Hiii IMBBians,

Det finnes en rekke hårfjerningsteknikker og maskiner tilgjengelig i markedet. Så, hva med å gå for laser hårfjerning. Vel, laser hårfjerning er en av de beste hårfjerning teknikkene som det ikke vil innebære å fjerne hår igjen og igjen. Og dette vil gi deg den perfekte myke og glatte huden også. Og vet du at laser hårfjerning er mulig selv i hjemmet ditt? Du trenger ikke å besøke en salong hver gang. La oss ta en titt på noen av de beste laserfjerningsverktøyene som er tilgjengelige i markedet:

1. Philips Lumea Comfort IPL-hårfjerningssystem:

Denne laser hårfjerning teknikken er en av de fantastiske enhetene som forhindrer utseendet av hår på kroppen din. Dette er ekstremt mild på huden og gir en myk, glatt finish. Med vanlig bruk vil du se at det er 75% reduksjon i hårvekst.

2. Iluminage Touch Permanent hårreduksjon:

Denne brukes av dermatologer også over hele verden. Dette er en FDA-ryddet teknologi som sies å være ekstremt effektiv på alle kroppsdeler. Dette sies å være effektivt på tvers av forskjellige hårfarger og fungerer best på tvers av hver hudtype selv.

3. Tria Hårfjerning Laser 4x:

Dette er også en FDA-ryddet teknologi som er kjent for å deaktivere hårsekkene, slik at ytterligere hårvekst kan reduseres. Dette reduserer hårveksten og dermed vil huden din bli mye mer jevn og ren og også hårfri i det lange løp.

4. Tria Precision Hårfjerning Laser:

Denne teknologien har vist seg å redusere hårveksten med minimum 70% i 3 måneder. Dette gir deg jevn hud fra hode til tå. Teknologien er rettet mot hårpigmenter som forhindrer hårvekst og dermed kan du nyte en jevn og hårløs hud i lang tid.

5. Remington iLIGHT Pro Plus kvarts hårfjerningssystem:

Dette er en over-counter-produkt for å fjerne uønsket hår. Det fungerer like bra på både menn og kvinner. Produktet er kjent for å fjerne uønsket hår og bremser hårveksten på kroppen din. Hårfjerningssystemet fungerer på tvers av forskjellige hårfarger, men det er vist seg å være mindre effektivt på lysere hårfarger.

6. Silk'n Flash & Go Hårfjerningsenhet Original:

Dette er en permanent hårfjerningsteknikk som fjerner hår selv fra ansiktet ditt. Denne laserenheten er innebygd med 5000 pulser som penetrerer dypt inn i håret ditt og fjerner dem og sikrer at du får en jevn og silkeaktig hud i retur.

7. Philips Lumea Prestige:

Dette er en innovativ teknologi som er aktivert med pulser av lysteknologi. Sammen sikrer de at huden din vil bli mye mer glatt og hårfri i lang tid. Dessuten har forbrukerne lagt merke til at det er 92% reduksjon i hår med vanlig bruk.

8. Remington iLight Pro Plus kvarts hårfjerningssystem:

Dette fungerer på grunnlag av kvartslys som er mer effektivt i forhold til pulser. De fokuserer på det målrettede området og deretter deaktiverer hårsekkene og med tiden vil du legge merke til at hårveksten vil bli redusert vesentlig.

9. Tanda Me My Elos Syneron Touch Hårfjerningssystem:

Denne laserenheten er sies å være mer effektiv bare på mørke hårfarger. Dette kan brukes på både ansikt og kropp. Den har et stort hode som er effektivt til å dekke store flekker av huden. Laserenheten har en kvartskassett som dekker 1,26 000 blinker.

8 beste hårfjerningsprodukter for ben Permanent laser hårfjerning behandling og min personlige opplevelse Min Laser Hair Reduction Experience hos Kaya Skin Clinic 7 Bivirkninger av laser hårfjerningsmetode Hårfjerning med laser 13 mest populære spørsmål om laserfjerning av hårfjerning 15 ting å vite før laser hårfjerning behandling 6 Laserbehandlinger for å krympe store porer på ansiktet permanent

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: