Hei alle sammen,

Dagens innlegg handler om de mange måtene du kan oppdatere din sminkesamling for vårsesongen. Som vi allerede vet, er vintersesongen vanligvis forbundet med mørke og dristige leppefarger, grunnlag med tyngre dekning, og andre slike sesongmessige trender. Men vi er nå inne i sesongen, noe som betyr at vi er godt inn i vårsesongen. Før sommeren kommer over oss full gass, kan vi finne måter å få mest mulig ut av denne herlige vårsesongen.

Vårsesongen handler om lyse, valmuefarger og ren sminke. Det er best å holde sminke minimal, samtidig som du innlemmer noen lyse farger inn i skjønnhetsrutinen.

Så, la oss ta en titt på noen måter der du kan oppdatere din sminkesamling for å passe vårsesongen.

1. Bytt fundamentet med en BB / CC krem ​​eller et tonet fuktighetskrem:

Vårsesongen handler om frisk og dyp hud. Av denne grunn vil du bytte ut ditt tunge, matte og fulle dekning fundament for en veldig lett en. Du bør velge et basisprodukt at det er lett både når det gjelder dekning og tekstur, slik at den ser naturlig og føles behagelig på huden. For et friskt og duggt utseende, fungerer fargestoffer, BB cremer og CC kremer best. Du kan også legge til noe serum eller fuktighetskrem til dine tyngre grunnlag for å lage din egen tonet fuktighetskrem egnet for denne sesongen.

2. Injiser litt farge inn i skjønnhetsrutinen din:

Vårsesongen handler om å eksperimentere med farge. Fra lyse blues og greener på øynene til friske pinks og røde på kinn og lepper, er dette årstid for at du skal bygge opp fargen på ansiktet ditt. Velge øye kohls og eyeliners i mintgrønn, påfuglgrønn, elektrisk blå, dyp blå, etc. Det er mange interessante sminkeutseende med farge som Rati har eksperimentert med. Disse utseende er ideelle for vårsesongen.

3. Alltid gå for vanntette øye makeup produkter:

Siden vi velger sminkeprodukter som ser friske, lette og dype ut, er levetiden til sminke en bekymring. Med fargeøyneprodukter og mascaras vil du sikkert sørge for at du velger vanntette formler. Det ville være en dårlig ide for disse fargede produktene eller for din mascara å smette.

4. Prøv å lage puteformet sminkeprodukter:

I dag er puteformede sminkeprodukter alle raseri i skjønnhetsverdenen. I tillegg til putefundamente, er det nå pute blushes og pute bronzers også. L'Oreal og Lancôme har noen gode muligheter for puteprodukter. Disse er i hovedsak flytende / kremprodukter i en kompakt. Dette betyr at de er lette å bære rundt, lett å bruke på igjen, og de ser veldig naturlige ut, dyre og friske på huden.

5. Velg krembluss og bronse:

Hvis du ennå ikke er komfortabel med putens sminktrend, kan du bare prøve å bruke krem ​​eller væske-rødder og bronzere for en mer dyp og naturlig utbrudd av farge på huden din. Du kan også doble opp leppestiften din til å fungere som en matchende rødme. I tillegg kan du bruke en flytende concealer eller et fundament som er et par nyanser mørkere enn hudtonen din til å fungere som en naturlig utseende bronzer / kontur.

6. Slå opp disse leppeproduktene:

Mens vintersesongen handlet om dekkende, matte og flytende leppestifter i dype og mørke fargetoner, vil vårsesongen se kremete mattes, glosser og leppefargestifter tilbake i trenden. Tonet leppebuttere og leppebalmer er også en fin måte å injisere riktig mengde polert farge i sminkerutinen din. Det tar minimal innsats og ser naturlig og lett ut, som er ideell for vårsesongen.

6 ideer til våren Rengjør smink og garderobe 8 måter å forfriske din vårstil med morsomt og flørtende utseende 7 måter å oppdatere sminke for vinteren 6 tips for å oppdatere skjønnhetsrutinen for høst

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: