Produkt kjøpt av IMBB

Hudtype: fet og følsom Hudton: Medium Oliven

Hei damer!

L.A. Girl nylig lanserte sin samling, og jeg har plutselig plukket noen av dem. Jeg elsker alltid kompakte sett som de er lette å bære. Dagens gjennomgang kommer til å være på L.A. Girl Beauty Brick Blush Collection i skyggen 'Spice'. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: Rs. 999 / - for 22g Produktbeskrivelse og ingrediensliste:

Min erfaring med L.A. Girl Spice Beauty Brick Blush Collection:

emballasje: Blush samlingspaletten kommer i en lett, svart kartongemballasje sammen med et speil inne i esken. På lokket har den en tynn klar rad som bidrar til å se fargene og lokket lukkes med et magnetisk "klikk". Samlet sett ser det fint ut og det er lett å bære rundt, men det er en kostbar palett og den er laget med papp. Så det føles litt spinkel. Det inneholder heller ingen applikator.

Skygge: Paletten har fire varianter, og jeg velger skyggen 'Spice'. Det er en nydelig palett som inneholder to blush nyanser og en bronzer og en highlighter. Den har en fin kombinasjon av glitrende og matte nyanser. Jeg kan skape en naturlig til fet utseende med den. Alle nyanser er gode for alle hudfarger og det ser veldig frisk ut på huden. La oss diskutere om de enkelte nyanser.

Blush 1: Første rødme er en veldig fin dusky dyp korallskygge, og det har ikke noen shimmers. Det er en varm matte nyanse som passer til alle hudtoner. Det ser veldig lyst og dristig ut på huden. Dette er virkelig en pigmentert nyanse som trenger en lett søknad.

Blush 2: En av mine favorittblush nyanser; det er faktisk en naturlig lys dusky rosa nyanse med micro shimmers i den. Det ser så mykt og naturlig ut på huden. Det er en perfekt daglig slitasje. Det trenger få programmer å vise fargen riktig.

bronzer: Det er en varm brun nyanse, og den har ingen skummer. Dette er bra for rettferdig til middels hudtone. Det er ikke superpigmentert og ikke så mørkt for skumle skjønnheter. Så det kan ikke komme opp på dem. Men på min solbrune hud ser det fint ut som en naturlig bronse som gir et fint skarpt utseende.

Highlighter: Det er en lys beige skygge høylys med shimmers i den, men det kan ikke gi det super lysende utseende. Den glød det gir en veldig edru og naturlig. Det er også bra for daglig bruk. Skygge er ikke så pigmentert; det trenger mange swipes for den perfekte gløden.

Tekstur kvalitet: Alle nyanser har super jevn, fin tekstur som smelter enkelt uten anstrengelse. Bare den dype rødme-skyggen trenger riktig blanding, ellers gjør det klovne-kinn. De setter seg lett inn i en fin semi matt tekstur og gir et mykt, naturlig utseende. Shimmers ser aldri overveldende. De ser så subtile på huden og gir en nydelig glød til huden. De føler seg aldri pulveraktig eller krittete, og de glir jevnt på huden. Tekstur føles aldri tørr og de tetter aldri porene. Bare highlighteren legger seg litt i porer ved slutten av dagen. De krever aldri eller bosetter seg i fin linje. Også nyanser overfører ikke så mye. Jeg har fet hud og det gjør aldri huden olje. Så det passer perfekt til huden min.

Varig kraft: Jeg har brukt det så mange ganger, og det overlever på min oljeholdige hud pent rundt 5-6 timer, og etter det begynner det å falme. Men alle nyanser har forskjellig oppholdskraft. Lys rød skygge holder seg rundt 4 timer og dyp forblir det rundt 6 timer. Bronzer og highlighter overlever 4-5 timer henholdsvis, men generelt ser de bra ut på huden, og de ser aldri rotete ut på slutten av dagen. Det er lett å fjerne nyanser.

Alt i alt er dette en pen ansiktspalett som gjør kinnene mine så vakre, det gir det myke, naturlige utseende, og det fungerer som et perfekt kompakt reisesett. Jeg elsker absolutt denne paletten; bare ønske det har litt mer pigmentering.

Pros av L.A. Girl Spice Beauty Brick Blush Collection:

• Lettvektspalett; Lett å bære rundt. • Fint speil. • Antallet varer lenge. • Flott kompakt ansiktssett. • Inneholder to rødmer, en bronzer og høylys. • Blusser er pent pigmentert. • Kombinasjoner av glitrende og matt. • Nydelige nyanser går med all hudtone. • Den har dristige og naturlige nyanser. • Smidig, fin tekstur blandes lett. • Ser aldri flekkete eller tørre ut. • Gir jevn finish. • Står bra på min oljeholdige hud. • Aldri brøt ut huden min. • God til daglig bruk.

Cons av L.A. Girl Spice Beauty Brick Blush Samling:

• Emballasje kan bli bedre. • Ingen applikator. • Highlighter og bronzer er lite mindre pigmentert på huden. • Highlighter gir ikke den superlysende gløden. • Bronzer vises ikke på en mørkere hudtone.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal L.A. Girl Spice Beauty Brick Blush Collection? Det vil vare lenge for meg, men jeg anbefaler denne paletten til alle. Dette er en vakker palett for alle hudtoner.

Makeup Revolution London Alt om Cream Blush Palette Makeup Revolution Sukker og Spice Ultra Blush og Contour Palette Makeup Revolution Golden Sugar Ultra Blush Palette Alv. Studio Blush Palette - Mørk Elegant sminke Face Form Contouring og Blush Palette - Fair Zoeva Coral Spectrum Blush Palette BH Cosmetics Contour & Blush Palette Slank Makeup Pink Lemonade Blush av 3 Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 05 2020