Hei damer,

Den andre dagen dro jeg til kjøpesenteret her og besøkte Colorbar-butikken. Takket være Insta-historier, visste jeg allerede at Colorbar hadde lansert disse lektintene. Så kom jeg ut med en vakker legetone i hånden og et bredt smil. Siden jeg ba SA om å vise meg den nye lanseringen, begynte et par flere kvinner også å prøve disse, og noen av dem kjøpte selv disse tintene. Jeg tror merkevaren skyldes meg. Ha ha! Uansett, vitser fra hverandre, leppefarger eller flekker blir populære i disse dager, men ingen av dem kan lokke meg så mye som denne. La oss finne ut hvorfor jeg plukket opp Colorbar Kiss Me Again Lip Tint All Yours.

Pris: INR 550 (4,2 g) Produktbeskrivelse: Bli kreativ med farge! Tynne leppene dine med en glasur av honeyed lip farge som vil gjøre deg uimotståelig! Denne kremrike og rikholdige pigmenterte vandige løsningen er paraben, alkohol, fenoksyetanol og duftfri og glir lett over leppene dine for å gi deg en silkeaktig naturlig fargetone mens formelen gir deg en kjedelig søt smak som er ideell for det perfekte kisset.

Hvordan å bruke: • Fukt leppene dine med leppebalsam for å gjøre dem myke og frodige. • Velg en concealer som passer til skyggen av leppene dine og dob et minutt på dine lepper. Bruk en rund, voluminøs flat pensel for å blande concealer mot leppene dine. • Påfør deretter kompaktpulver på leppene dine. Dette gir en jevn base for fargen på leppefargen til pop! • Fyll inn leppene dine med "Kiss Me Again" lip tint.

Min erfaring med Colorbar Kiss Me Again Lip Tint All Yours:

Som alltid snakker jeg om emballasje først. La meg bare si at jeg faktisk ble lei av den gamle sølvemballasje fra merkevaren. De var veldig innovative med sin "Feel The Rain" -samlingen, skjønt. Kudos, men vanlig ble kjedelig. Jeg var overrasket over å se denne i en rødaktig emballasje.

Emballasjen tvang meg til å tvile på meg selv og jeg krysscheckte med SA hvis det var et begrenset opplag. Gledelig, det er det ikke. ☺ Den leveres i en solid, god kvalitet pappkartong; inne i denne boksen er en vakker, eliksir-lignende flaske av fargen. Det er en tykk plastflaske med en svart skruehett. Hetten har røde lepper merker på den som ser super søt ut.

Væsken ser veldig mørk vin ut som fra utsiden. Men når du legger den mot et rørlys, kan du se det er ganske rødt. Muren er interessant her. Den faktiske applikatoren er flat, solid (ikke hull) og buet. Det er best å søke fra ytre side av kurven for full ugjennomtrengelighet eller dekning. For leppe og hjørner kan andre sider av staven brukes.

Tekstur er ganske tynn. Hvis du ser min håndsprøve, vil du legge merke til noen slag og det er et problem med bekymring. Når det tørker ned og den faktiske fargen blir etterlatt, viser den ikke noen strikker. Søknaden er enda bedre på leppene. Når det tørker ned føles det som ingenting i det hele tatt på huden og forblir satt godt 4-5 timer.

La meg nevne her, det er en lys fargetone, ikke en sterk flekk. Det overlever ikke tunge fettete måltider i det hele tatt. Skyggen 'All Yours' er vin / rosa basert skygge. En annen er oransje basert, som jeg er sikker på, vil se bra ut på de fleste hudtoner. Jeg er personlig ikke en fan av appelsiner. Det er ingen duft, men en søt smak; hver gang tungen berører produktet, vil du føle en søt smak - ingenting plagsom (med mindre du er en søt hater).

Totalt sett er det et veldig lett produkt og jeg elsker det. Det gir en friskhet til leppene, akkurat som rødmen gir til kinnene. Jeg gjør ikke noe prep før søknaden og bruker det direkte, og det er bare vakkert.

Fargeprøver:

Pros av Colorbar Kiss Me Again Lip Tint All Yours:

• Rimelig • Lettvekt • Vakker rosa skygge • Søt og reisevennlig emballasje • Søt smak • Ingen plagsom duft • Uten parabener • Alkohol fri • Ikke-tørking

Ulemper med Colorbar Kiss Me Again Lip Tint All Yours:

• Klær for å tørke flekker • Ikke veldig langvarig • Bare to nyanser å velge mellom

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale Colorbar Kiss meg igjen Lip Tint All Yours? En vakker fargetone i rimelig prisklasse. Hva er det ikke å like?

Colorbar Sheer Touch Mattifying Face Powder Colorbar Flawless Air Brush Fullfør Løs Pulver, Beige Fair Colorbar Time Plus Compact Powder Colorbar Triple Effect Makeup Colorbar Timeless Filling og Lifting Compact Lakme Absolute Coral Pink Lip Tint Creme Sephora Collection Rouge Lip Tint 01 Rose L'Oreal Tint Caresse Lip Tint Plum Blossom ELF Pretty Pink Vennligst Lip Tint TheBalm Beauty Queen Stainiac Cheek og Lip Stain

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: