Hilsener alle,

Kråkens føtter, fine linjer, rynker, skinnende hud, konkav kinn, nedsunket hud er alle resultatene av en aldrende hud. Når du blir eldre, begynner den å vises på huden også. Nå er det så mange behandlinger og prosedyrer som er tilgjengelige for å stramme huden på ansiktet. For ikke å nevne, er noen behandlinger ganske oppstyrfrie og gir huden langvarige resultater. Derfor, hvis du er villig til å ha ungdommelig og yngre hud også, så her er listen over 8 ansiktsstramming prosedyrer. Så, la oss komme inn på den.

1. Hudfyllstoffer:

Hvis du opplever sugende hud rundt kinnene, kan du velge dermelt filler være det beste alternativet. Vanligvis er den flate huden rundt kinnene et resultat av volumetap som skaper en illusjon av skinnende hud. Dette volumet kan bare gjenopprettes ved hjelp av dermal fyllstoffer. Mest brukte dermalfyllstoffer er hyaluronsyrebaserte og kollagenbaserte. Disse fyllstoffene plumper øyeblikkelig opp huden og ser bort fra illusjonen av sagende hud rundt kinnene.

2. Fettoverføring:

Fettoverføring er et av alternativene for å fylle opp de sunkne områdene på ansiktet. Fett kan også brukes som et alternativ til hudfyllene. Det fyller effektivt kråkenes føtter, rynker, nedsunket hud eller konkav kinn. For ikke å nevne, er du mindre sannsynlig å ha noen bivirkninger ved å bruke eget fett som fyllstoff. Resultatene som er oppnådd med fettoverføringen, er naturlig utseende og langvarig.

3. Laserløft eller stramming av huden:

Laserskinnspenning behandler effektivt de fine linjene, rynker og reduserer sagende hud. I denne prosessen brukes en infrarød lyskilde til å levere varmen til huden. Den leverte varmen oppvarmer igjen kollagenet under hudens overflate, og får huden til å trekke seg sammen eller stramme. I tillegg øker det også kollagenproduksjonen. For de optimale resultatene er det nødvendig med minst 2-3 samlinger av laserløft.

4. Botox:

Botox er en neuro-moderator som injiseres i musklene. Det får dem til å slappe av midlertidig. De avslappede musklene er mindre tilbøyelige til å trekke seg sammen og dermed forhindre fine linjer, rynker og hakkende hud. Hvis du har mildt sagging hud, kan Botox bli vist seg å være effektiv. For ikke å nevne, hvis du har sagging hud rundt øynene, så kan den herdes ved hjelp av Botox selv.

5. Thermage:

Prosessen med Thermage bruker radiofrekvensenergi for å stramme huden. Det er også en ikke-kirurgisk behandling. Radiofrekvensenergien gir varmen til det dypere lag av huden og stimulerer eksisterende kollagen og fremmer veksten av nytt kollagen for yngre hud. Behandlingen er helt smertefri med liten varmeopplevelse. Men varmen kan kontrolleres av leverandøren. Behandlingen av ansiktsstramming med Thermage er en engangsprosess, men det kan ta tid å vise resultater.

6. Hud ulterapi:

Prosessen med ulterapi innebærer bruk av ultralyd for å løfte og stramme huden på nakken og haken. Enheten som brukes til behandling av ansiktsstramming med ulterapi, leverer ultralydsenergien til huden og stimulerer kollagenproduksjonen. Under ulterapi, er det beste området i huden for behandlingsenergi, og så blir ultralydsenergien levert i det valgte området.

7. Løfteheis ansiktsløftning:

Med hjelp av trådløft ansiktsløftning, kan du bli kvitt den skinnende huden rundt kinnene, kjeve og nakke det også, raskt. Prosessen med trådløft ansiktsløfting innebærer bruk av spesielle tråder for å holde reposisjonert hud og ansiktsvev i deres sted etter operasjonen. Tråden settes inn i ansiktet gjennom små inngrep i målrettede områder og deretter trukket tilbake for å løfte og glatte ansiktet. Til slutt er trådene knutet og skjult i selve huden. Denne prosedyren viser resultater umiddelbart og tydelig.

8. Dysport dermolift:

Prosessen med ansiktsstramming ved hjelp av dysport innebærer injeksjon av fortynnet dysport i hudlaget. Det stimulerer de cellulære cytoskelettcellene og binder mer elastin og kollagen. Det forbedrer også produksjonen av kollagen ved å stimulere fibroblastcellene. Denne prosessen gir øyeblikkelige resultater som blir bedre hver dag. Derfor, hvis du er ute etter noe øyeblikkelig, så kan dysport være en perfekt passform.

Slik strammer ansiktshuden uten kirurgi VLCC Skin Tightening Facial Kit Biotique Skin Tightening Facial Kit 10 Celeb-inspirerte kosmetiske prosedyrer som du selv kan gå for Kosmetiske prosedyrer for øyevipper 18 Maybelline baby lepper å velge mellom 15 Kabuki børster å velge mellom Beste røde nagellakker å velge mellom

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: