Hudtype: Tørr og følsom

Hei alle sammen,

Jeg antar jeg er på denne anmeldelsen, hvor jeg har blitt helt avhengig av å skrive innlegg til IMBB. Gjett det er det å være borte fra IMBB, gjør det for deg. Først av alt, la meg gjøre det klart at jeg sjelden sover godt om natten i dag, kanskje på grunn av lang avstand og å være borte fra familien min og i nærheten. Dessuten vil det definitivt ta tid å justere seg til en helt annen søvntid. Kort sagt, jeg har forvandlet seg til en insomniac fra de siste par dagene / månedene. Også nylig har jeg jobbet hele dagen i skift mot Indian Standard Time, som gjør å miste søvn forferdelig. Hvis du er klar, er jeg for tiden i USA, og jobber for et prosjekt på stedet. Jeg skal jobbe her i ytterligere 4 år, som er veldig lang tid, ikke sant? Uansett, kommer tilbake til hva dagens innlegg handler om. Jeg vil gjøre en anmeldelse på Sleep Body-kremet fra aromaterapi-serien av Bath and Body Works.

Pris: $ 15 for 226 gram Produktbeskrivelse: Ultra-rich, ultra-pampering kroppskrem danner nær hud med beskyttende 24-timers fuktighet, mens en aromaterapi-blanding av essensielle oljer beroliger kropp, sinn og humør. Pust inn dypt for å få de beste resultatene. Forbedrer søvn. Ikke testet på dyr. Key Fragrance Notes (Fra Nettstedet): Lavendel Essential Oil and Chamomile Absolutt hjelper roen følelser av stress, slik at du kan sove bedre.

ingredienser:

Min erfaring med bad og kroppsverk True Blue Spa Mango Butter 24-timers fuktighetskropp smør:

emballasje: Søvnkroppen fra Bath og Body Works kommer i et stort rør som har en flipdekselåpning. Dette er som den typiske BBW-emballasjen. Det er mindre størrelser tilgjengelig også til en lavere pris.

Parfyme: Denne krem ​​har en sterk duft av lavendel og litt kamille jeg antar. Jeg er ikke så sikker på hvordan kamille lukter, men duften er definitivt ikke hel lavendel. Duften er litt overveldende. Jeg har en veldig sensitiv reaksjon på sterke dufter, og på en eller annen måte gir dette ikke meg hodepine som vanligvis kommer med overveldende dufter. Duften er virkelig beroligende og beroliger bort sansene. Jeg liker virkelig hvor fredelig og avslappet jeg føler etter å ha brukt denne krem, det gjør bare søvn min enklere.

Tekstur, kvalitet og fordeler: Tekstur av denne kroppskremet er veldig tykt, i motsetning til kroppsrøret fra dette området. Også, det gjelder veldig jevnt på huden. Den har en ekstremt buttery tekstur og gir ekstrem fuktighet i huden. Å være en tørr skinned skjønnhet, fuktiggjør huden min veldig bra. Min hud føles myk og smidig. For det meste søker jeg krem ​​om natten etter en fin varm dusj. Effekten av denne krem ​​varer til neste morgen. Med effekt mener jeg begge veier, den beroligende duften og smaken som er skapt. Imidlertid bruker jeg dette i nesten 3 + måneder, kan jeg si at dette ikke gjør meg søvnig eller døsig, i motsetning til de fleste forventninger, men dette gjør søvnen min mer fredelig ved å berolige stressnivåene mine. Jeg bruker denne krem ​​i kombinasjon med sukkerskrubbe fra dette området, følgelig kan effekten føles mer.

Alt i alt, hvis du er ute etter noe som vil hjelpe deg å berolige dine sanser og stressnivåer før du sover, så er dette definitivt et must-ha for deg, men som jeg tidligere har nevnt, ikke forvent at dette skal sette deg i søvn eller hjelpe erstatte sovepiller hvis du tar noen (bare tuller, jeg håper du ikke gjør det). Også, hvis du søker å øke produktiviteten til denne fløten, kan du kanskje kjøpe hele Aromatherapy Sleep-serien, som for eksempel kroppsvask, sanitizer etc., fordi det ikke vil være nok nok en krem.

Fordeler med bad og kroppsarbeid True Blue Spa Mango Butter 24-timers fuktighetskropp smør:

 • Beroligende og beroligende duft.
 • Calms sanser og stressnivåer.
 • Moisturizes huden effektivt.
 • Langvarig effekt.
 • God kvantitet.
 • Hud føles myk og smidig.
 • Langvarig duft.
 • Gets absorbert lett.

Ulemper med bad og kroppsverk True Blue Spa Mango Butter 24-timers fuktighetskropp smør:

 • Fremkaller ikke egentlig søvn.
 • Tilgjengelighet i India.
 • Har parabener.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Bath og Body Works True Blue Spa Mango Butter 24-timers fuktighetskroppsmørk? Ja, for begge deler. Jeg vil alltid fortsette å kjøpe dette så lenge jeg har det bra med det. Det hjelper meg virkelig å slappe av om natten (morgen-IST). Også, mengden som kommer, er flott, noe som kan ta tid å avslutte snart.

Bad og kroppsverk True Blue Spa Cracked Heel Treatment Bad & Kroppsverk True Blue Spa Super Mykning Hånd Lotion Bad og kroppsverk True Blue Spa Super Rich Kroppskrem Bad og kroppsverk True Blue Spa Malibu Glatt Kroppskrubb Kroppsbutikken Mango Butter Kroppshandelen Mango Lip Butter Bath og Body Works Moonlight Path Intense fuktighetskropp smør Bliss Grapefrukt + Aloe Kroppsmørk Maksimal fuktighetskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: