-Aging Exfoliator YSL Top Secrets Granule Free Natural Action Exfoliator MAC Mineraliser Volcanic Ash Exfoliator Kiehl er klart korrigerende hvit hud lysende eksfoliator

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: