Produkt kjøpt av IMBB

Hudton: Middels rettferdig

Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang kommer til å være på Natasha Denona Foundation X Full Coverage Fruktkompleks. Fortsett å lese for å vite mer om dette produktet.

Produktbeskrivelse: En drøm som går i oppfyllelse - en langvarig og fullstendige strålende stift som ikke ser tykk, tørr eller kakig ut på huden. På grunn av det høye elastisitetsnivået, ligger dette fundamentet ikke i fine linjer og gir huden et naturlig strålende og feilfritt utseende. Formulert med spesielle ingredienser som bidrar til å balansere T-sonen og absorbere overflødige oljer på huden. Anti-aging formel som styrker kollagen og elastinfibrene i huden som hindrer aldringsprosessen. Renseegenskaper som forsvarer mot forurensning av huden. Pris og antall: 2545 PHP eller 3250 INR ca. 30 ml.

ingredienser:

Min erfaring med Natasha Denona Foundation X:

Emballasjen til produktet er enkel og veldig enkel. Grunnflasken kommer inn i en hvit farget pappkasse. Denne boksen bærer merkevarens tagline og ingrediensliste nevnt på den sammen med annen viktig informasjon. Stiftelsen kommer i en sylindrisk glassflaske i frostet finish. Den har en pumpe dispenser som hjelper til med å dispensere produktet enkelt. Dispenseren og hetten på flasken er hvit i fargen. Også flasken bærer detaljene i hvite skrifter. Luken lukker veldig sikkert og gir en lydklikk. Dette gjør den egnet til reiseformål. Det er et gjennomsiktig klistremerke på undersiden av flasken som bærer skyggenummeret. Se gjennom flasken bidrar til å holde øye med mengden av produktet igjen inne. Samlet sett er emballasjen veldig enkel, men nyttig og reisevennlig.

Jeg var spent på å prøve ut dette fundamentet, men skyggevalget var en ganske oppgave siden det bare er 11 nyanser tilgjengelig. For det andre, å kjøpe et fundament online er igjen veldig utfordrende. Det tok meg nesten noen år å bestemme skyggen for meg. Jeg var forvirret mellom skyggen 30 og 42. Skygge 30 har noen oransje undertoner som forvirret meg mens skyggen # 42 var litt for gul for meg. Derfor slo jeg endelig til skyggen nr. 30, som er en lys medium skygge med oransje undertoner, og jeg er så heldig å finne min perfekte kamp i et så lite utvalg av nyanser. Ja!

Shade 30 er den perfekte matchen for hudtonen min. Det ser så naturlig ut på huden min. Det er veldig vanskelig å finne et fundament med perfekt undertone-kamp, ​​men heldigvis viste dette seg å være en fantastisk kamp for meg. Selv om jeg har funnet en god kamp, ​​men alle kanskje ikke finner den perfekte matchen i slike begrensede valg som er tilgjengelige. Stiftelsen har en mild blomsterduft, som er knapt merkbar. Derfor er det absolutt ikke plagsom for folk med følsomme neser. Det er super lett å blande. For meg blander det best med en Beauty Blender, og en pudderbørste bidrar også til å oppnå god dekning.

Strukturen av fundamentet er verken for tykk eller for rennende. Den har en tynn og lett formulering, som smelter enkelt på huden og er super lett å blande. Det føles behagelig på huden. Det føles ikke som jeg har lagret mange lag smink på ansiktet mitt, og samtidig bidrar det til å oppnå full dekning i tynne lag. Det gir en myk, matt overflate til huden. Det gjør ikke huden min for tørr eller fettete. Det etterlater en myk glød på huden min og bidrar til å kontrollere overflødig sebumsekresjon for lenge, som merket hevder. Formelen er ikke-tørking, men det er fortsatt viktig å prepere huden godt for å hindre at fundamentet klamrer seg til de tørre delene av huden.

Stiftelsen setter i løpet av et minutt eller så og ser veldig naturlig på huden, så du må være rask mens du blander i fundamentet. Det oksiderer ikke i det hele tatt, i det minste ikke på meg. Den har en myk, matt overflate og det ser ikke flatt ut på huden. De fleste fullstendige fundament gir et ensartet utseende, men ikke i tilfelle av denne. Selv om det ikke inneholder noe glans eller glimmer, legger det fremdeles litt dimensjon til ansiktet på egen hånd. Du kan starte med medium dekning og deretter bygge den opp til full dekning ved å legge til lag. Den dekker alle ufullkommenheter, som rødhet og akne merker; etterlater en perfekt, naturlig utseende bak. Jeg trenger knapt en concealer med dette fundamentet. Også, det bidrar til å skape en mykere hud og jeg er glad for at med dette fundamentet ser min hud også naturlig ut. To til tre lag av fundamentet er gode nok til å gi full dekning. Det ser ikke kakete eller tunge på huden. Det jevner huden og gjemmer utseendet på fine linjer. Det tetter ikke porer på huden min, og det bryter meg ikke i det hele tatt.

Oppholdsstyrken i dette fundamentet er i 6-7 timer på min kombinasjonshud med en primer under. Men jeg personlig føler at levetiden til dette fundamentet kunne vært bedre. Og den største delen av dette fundamentet er dens ikke-vanntette formel. Det smelter lett når det kommer i kontakt med vann eller svette. Dette skuffet meg veldig mye. Jeg forventer ikke slike resultater fra et godt merke. Samlet sett har jeg en slags kjærlighetshatet slags forhold til dette fundamentet. Jeg elsket dekning, lette og ikke-kakeformelen, men tendensen til å smelte lett er verst. Det er ikke egnet for bruk under sommeren mens du går ut i sol eller et sted, da det smelter lett, slik at sminken min ser stygg ut.

Pros av Natasha Denona Foundation X:

 • Hyggelig emballasje.
 • Leveres med en pumpe dispenser.
 • Setter til en myk, matt finish.
 • Gir medium til full dekning.
 • Lett å bygge opp.
 • Ser ikke tung på layering.
 • Dekker huddefekter så godt.
 • Ingen behov for concealer.
 • Super lett å blande.
 • Ser ut som andre hud (vel nesten).
 • Ultra lett formel.
 • Veldig mild og ikke-plagsom duft.
 • Varer 6-7 timer med en primer under.
 • Ikke-tørrende formel.
 • Ikke bosette seg i fine linjer eller hudporer.
 • Bryter meg ikke ut.
 • Lett å fjerne.

Ulemper med Natasha Denona Foundation X:

 • Fremhever hudens tørre flekker, slik at huden blir godt forberedt.
 • Begrenset nyanser tilgjengelig.
 • Vanskelig å finne en perfekt kamp.
 • Å ha makt kunne vært bedre.
 • Ikke vanntett.
 • Smelter lett når det kommer i kontakt med vann.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp Natasha Denona Foundation X? Selv om jeg liker dette fundamentet, men ikke-vanntett formel og smeltende tendens er store ulemper, og det er derfor jeg ikke vil anbefale dette fundamentet.

Natasha Denona Sunset Eyeshadow Palette Natasha Denona Blush Duo # 19 Strawberry Cheeks Palette Natasha Denona Eyeshadow Palette 5 - Palette 2 Natasha Denona Golden Caribbean Coral Blush Duo Colorbar Amino Skin Radiant Foundation Body Shop Matt Clay Skin Clarifying Foundation Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation NYX Total Control Drop Foundation Lakme Absolute Illuminating Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: