Hei alle, 🙂

Jeg rydde ut stashen min, så jeg trodde jeg ville gjøre et raskt innlegg på 'tømmer' før disse flasker finner veien til kassen. 😀

1. Charlotte Tilbury Magic Cream: Tørket det rent, jeg elsket absolutt å bruke denne krem. Jeg ble min hellige gral krem ​​å bruke før sminke. Trist, jeg kan ikke kjøpe det i India, men definitivt plukke det opp neste gang jeg kunne få tak i det.

2. Bioderma H20: Jeg tror jeg fullfører en flaske hver måned. Ikke noe nytt. Holy Grail for alltid slags kjøp!

3. Suqqu Eye Cream: Selv om jeg aldri likte å bruke det mye, men det var så dyrt, klarte jeg å fullføre det sakte og jevnt. Ikke tilbakekjøp.

4. Sugar Eye Kohl og Maybelline Gel Eyeliner Pencil Glatt trekull: Disse tømmes ikke. Disse vil forsvinne om noen dager. 😛 Elsker begge blyantene mye. Sugar eye kohl er den svarte sorten. Og maybelline en er mer grå svart, men jeg er besatt av teksten til disse blyantene.

5. Forest Essentials Rose Water: Tapt telling av hvor mange flasker av disse jeg har plukket opp. Skal hente en ny helt sikkert.

6. Lotus Apriscrub: Det er min Holygrail body scrub. Ferdig med andre rør. Definitivt tilbakekjøp.

7. Clarins UV Plus Anti-Forurensning Ecran Multi-Protection SPF 50 Sunscreen - Elsker dette solkrem. Jeg fortsetter å komme tilbake til dette. Kan ta en pause fra denne ene atm og prøve noe annet.

8. MUFE HD Concealer: Det er min hellige gral concealer etter NARS Creamy Concealer. Jeg er veldig trist at det er over, men definitivt plukker opp det igjen.

Så det er min liste. Jeg vil gjerne vite hvilket produkt du har ferdig med å bruke nylig. 🙂

NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær Rati Top 200 Smink og skjønnhetsprodukter Liste Rati Topp 56 Hudpleie og Makeup Favoritter 2016 10 beste produkter fra MAC Cosmetics 10 beste produkter fra Forest Essentials Min oppdaterte hudpleie og hårpleie rutine Min hudpleie rutine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: