Produkt kjøpt av IMBB

Hudtype: Normal-tørr

Hei,

Som du vet, er jeg besatt av Innisfree-produkter, og her er en gjennomgang av en av deres rensemidler. Les videre for å vite hvor mye jeg elsker det.

Pris: INR 800 Produktbeskrivelse: En en-trinns mousse-type rengjøringsmiddel med Jeju vulkanske klynger som fjerner smuss i porene helt. En utmerket sebumabsorberende effekt av Jeju vulkanske klynger 2. Myk pisket-lignende teksturerte mousse type rensemiddel 3. Ett-trinns rengjøringsmiddel for å fjerne basen sminke og rense ansiktet 4. 4-fri system: fri for 4 skadelige tilsetningsstoffer som dyreingredienser, fargestoffer, sulfat overflateaktivt middel og imidazolidinyl urea

Hvordan å bruke: Rist beholderen mer enn 5 ganger før bruk og pump en passende mengde som skal påføres over tørt ansikt. Masser med fingrene for å fjerne urenheter og rens med lunkent vann.

Min erfaring med Innisfree Jeju Volcanic Mousse Cleanser:

Siden dette er en mousseformel, kommer den i en veldig fin pumpeemballasje. Som vanlig er all informasjon pent gitt på emballasjen, samt på deres hjemmeside. Pumpe mekanismen fungerer bra, og du har kontroll over at produktet blir dispensert. Ja, det er spild, men bare litt. Jeg liker virkelig emballasjen. Det er bare perfekt og fungerer bra for meg.

Dette er en unik formel, og det var derfor jeg ønsket å prøve det. Det er mousse formel som føles så myk og fluffy. Den sprer seg godt på huden og er også lett å skylles av. Du skal bruke den til tørr hud, massasje og skyll deretter. Tekstur gjør alt lett. Det lukter ganske frisk, men du kan bare lukte den når du bruker den eller skyller den av.

Merket hevder at dette rengjøringsmiddelet har Jeju vulkanske klynger, men rengjøringen er myk og glatt. Det gjør huden min ren, myk og myk. Min hud føles grundig rengjort og oljefri, og derfor elsker jeg å bruke denne rengjøringen etter treningsstudioet mitt. Jeg har ikke møtt noen hudproblemer på grunn av denne rensingen. Jeg har ikke sett noen rødhet eller kviser og det er bare bra. Det fjerner ikke sminke riktig og jeg forventer ikke engang det, så det er greit.

Til tider føles huden min litt tøff og tørr, men så følger jeg det med fuktighetskrem og deretter blir huden min normal igjen. Jeg føler at dette rengjøringsmiddelet er godt nok for alle hudtyper, men folk med tørr hud kan hoppe over det på vintre. På sommeren fungerer det perfekt for meg. Det gjør alt det hevder og renser huden veldig bra uten å rive av fuktighet.

Pros av Innisfree Jeju Volcanic Mousse Cleanser:

  • Perfekt emballasje.
  • Unik formel.
  • Passer til alle hudtyper.
  • Gjør alt det hevder.
  • Rengjør huden veldig bra.
  • SLS gratis.

Ulemper med Innisfree Jeju vulkansk mousse cleanser:

  • Ikke en perfekt vinterrens.
  • Kan ikke kontrollere oljesekretjon for lenge.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp Innisfree Jeju Volcanic Mousse Cleanser? Jeg ville elske å, men bare på somre. Jeg foretrekker en mer fuktighetsgivende rengjøringsmiddel om vinteren. Og ja, jeg vil anbefale det. Det er et veldig godt rengjøringsmiddel.

Innisfree Green Tea Pure Cleansing Foam Innisfree Sea Salt Jelly Cleanser Innisfree Body Daphne Body Cleanser Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam Innisfree Olive Real Cleansing Foam Innisfree Jeju Volcanic Pore Scrub Skum For kjølig for skole egg mousse såpe ansikts cleanser Avène Mousse Cleansing Foam

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: