Hei damer, Kom forbi de vanlige leppebalmene og leppebutrene, så nå er det på tide å prøve den nyeste fadet, "leppeoljene". La oss finne ut hva de egentlig er og kan de erstatte våre vanlige fuktighetsgivende leppeprodukter?

Fuktighetsgivende egenskaper De er hendene ned det beste produktet hvis du vil ha intens fuktighet for leppene dine. Når du bruker leppeoljen, fyller den leppene dine med flere gunstige fuktighetsgivende ingredienser og gir flere fordeler innenfra.

Fordeler med leppebalsam og lip gloss i en Lipoljer er det quintessentiale toplastiske skjønnhetsproduktet. Deres tekstur er så mye bedre enn noen leppebalsam eller en leppeglans. De er den perfekte sammensmeltingen av både leppebalsam og leglans. De gir ikke den klissete følelsen at noen leppebalmer gir og gir også den perfekte glansen av en leppeglans.

Kom i forskjellige varianter Du kan få et rent, glanset rør med klar leppeolje hvis du ikke vil ha noen farge på leppene dine. De kommer også med et bredt spekter av fargevalg for å gi leppene litt dekning og også alle fuktighetsgivende fordeler. Lipoljer balanserer pigmentet med fuktighetsgivende oljer slik at du får farge uten tørking.

Stor investering for tørre lepper Hvis du har kroniske tørre lepper, bør du gi leppoljer en sjanse. De holder seg lengre mellomrom og gir vanvittig hydrering og fuktighet på grunn av de gode oljer som er tilstede i dem. Du trenger bare litt beløp for hver gang Som de har et øyeblikk i skjønnhetsmarkedet, så er de priset mest på den høyere siden, men de er verdt sprøytenarkoman og pris. Du trenger bare litt beløp for hver gang, og 1 rør vil vare deg i ganske få måneder.

Noen alternativer tilgjengelig i markedet Det er så mange alternativer tilgjengelig i lipoljer i dag. Du kan velge og velge den som passer deg best.

1. Ja til Coconut Cooling Lip Oil

2. Timeglass nr. 28 Lip Treatment Oil

3. Yves Saint Laurent Volupte Tint-In-Oil

4. Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

5. BITE Beauty Cinnamon Plumping Lip Oil

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Topp 10 Lip Balms Beste Lip Butters tilgjengelig i India Hvordan redusere pigmentering av lepper Lip scrub For myke lepper: Gjør det selv 6 må-ha Lip Care produkter annet enn Chapstick Nivea Cocoa Lip Butter Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: