Av Garima Jham

Hei alle!

Markedet er oversvømmet med mange rensemidler som hevder å være de beste. Vi ønsker ut våre rensemidler for å fjerne sminke, smuss i et raskt sprut, uten å irritere huden eller fjerne den av naturlige oljer. Å velge den rette kan være litt av et problem. Jeg bestiller vanligvis mine produkter fra Sephora online, heldigvis har jeg en venn i Canada. Så mens du surfer på nettstedet, fant jeg denne samlingen, og etter å ha lest anmeldelser, ønsket jeg å prøve. Disse små og fargerike rengjøringsmidler er tilgjengelig i 6 smaker. Hver smak er designet for spesiell hensikt. Å være en floral duft elsker, kjøpte jeg Rose Micellar Cleansing Milk.

Pris: $ 7,5 for 100 ml Produktbeskrivelse: Hvilken hudtype er det bra for? ✔ Normal ✔ fet ✔ Kombinasjon ✔ Tørr ✔ Sensitiv

Hva det er: Et utvalg av fire, ikke-skyllende, resirkuleringsrensemidler som bruker teknologien til micelle-molekyler for enkelt å fjerne sminke uten å etterlate en fettete eller klebrig rester.

Løsninger for: - Tørrhet - Oiliness - Dullness

Hvis du vil vite mer ... Tilgjengelig i to forskjellige teksturer og fire aktive ingrediensformler, hver med målrettede hudpleiefordeler som passer til ethvert hudbehov, har disse ikke-skyllformlene en vanedannende duft og kommer i en praktisk reisestørrelse.

Rose Micellar Cleansing Milk: Glatt og silkeaktig, dette rengjøringsmiddelet er også ultra fuktighetsgivende og Brightening.

ingredienser:

Min erfaring med Sephora-samlingen Micellar Cleansing Water and Milk Rose:

emballasje: Produktet kommer i en søt rosa flaske som har en plasthette med et lite utløp for å hente renset. Dette utløpet styrer strømmen av produktet og unngår dermed spild eller utslipp. Denne flasken har en mørkrosa fargetikett som har nevnt produkt- og firmanavn. Andre detaljer er nevnt på baksiden. Flasken er veldig enkel og lett; perfekt å bære rundt.

Tekstur: Rengjøringen er ikke veldig rennende; Det er slags melkaktig og skummer ikke opp. Det drypper av fra en bomullsboll, så jeg bruker en flat bomullspute til å feie ansiktet mitt.

Det var den elegante, enkle utformingen av denne fargerike flasken som først tok øye med meg. Helt ærlig, ansiktet mitt lukter som frisk rose etter å ha brukt denne rengjøringen. Jeg liker dette godt nok til å fjerne sminke, alt grunnlag / pulverrester, med null irritasjon. Det er imidlertid ikke veldig forsiktig for å fjerne øye og leppe sminke; Jeg må holde og la det suge alt, sveip frem og tilbake mye mens du fjerner mascara eller leppestift. Dette gjør at ansiktet mitt er klebrig etter bruk, så jeg føler meg definitivt behov for å bruke toner (jeg foretrekker rose vann med denne) etter bruk eller hvis du ikke foretrekker å bruke toner, kan du bare skyll med vann og bruke en fuktighetskrem etterpå. Og nevnte jeg at det ikke forårsaker noen breakouts på den følsomme huden min? Alt i alt, det er et godt produkt for daglig bruk. Hvis du bruker en high-end rengjøringsmiddel og nå ser etter en erstatning, kan du prøve.

Pros av Sephora Collection Micellar Cleansing Vann og Melk Rose:

• Lett og bærbar emballasje • Lever huden super jevn og næret • Fjerner sminke ganske godt • Lukter som frisk rose • Rimelig prislapp • Tilgjengelig i 6 smaker • Økonomisk

Cons av Sephora Collection Micellar Rensing Vann og Melk Rose:

• Hud føles klissete etter bruk • Tilgjengelighetsproblemer • kommer i en liten flaske • Hjelper ikke mye med mascaraer og matte leppestifter

IMBB Rating: 4.2/5 Vil du anbefale / tilbakekjøp Sephora Collection Micellar Cleansing Water and Milk Rose? Ja. Det fungerer bra i å fjerne sminke / smuss fra ansiktet og lukter yummy! Alt i alt ser jeg på det som en god verdi for pengene. Vil prøve andre varianter snart!

Sephora Collection Rouge Matte leppestift M11 Rebel Chic Sephora Collection 16 Kirsebær Nektar Cream Lip Stain Sephora Collection Ultra Moisturizing og Brightening Rose Face Mask Beauty Formulas Micellar Rensing Vann Garnier Skin Active Micellar Cleansing Vann for kombinasjon og følsom hud Garnier Micellar Cleansing Water Sukin Micellar Cleansing Water Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening og Brightening Cleansing Milk Skjønnhetsformler Face Visage Gentle Cleansing Milk Sephora beroligende rensemelk for ansikt og øyne VLCC Skin Defense Sandal Cleansing Milk & Rose Vanntoner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 31 2020