Hei peeps,

Jeg har alltid ønsket å ha de krøllete dollypiskene og måten makeupgurusene flaunt øynene på med de falske piskene, det ser bare så sexy ut! Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal bruke disse, så jeg fikk en rimelig en. Se hvordan de jobbet for meg!

Pris: Rs 590 Produktbeskrivelse av MUA: Uansett om du treffer gulvet eller deltar på en fest, vil denne Sassy False Lash fra MUA legge til en dash mystisk glamour til din lash. Så legg det på og gjør deg klar til å lokke! En unik kombinasjon av separate bunter og kryss over visker og dramatisk vinklet ytre hjørne kombinerer for en full og fabelaktig effekt for et dramatisk utseende. Hvis det passer godt, kan vippene omformes eller utsmykkes hvis ønskelig.

Hvordan å bruke: 1. Klem en tynn linje lash lim på baksiden av din ikke-dominerende hånd. 2. Legg stripen på øyelokket, plasser det så nært som mulig for dine naturlige vipper. 3. La limet tørke naturlig. 4. Påfør mascara på lashene dine.

Min erfaring med MUA Professional Sassy Lashes:

emballasje: Viskene kommer i en fin svart boks med et vindu som lar oss se øyevipper. Øyevippene er anstendig priset siden alle vippene kommer til denne prisen. Boksen er kompakt og kan transporteres rundt lett under reisen. Den har liten limflaske med den som har en meget mindre mengde, derfor kommer den til å komme over; Vi ville trenge en ny siden livet på vippene er lang. Men limet tørket opp helt like etter 2 bruksområder. Flasken ble holdt tett, men likevel tørket den. Så veldig skuffet over dette!

Se og følg på øynene: Formen på lashene er super søt. Viskene er tette, svarte og tykke; perfekt for å gi et voluminøst utseende. Men når jeg berører dem, kan jeg føle den tykke plasten. Det ville vært bedre hvis kvaliteten var bedre og vippene var litt mykere. Å bruke dem er litt av en oppgave fordi de ikke blir brukt enkelt. Det tar meg en god tid å justere dem på min naturlige lash linje. Det føles veldig tungt på mine øyne, og jeg er alltid redd for at de faller av. De føler meg veldig kunstig på mine øyne, og jeg føler hele tiden at hele verden er på viskene mine. Jeg er ikke veldig behagelig å ha på seg. Jeg vet ikke at det er meg eller vippene, men jeg føler meg ikke bra iført det.

resultater: Mine vipper ser veldig dukkeaktig ut og søt. De ser sexy ut og alle, men de er ekstra lange og måtte hugges av ved første bruk. Også, ingen ville ha så mange lashes naturlig, så det ser litt falsk ut; plasten gjør det også ser falsk ut. De ser pen ut, men ikke veldig bra når det gjelder slitasje og kvalitet. Det blir ikke satt; det peeling alltid av fra øynenees indre hjørner. Disse er ganske bra, ikke veldig imponerende. Det gir ikke det naturlige utseendet som jeg vil ha; hvem som helst kan bestemme at jeg har falske pisker som ser større ut enn mine øyne. Det ser veldig rart ut og uattraktivt, så jeg vil kalle det et "hopp".

Fordeler med MUA Professional Sassy Lashes:

• Kompakt emballasje. • Kostnadsvennlig. • Tykke, tette visker som gir volum og lengde. • Åpner øynene bred og gir meg et dolly utseende.

Cons av MUA Professional Sassy Lashes:

• De holder seg ikke for lenge. • De ser veldig kunstig og falsk ut. • Føler meg veldig tungt på øynene mine. • Limet tørket ut. • Bruk av dem er en kjedelig oppgave.

IMBB Rating: 2.5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal MUA Professional Sassy Lashes? Nei, jeg vil ikke kjøpe den, heller ikke jeg vil anbefale det. Jeg ville kjøpe noen lashes fra det profesjonelle merkevaren og ikke fra makeup merker som MUA. Konklusjon: Disse ville fortsatt ha vært bra hvis limet ikke hadde tørket, men da var det umulig å bruke dem. Det føltes for tungt på mine øyne. Jeg ville gå for noe mer naturlig utseende.

Falske øyenvipper - Søknad, fjerning og lagring Beste falske øyenvipper tilgjengelig i India Inglot False Lashes: 30 N Basicare Styling Eyelashes Forever 21 Love and Beauty False Eyelashes Makeup Academy Flair False Eyelashes Wet n Wild Shredding Fringe False Eye Lashes Konad False Eyelash-03

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: