Av Divya M

Hei skjønnhet,

Jeg har vært en ivrig fan av St. Ives-produkter, spesielt deres aprikosskrubbe. På en av mine utenlandsreiser plukket jeg opp denne kroppen vaske. Ingrediensene har virkelig påvirket kjøpet mitt. Les videre for å finne ut om det virkelig matchet mine forventninger.

Pris: $ 4 for 24 oz (710 ml) Produktbeskrivelse: For myk, luktende hud, lakk opp med vår tropiske kroppsvask. Laget med 100% naturlig kokosmelk og orkidéblomstekstrakter kjent for å berolige dine sanser. Send dine sanser på en tur til den eksotiske med de berusende luktene av orkidéblomst og kokosmelk. Ta livet av kokosnøttene og skummet daglig fra topp til tå. Ekstra fordeler: Laget med 100% naturlige ekstrakter - kokosmelk og orkidéblomst Uten parabener Dermatologist testet Passer for sensitiv hud Holdbarhet: 24 måneder

ingredienser: Vann (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Parfyme, Glykol Stearat, Glyserin, Sitronsyre, Tetrasodium EDTA, Stearamid AMP, PPG-9, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Theobromacacao (Kakao) Seed Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Smør, Metylklorisotiazolinon, Metylisotiazolinon, Cocos Nucifera (Kokosnøtt) Frukt Ekstrakt, Orchis Mascula Blomster Ekstrakt.

Min erfaring med St. Ives Coconut og Orchid Body Wash:

emballasje: Dette kommer i en høy halvtransparent flaske. Flasken er hvit i fargen. Forsiden og baksiden har et klistremerke som viser navnet på produktet og bildet av hovedingrediensene på forsiden og ingrediensene på baksiden. Den har en enkel og attraktiv emballasje. Jeg elsker personlig gjennomsiktige flasker, siden du får vite hvor mye mengde har blitt brukt.

Hetten er en sving på med et fint trykk for å åpne. Jeg personlig liker slike caps siden de lar deg kontrollere mengden produkt du bruker. Luken er tett lukket slik at kroppsvasken ikke lekker eller drypper. Jeg plukket opp en stor flaske, og dette er ikke reisevennlig (fikk ikke se noen andre størrelsesalternativer).

Denne vasken er en hvit tykk og kremaktig væske med god konsistens og det skummes godt. Det fungerer bra med loofahen. Hvis du prøver å bruke den med fingrene, vil den ikke skumme mye og gir deg en klebrig følelse (som andre dusjer). Når det er skyllet, gir det deg en ren og frisk følelse. En liten mengde er god nok, og dette vil vare veldig lenge.

Jeg er en stor fan av kroppsvask. Jeg har ekstremt tørr og sensitiv hud, og jeg prøver å bruke kremete vasker som bidrar til å bekjempe det. Denne virkelig levde opp til sine krav. Det renser ikke bare forsiktig, men det fukter og myker også huden. Kokosmelk har blitt brukt siden aldre for hud og hår, og jeg må fortelle deg at det er en skjønnhetsredder. Orkideer er kjent for å ha skadelige og beskyttende egenskaper som bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Og fremfor alt gir det deg en fuktighetstopp. Alt dette kombinert med godheten av kokosmelk, kakao smør, shea smør, jojoba smør og glyserin øker kvaliteten på huden. Og som vasken påstår, gjenoppretter det øyeblikkelig hudens naturlige utstråling.

Den beste delen er at det er naturlig og fukter huden godt. Det er tider når jeg ikke har brukt en kroppsfuktighetskrem etter vask og det har forblitt mykt og smidig. Den inneholder SLS som nevnt i beskrivelsen.

Pros av St. Ives Coconut og Orchid Body Wash:

• Skum og renser effektivt • Liten mengde som kreves for engangsbruk • Har naturlige ekstrakter av kokosmelk, kakaosmør, shea smør, jojoba smør og glyserin; som alle er kjent for deres hudforbedrende egenskaper • Hud føles mykt, oppdatert og rent etter vasken • Har en søt og tropisk kokosnøtt lukt • Ideell for tørr / følsom hud • Fuktar huden veldig bra • Uten parabener • Lett nok til å brukes daglig • Rimelig i forhold til de andre produktene • Gir dyp fuktighet når det renser huden • Hypoallergen og ikke-irriterende • Rik, kremaktig skum

Cons of St. Ives Kokos og Orchid Body Wash:

• SLS • Ikke reisevennlig

IMBB Rating: 4.75/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal St. Ives Kokosnøtt og Orchid Body Wash? Ja, definitivt. Jeg kommer til å koble den med lotionen fra samme rekkevidde for doble fordeler.

St Ives Tidløs hudkollagen Elastin Facial Moisturizer St Ives Rensende Havsalt Exfoliating Body Wash St. Ives Kokosmelk og orkidextrakt Kroppsdel Beauty Formulas Berikende Coconut Milk Body Wash Josie Maran Tropisk Orchid Pisket Argan Oljekropp Smør Olay Soothing Orchid & Black Currant Frisk Outlast Body Wash Palmolive Body Butter Jordbær Fresh Exfoliating Body Wash Aveeno Skin Relief Body Wash Skjønnhetsformler Tea Tree Forfriskende Body Wash Lux Soft Touch Fuktighetsgivende Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: