Hei damer, Flytt deg bort fra de gamle stripene og blomstermønstrene, nå er det på tide å flautere tegneserieutskrifter! Ønsker du å legge til et slag av quirkiness til din daglige rutine? Deretter får du noen brikker i tegneseriefotografering og til og med tegneseriestrykk og ser ut som en elegant fashionista. La meg fortelle deg hvordan du kan inkludere disse trykkene i antrekkene dine.

1. Søte tees

Somrene handler om å ha på seg de søte teesene, avlingene og skjortene i forskjellige utskrifter og mønstre. Du kan legge så mye av bruddet til sommertøyene dine ved å legge til tegneserieutskrifter til dem. De kanaliserer ikke bare girly-siden i deg, men holder deg også ungdommelig og latterlig. Du kan enkelt få forskjellige toppmønstre i disse trykkene og bruke dem med shorts, skjørt eller jeans.

2. Koselige gensere

Hvordan en koselig genser i tegneserieutskrifter kan ta oss tilbake til barndomsdagen vår. Disse gensere er perfekte for å glamme opp en dyster vinterdag. Disse kommer i forskjellige farger og utskrifter som passer til din fancy og humør. Få en til deg selv i den lyseste fargen og slå de vinterblåene i stil.

3. Jakker

Jeg tror dette er den beste måten å legge til farge på LBD-en og også de tilfeldige og nøytrale klærne. En tegneserie-trykt jakke kan bli slitt over kjolen dine, så vel som dine casual jeans og tees for å virkelig skille seg ut og vise din morsomme, girly-side.

4. Sarees

Hvem visste at indisk antrekk kunne ha det gøy og quirky tegneserieutskrifter i dem. Disse tegneserieutskrevne sareene legger til både ung og fet utseende til hele ensemblet. Disse sareene kan være et morsomt tillegg til dine normale daglige sareer med samme gamle utskrifter og mønstre.

5. Bluser

En hel saree i tegneserieutskrifter kan være skremmende for noen damer. Til alle de damene der ute, kan du få en morsom og pulserende bluse sydd i tegneserieutskrifter med en solid farget saree for å gjøre dem mer interessante.

6. Kjoler

Hvis du vil gå ut på tegneserieutskriftstrenden, velger du en søt kort kjole i disse utskriften. Du trenger ikke å få tilgang til utseendet. Du kan fullføre paringen av kjolen med flip-flops, nakenhæl eller støvler. Du kan også gjøre klesøysesongen riktig ved å ha på deg en jakke over kjole med svarte strømpebukser.

7. Vesker

Hvis du fortsatt tror at tegneserieutskrifter er for tenåringer, så ta en titt på posen ovenfor. Ville du ikke ha en pose som dette? Vel, jeg ville sikkert. Lommebøker, sling poser eller til og med ryggsekker er et godt alternativ å prøve med tegneserieutskrifter.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

26 måter å stil utskrifter Trendy måter å sport Aztec Fashion Rocking måter å bære utskrift på utskriftstendens Vårtrender: Blomsterskrifter Måter å bære dyr på De mest stilige måtene å bruke Gingham i hver sesong 27 måter å style knapp ned skjorter Mote tips for Plus Size kvinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019