Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne utsatt / Normal hår

Hei flotte damer,

Jeg tok en stor ELF for noen dager siden og fikk hendene på noen produkter som jeg alltid ville prøve fra merkevaren. I dag vurderer jeg et slikt produkt som er nytt for ELF-serien av leppeprodukter. Det er ELF Lip Tint i Pretty Pink Vennligst. La oss se. Pris: CAD 5 (Ca. 260 INR)

Min erfaring med ELF Pretty Pink Vennligst Lip Tint:

emballasje: Denne leppefargen kommer i et lite pent rør med en blank metallisk sølvhett. Det ser ganske stilig ut. Rørets kropp er ugjennomsiktig, men fargekodd til skyggen av leppefargen, noe som gjør det enkelt å identifisere i sminkehinnen. Emballasjen er virkelig reisevennlig, men praktisk. Plastspissapplikatoren er litt skrå, noe som gir enkel bruk. Leppetynten spruter ut av åpningen på plastspissapplikatoren, og man kan styre mengden som må dispenseres.

Farge: Skyggen "Pretty Pink Please" er en super nydelig rosa nyanse med korallundertoner. Denne fargen inneholder ikke noen shimmers. Det er en slitesterk farge og passer til de fleste indiske hudtoner. Denne leppeplaten kan brukes på egen hånd eller over en leppepenn eller leppestift for å legge til en vakker glans til din pout.

pigmentering: Dette er sikkert en pigmentert glans-tint som legger til full fargebetaling og skinner når den er slitt på egenhånd. Når toppet over en leppestift, gir den en skinnende finish som ser helt nydelig ut. Når det bæres over en leppepenn, gjør det at leppene ser fyldigere ut og mer tynnere.

Tekstur: Tekstur av denne glansen er super blank og mer som en tykk kremaktig sirup. Det er ganske lett i tekstur og føles ikke super klebrig. Den har den riktige mengden klebrighet for at den skal vare lenge på leppene og likevel ikke irritere dem. Det er kremaktig og ganske fuktighetsgivende, og selv om du har ekstremt tørre lepper, trenger du ikke å bruke noen leppebalsam under.

Longevity: Den levende kraften i denne leppeblanken er gjennomsnittlig. Den holder seg til leppene og holder seg til en god 3-4 timer. Siden det er en glans, overfører den litt og mister sin glans med litt snacking. Totalt sett ville jeg ikke klage på denne funksjonen med tanke på at dette er en kremaktig leppe.

Pros av ELF Pretty Pink Vennligst Lip Tint:

• Robust og søt emballasje. • Vakker rosa nyanse med små korallundertoner. • Liten leppefarge lett å bære rundt. • Meget fuktig på leppene. • Veldig behagelig på leppene. • Halvklasset. • Vakker nyanse. • Fantastisk pigmentering. • Den perfekte mengden av glans. • Rimelig. • Lett tilgjengelig online og i butikker.

Ulemper med ELF Pretty Pink Vennligst Lip Tint:

• Ikke veldig langvarig. • Ikke tilgjengelig i India. IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp ELF Pretty Pink Vennligst Lip Tint? Sikkert! Jeg vil anbefale disse til alle som elsker ugjennomsiktig leppeplaster med full fargebetaling og super glans. Også, jenter som foretrekker leppeplaster over leppestifter, bør definitivt få denne. På dette prispunktet er kvaliteten på disse glansene uslåelig! Den beste delen om dette produktet er den søte lille røremballasje som gjør det til mitt første valg å bære i vesken for berøringsvinduer på farten! Gå for det damer, for 5 dollar er det virkelig en avtale!

ELF Marvelously Mauve Lip Tint ELF Naken Nectar Lip Stain ELF Studio Lip Stain First Date ELF Lip Stain - Crimson Crush ELF Essential Berry Blush Lip Stain ELF Essential Lip Balm Tint - Grapefrukt ELF Studio Lip Balm SPF 15 i Rose ELF Jumbo Lip Gloss Stick - Rosa Paraplyer NYC Smooch Proof 16H Lip Stain - Champagne Flekk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: