Skintone: Middels rettferdig, varm undertoner

Hallo jenter,

Her kommer den endelige skyggen "Fantasy" fra min samling av Faces Ultime Pro Creme Lip Crayons. Les videre for å vite mer.

Pris og antall: INR 749 for 4,2 g Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Creme Fantasy Lip Crayon:

La oss begynne gjennomgangen med emballasjen til produktet. Lekkekritonen kommer inn i en vanlig svart farget pappemballasje. Denne ytterkartongen inneholder nesten hver eneste detalj om produktet. Krysset har en fargekodet kropp med en matt finish. Den fargekodede kroppen gjør det enkelt å få øye på sminke. Dette er de jumbo uttrekkbare fargestifter som ikke krever noe sliping og er ganske enkle å bruke. Krysset har en klar hette som må lukkes tett, ellers kan det komme seg. Krysset har et klistremerke på basen som indikerer skyggenavnet, skyggenummeret, holdbarheten osv. Samlet sett er emballasjen anstendig og reisevennlig.

Skyggen "Fantasy" er en fin rosa n * de-skygge som passer perfekt til huden min. Det vasker meg ikke i det hele tatt. Dette spekteret har noen flotte nakenbilder i samlingen. De har sikkert en nyanse som passer til hver hudtone. Denne har vist seg å være en perfekt n * de skygge for min hudtone. Fargen er helt glansfri. Formelen er utrolig pigmentert; bare to swipes er gode nok til å gi den perfekte ugjennomsiktig dekning. Det skjuler pigmenteringen av leppene mine pent. Det er ingen duft i disse fargene. Så det er et proff for folk med følsomme neser.

Jeg er forelsket i tekstur av disse leppefargene. Disse er super glatte og kremete når det gjelder tekstur. Denne glir på leppene som smør. Derfor er det ingen tugging eller trekking av leppene. Formelen er lett og føles behagelig på leppene. Det føles ikke tungt, selv om det legges på. Men, på grunn av kremet, farges fargene mye på lagring. Kremmen av produktet gjør det overførbart galskap. Formelen er fin og fuktighetsgivende. Det holder leppene mine sunne og næret. Det tørker ikke ut leppene.

Fargen klamrer aldri på leppens tørre flekker. Krysset har en anstendig oppholdskraft. Det overlever lett lett snacking med minimal fading. På den annen side kan det oppdages en lysrosa fargetone på leppene etter å ha et fullt måltid. Det er en liten fjerning av farge fra hjørnene etter et fullt måltid; Dette kan skyldes sin kremete tekstur. Krysset er veldig lett å fjerne og det flekker aldri leppene.

Pros av Faces Ultime Pro Creme Fantasy Lip Crayon:

⦁ Smart, fargekodd emballasje ⦁ pen skygge ⦁ Ingen shimmers ⦁ Anstendig pigmentert ⦁ Glatt tekstur ⦁ Lett å glide ⦁ Fuktighetsgivende og hydratiserende formel ⦁ blir aldri ujevn ⦁ ser til og med på leppene ⦁ Sett seg ikke inn i de fine linjene i leppene ⦁ Ikke flekker leppene ⦁ Lett å fjerne ⦁ Overlever måltider ⦁ Langvarig

Ulemper av ansikter Ultime Pro Creme Fantasy Lip Crayon:

⦁ Overfører mye ⦁ Har en tendens til å krølles på layering ⦁ Smør fra hjørnene etter et fullt måltid

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale ansikter Ultime Pro Creme Fantasy Lip Crayon? Ja til begge deler.

Ansikter Ultime Pro Crème Berry Punch Lip Crayon Faces Ultime Pro # 10 Uimotståelig Pink Matte Lip Crayon Faces Ultime Pro Matte Lip Crayon i Real Rust 07 Ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon - Peach Me 08 Ansikter Ultime Pro Starry Matte Lip Crayon 02 Sinful Makeup Geek Fantasy Foiled Eyeshadow Layer'r Wottagirl Classic Collection Fantasy Duftende Body Splash Britney Spears Midnight Fantasy Parfyme Victoria's Secret Forbidden Fantasy Fragrance Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: