Hudtype: kombinasjon, sensitiv og akne-tilbøyelig

Hei flotte damer,

Jeg har allerede vurdert Forest Essentials Eladi Teenage Day Cream. I dag vurderer jeg Forest Essentials Kumkumadi Teenage Night Cream. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Pris og antall: INR 1975 for 30g Produktbeskrivelse: Ifølge Kashyap Samhita, en gammel skrift av Ayurveda, er en kvinne kjent som Yuwati fra 13 år og framover. Kumkumadikeram nattkrem er en svært effektiv natkrem som inneholder kraftige ayurvediske preparater av Kumkumadikeram og Manikya (Ruby) Bhasma som bidrar til å lette pigmenteringen og avklare huden. Manikya Bhasma er kjent som Padmaraga eller den røde lotusen, og har mirakuløse hudforyngende egenskaper. Søt mandelolje, Desi Ghee og Shea Butter smutter inn i dype lag av huden om natten, og holder huden frisk og næret.

Min erfaring med Forest Essentials Kumkumadi Teenage Night Cream:

Forest Essentials har nylig lagt til 'teenage' rekkevidde til hudpleielinjen. Denne nattkrem er også en av dem. Denne krem ​​er ment utelukkende for tenårene. Selv om jeg allerede har krysset tenåringen min, har jeg en superfølsom og akne utsatt hud som reagerer på produkter veldig enkelt. Derfor foreslo SA å bruke dagkrem og nattkrem fra dette tenåringsområdet.

Nattkremet kommer i en vakker glassburk med et gyldent lokk. Lokket har merkevarens tagline preget på den. Den har en blåfarget etikett klistret på den for å indikere at dette er en nattkrem. Etiketten bærer hele produktrelatert informasjon. Det er et klart plastikbeskyttelsesdeksel for å hindre at krem ​​blir lekkasje. Skruen på typehetten passer godt og gjør karet lekkasikkert.

Forpakningen av produktet er virkelig luksuriøst, akkurat som andre Forest Essentials-produkter. Men det som gjør en forskjell i emballasjen til disse dag- og nattkremene er den ytre pappkassen. Normalt kommer alle Forest Essentials-produkter inn i vanlige brune pappkasser, som ikke er for sterke. Men denne dagen kremen kommer i en trykt og veldig sterk pappkasse.

Siden det er en nattkrem, er boksen trykt med mørke farger. Påfuglen og blomstene trykt på boksen ser så vakker ut. Jeg er forelsket i emballasjen til disse kremer. Basen av esken bærer produktbeskrivelsen, ingredienslisten og bruksinstruksjonene. Samlet sett er emballasjen nydelig, men glassburken er litt delikat og skjøre. Så det er ikke veldig reisevennlig.

Nattkremet er lysorange i fargen. Kremet lukter himmelsk, men lukten er litt sterk og kan forstyrre følsomme neser. Den har en typisk urte duft med noen floral hint. Lukten er rik og behagelig for meg. Jeg elsker å snuse den rene naturlige duften av denne nattkrem. Kremet er beriket med naturlige ingredienser. Ingredienslisten er ganske lang og imponerende.

Kumkumadi tailam er kjent for sine hudnærende og anti-aging egenskaper. Andre ingredienser inkluderer søt mandelolje, klarert smør, glyserin, aloe vera juice, appelsinskall ekstrakt, rosenvann, shea smør, ruby ​​bhasma, saffron ekstrakt, sandeltre ol, etc. Saffron og sandeltre olje oppdra huden vakkert. Kremens tekstur er tykk og kremaktig. Men det sprer seg fortsatt på huden uten problemer.

Det krever litt innsats for å få det absorbert i huden. En nattkrem er forskjellig fra en dagskrem i så mange aspekter. En dagkrem har en lett og ikke-klebrig tekstur, mens en nattkrem forventes å ha en tykk og kremaktig tekstur for å fylle huden riktig over natten. Denne krem ​​har en tykk formel på grunn av sine naturlige ingredienser som sheasmør og klarert smør.

Det etterlater en fet film bak og føles litt tung på huden min. Denne krem ​​tar straks bort hele tørrheten i huden min og lyser opp hudfarge. Hver morgen våkner jeg med super myk og næret hud. Det legger til en blendende glød på huden min. Jeg har sensitiv og akne-utsatt hud. Denne kremen brøt meg ikke i det hele tatt og passer så godt til huden min.

Kumkumadi olje er flott for akne-utsatt hud, som er den viktigste ingrediensen i denne nattkrem. Denne krem ​​bidro til å fjerne blemishene betydelig. Jeg har kombinasjonshud og noen få områder i ansiktet mitt blir tørre. Denne krem ​​beholder hudens fuktighet og holder huden frisk og glødende.

Jeg har også redusert mørke flekker og brun i huden i stor grad. Det har gjort huden min fastere og ungdommelig. Min hud forblir hydrert og næret. Jeg er veldig fornøyd med resultatene av denne nattkremet. Det har gjort huden min strålende og glødende. Totalt sett er det verdt hver krone jeg betalte.

Pros av Forest Essentials Kumkumadi Teenage Night Cream:

• Luksuriøs emballasje • Naturlige ingredienser • Tykk kremaktig tekstur • Sprer seg lett • Vaskes godt inn i huden • Passer til min følsomme hud • Brøt meg aldri ut • Gjør huden myk • Gir en glødende hud • Fuktar huden • Holder huden min hydrert • Fjerne hudfarge • Lyser opp huden • Fjerner arr og brunfarge

Cons av Forest Essentials Kumkumadi Teenage Night Cream:

• Glassburk er ikke reisevennlig • Lukt kan være plagsom for noen • Gjør huden fettete

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Forest Essentials Kumkumadi Teenage Night Cream? Ja til begge deler.

Min Forest Essentials haul:

Forest Essentials Soundarya Radiance Cream Forest Essentials Ultra Nourishing Hand Cream Mandarin & Neem Skog Essentials Sanjeevani Beauty Elixir Forest Essentials Evig ungdomsformel Forest Essentials Madurai Jasmine og Mogra Velvet Silk Body Cream Kumkumadi Thailam Kama Kumkumadi Miraculous Beauty Fluid Tenåringer Makeup: 5 Teenage Makeup Blunders å unngå De beste hudpleie tipsene for tenåringer + Produktanbefalinger No Marks Skin Cream For Teenagers

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: