Produkt kjøpt av IMBB

Hudtone: Medium Oliven

Hei, skjønnheter!

MAC er drømmen smink merke av hver makeup elsker. Jeg er veldig glad for at jeg kjøpte mitt første MAC-produkt gjennom IMBB-sponset ordningen. Så, takk til IMBB. 🙂 Siden jeg elsker flytende leppestifter, tok jeg opp MAC Retro Matte Liquid Lipcolour i skyggen Carnivorous. MAC har nylig tatt med noen få nyanser til dette spekteret, og de fleste av dem er enten naken eller fet. Carnivorous er en nyanse fra sin modige del. Les videre for å vite mer om det.

Pris: INR 1850 5 ml Produktbeskrivelse: For de som foretrekker tidløs glamour til all-out flash, regner matte overlegen. M.A.C introduserer en vri på denne klassiske tekstur med robust mettede nyanser av Retro Matte Liquid Lipcolour. Uansett hvilken nyanse du velger, lover alle en ting: et skvett av farge i en flytende suedefinish som er umulig å glemme. Fordeler: ⦁ Lang slitasje, 8 timer. ⦁ Farge slites jevnt og jevnt i 8 timer. ⦁ Gir forbli sann farge. ⦁ Ikke blødende og ikke fjærende

Min erfaring med MAC Carnivorous Retro Matte Liquid Lipcolour:

emballasje: På samme måte som andre MAC-produkter kommer denne flytende leppestiften også i en veldig stilig sort boks. Den faktiske leppestiften kommer i et vakkert gjennomsiktig rør med en svart hue. Det ser så fin og slank ut. Dette klare røret er også lett å identifisere. Det har også en fin, spiss applikator. Applikatoren har en flat side som hjelper til med å bruke leppestift raskt, og den spisse spissen bidrar til å definere leppene godt. Jeg liker denne emballasjen og kvaliteten på røret er også veldig bra.

Skygge: MAC tilbyr et bredt utvalg av nyanser og jeg plukket opp en super fet nyanse. Denne nyansen kalles karnevorøs og har blitt beskrevet som en svart rød. På mine lepper ser det ut som en mørk vampy rød nyanse. Det ser veldig attraktivt ut og forbedrer min middels hudtone. Det vil passe alle hudfarger, skjønt. Slike dristige nyanser er ikke foretrukket av alle, men jeg har en stor forelskelse på slike vampy nyanser.

Carnivorous gjør ansiktet mitt lyse og tennene mine ser hvite ut. Selv om folk hevder at slike nyanser er ment bare for vintre, tror jeg at de også ser vakre ut på sommeren. Denne fargen er ganske pigmentert og krever bare en sveipe for en fin fargebetaling. Takket være pigmenteringen kan den også skjule pigmentering.

Tekstur og kvalitet: Denne leppestiften har en super myk, mousseaktig, ekstremt kremaktig tekstur som glir lett på leppene uten å rive seg. Det føles luksuriøst, akkurat hvordan en MAC-leppestift skal være. Det går veldig jevnt på leppene mine og føles veldig lett. Det føles veldig behagelig på leppene og ser aldri flekkete ut eller føles klissete. Også lagring gjør det ikke tungt.

Det tar noen minutter å tørke ut helt, og en gang tørker ned, blir det en perfekt, myk matte tekstur. Det ser så vakkert ut! Men denne leppestiften trenger en leppeforing under den perfekte, ryddige og rene applikasjonen. Siden dette er en mørk nyanse og har en super jevn tekstur, er det litt vanskelig å holde kontroll over applikatoren.

Mange hevder at MAC har forbedret formelen av dette området. Det forrige området var veldig tørt i naturen. Jeg har ikke brukt forrige formel, men denne nye nyansen har en super jevn og ikke-tørk formel. Det føles veldig behagelig på leppene og har en fin matt finish. Det føles ikke tørt i det hele tatt.

Det gir en god mengde hydrering til leppene og holder dem myke for lenge. Det vil passe tørre lepper, så vel som det fremhever aldri tørre flekker. Denne myke formelen smusser ikke eller overføres automatisk, men problemet starter først etter et måltid. Med fet mat, overfører og smelter denne formelen litt. Så, jeg kan ikke si at det er en 100% transfer proof leppestift.

Oppholdsstyrke: Denne leppestiften varer lenge med vanlig mat - rundt 8 timer. Det kan overleve normal mat pent uten å skape noe rot. Siden formelen ikke er fullstendig overføringsikker, ser den ut fra midten av leppene etter et tungt måltid. Også, leppe linjen ser litt rotete etter et fet måltid. Likevel flipper ikke leppefarmen eller legger seg inn i de fine linjene. Jeg kan enkelt bruke det på nytt og et annet lag gjør det ikke ujevnt. Lippestiften føles fortsatt behagelig og myk på leppene. Også, det blir lett fjernet fra leppene uten å etterlate noen flekker bak.

Alt i alt: Det er en utrolig flytende leppestift og jeg elsker denne komfortable, lette og myke formelen. Ja, det smelter litt, men jeg elsker det fortsatt. Det føles faktisk som en luksuriøs leppefarge. Også, Carnivorous er en super fet og sexy nyanse, som jeg tror at hver sminke bør ha i hennes samling.

Pros av MAC Carnivorous Retro Matte Liquid Lipcolour:

⦁ Vakker emballasje og perfekt applikator. ⦁ Nydelig mørk vampy rød nyanse. ⦁ Ser veldig dristig og glamorøs ut på leppene. ⦁ Passer alle hudtoner. ⦁ Utmerket pigmentering. ⦁ Mousse-lignende super myk tekstur. ⦁ Lett og behagelig. ⦁ Føler ikke flekkete eller klebrig. ⦁ Sett seg ned til en myk mattekstur. ⦁ Ikke flekker og overfører automatisk. ⦁ varer lenge (rundt 8-9 timer). Kan overleve ikke-fet mat. ⦁ Sett seg ikke inn i de fine linjene. ⦁ Ikke flekker leppene. ⦁ Lett å fjerne.

Ulemper med MAC Carnivorous Retro Matte Liquid Lipcolour:

⦁ dyrt. ⦁ Overføringer og flekker med fet mat. ⦁ ser litt bleknet etter et tungt måltid

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale MAC karnevorøs Retro Matte Liquid Lipcolour? Jeg vil prøve flere nyanser fra dette området nå. Hvis du elsker dristige nyanser, så er dette et flott alternativ.

MAC High Drama Retro Matte Liquid Lip Color MAC Fashion Legacy Retro Matte Liquid Lip Color MAC Oh Lady Retro Matte Liquid Lip Color Mac Retro Matte Liquid Lipcolor Recollection Mac Retro Matte Liquid Lipcolor Skreddersydd for å tåle anmeldelse + Sneak Peek Mac Retro Matte Liquid Lipcolor Personlig erklæring Mac Retro Matte Liquid Lipcolor tilbake i Vogue Mac Retro Matte Liquid Lipcolor dans med meg

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: