Av Aditya M.

Hei skjønnhetsklubber!

Med så mange gamle kulturer i verden, var det nødvendig å være en god del av uvanlige skjønnhetsbehandlinger fra hverandre. Disse skjønnhetsbehandlinger er absolutt interessante og er fremdeles veldig mye til stede i dag. Selv om disse er skjønnhetsbehandlinger fra hundrevis av år siden, har de blitt tweaked og endret for å passe de moderne tider.

1. Ølbad:

Ølbad er en terapeutisk behandling som tilbys på enkelte hoteller i Europa, og spesielt i Praha. Laget med spesielt brygget malt, ølgær og andre mineralske elementer, det er oppvarmet til 30 grader. Dette badet brukes til å svette bort giftstoffer og bli kvitt forurensninger. Ølbader skal gi huden glødende og forfrisket.

2. Fish Pedicure:

Fiskepedicure blir faktisk ganske vanlig i disse dager. For fiskepedaler, er liten Garra Rufa fisk brukt til å nipple bort døde hudceller. Det er en ganske kontrovers med denne behandlingen fordi den er under undersøkelse da det kan føre til smittsomme sykdommer.

3. Gulrotjuice for soling:

Kvinner i Brasil hevder at å drikke gulrotjuice gir dem en naturlig utseende brunfarge, selv om det bare endrer fargen på huden din for å se litt mer oransje. Siden gulrøtter er lastet med beta-karoten, forbruker mange gulrøtter eller drikker mye gulrotjuice vil faktisk slå deg oransje. Tross alt, er du hva du spiser. "

4. Nettles for tykt hår:

Nettles er planter som stikker deg når du berører dem. Men tilsynelatende, hvis håret ditt tynner eller du står overfor håravfall, kan du ta med nudeltilskudd og skyll håret ditt med nettle te. Kvinner i Kroatia og andre deler av Øst-Europa vasker håret med kokte nål for å helbrede en kløende tørr hodebunn. Nettle te er lett tilgjengelig på markedet i India, så jeg kan faktisk prøve dette ut.

5. Øl for skinnende hår:

Selv om øl inneholder alkohol, må du bruke ikke-alkohol-øl til håret ditt. Øl inneholder mange egenskaper som er gode for håret ditt, og derfor skapte Park Avenue en ølschampo. Vask håret ditt med alkoholfri øl, forlater deg med veldig skinnende og silkeaktig hår.

6. Pearl pulver for ansikt:

Ming-dynastiet fra Kina var den første som brukte perlepulver for sine kosmetiske egenskaper. Nylige studier har vist at bruk av perlepulver til ansiktet faktisk forbedrer hudtilstanden. Det har anti-aging egenskaper som regenererer kollagen produksjon og også brukes i behandling av akne.

7. Brann Ansiktsbehandling:

Dette er en veldig populær behandling i Kina. Dette hørtes veldig farlig, men også veldig kult samtidig. Tydeligvis lyser de ikke ditt ansikt i brann, men det kommer ganske nært. Det innebærer bruk av alkohol og en kamp. Det kommer innen to til tre inches av ansiktet ditt, og det skal stimulere huden og få det til å flyte. Det er også ment å bekjempe tegnene på aldring.

8. Kaffe Spa:

I Japan har de mange galne, innovative ting. De har en hot spring fornøyelsespark og spa resort hvor du kan suge kaffe, grønn te, rødvin og skyld. Dipping i disse forskjellige drikkene vil stramme huden og øke kollagenproduksjonen. Også koffein revitaliserer huden og reduserer tegn på aldring samt mørke flekker.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4.

Fisk Spa for føtter 10 skjønnhetshemmeligheter vi alle må stjele fra glamorøse kvinner Topp ti Pre-Bridal Beauty Behandlinger 9 skjønnhetsbehandlinger du bør slutte når du forventer Overnatting Beauty behandlinger å våkne opp med nydelig hud og hår Glycolic Peel Treatment og min personlige opplevelse Skjønnhetsbehandlinger som kan freak deg ut! Skjønnhetsbehandlinger som du ikke bør prøve hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: