Fabindia Charcoal Face Pack

Hei skjønnhetene !!

I dag skal jeg gjennomgå Fabindias trekullspakke. Dette er et nytt produkt fra hudpleieområdet.

Produktbeskrivelse:

Kull er kjent for sin evne til å absorbere urenheter. Denne pakken inneholder kull bruker multani mitti som base. Det absorberer olje og smuss fra porene, forlater hudrenseren og sunnere.

ingredienser:

Pris:

INR 250 for 100 ml

Utløpsdato:

3 år fra produksjonsdatoen.

Bruksanvisning:

Unngå øyesett, bruk pakken og la den stå på i 10 minutter. Skyll med kaldt vann og klapp tørr

Min erfaring med Fabindia Charcoal Face Pack:

I det øyeblikket jeg så dette produktet på Fabindias Hylle, hoppet jeg og grep det på et øyeblikk. Jeg visste at jeg måtte kjøpe den. Jeg eide aldri noe produkt som inneholder aktivt kull. Jeg er sikker på at de fleste av dere vet at trekull virker som en magnet for å tegne dype urenheter.

Produktet kommer i en rund plastkanne. Ærlig jeg liker virkelig emballasjen (dette var en annen grunn jeg kjøpte dette produktet), noe fargene gjør dette produktet veldig lovende. Når du åpner krukken er det en sterk frisk frisk duft. Jeg tror det lukter citrongress og jeg elsker virkelig lukten.

Snakker om ytelsen, den første gangen jeg brukte den på min uvaskede hud. Jeg ville sjekke om kull faktisk står opp til sine krav. Så etter at jeg kom tilbake fra kontoret, søkte jeg det direkte på min uvaskede hud og gutt, du ville ikke tro at det forlot huden min, knirkende ren, som bokstavelig talt ren og klar. Jeg testet det selv etterpå, ved å bruke rensemelk for å se om huden min fortsatt var skitten, men ikke engang smuss. Siden da har jeg bare brukt det slik. Det gir en fin glød på et øyeblikk.

Etter påføring gir produktet en kul prikkende effekt på huden, som noen kanskje ikke liker, men den forblir bare i 2-3 minutter. Den har den perfekte tekstur, ikke for tykk eller for rennende. Det glir på huden veldig jevnt. Og det beste ved denne pakken er at det tørker ut så raskt, maksimalt i 5-6 minutter. Men jeg holder den på i minst 10 minutter som foreslått av selskapet.

Litt om treningskolens fordeler:

Aktivert trekull er laget av karbonert tre eller vegetabilsk materiale som har blitt behandlet eller behandlet til små partikler for å gjøre det ekstremt porøst. De ekstremt fine partiklene har evne til å absorbere mange kjemikalier og urenheter fra huden. Kull absorberer giftstoffet fanget rett under huden, men fjerner også selv bakteriene og dyptliggende mikroskopisk smuss.

Alt i alt er dette et tilfredsstillende produkt, og jeg er helt forelsket i dette produktet og vil foreslå alle å prøve.

Pros av Fabindia trekull ansiktspakke:

• Rengjør huden veldig effektivt • Står opp til sine krav • Fin frisk duft • Gir en fin øyeblikkelig glød • Tørker ut veldig raskt • Lett tilgjengelig.

Cons av Fabindia trekull ansiktspakke:

• Conatins SLES og parabener • Etterlater huden litt tørr og tett etter vask • Gir en prikkende effekt (ikke egentlig en konsept for noen) • Bare tilgjengelig i en størrelse

IMBB Rating:

4/5

FabIndia Aloe Vera beroligende gel gjennomgang Fabindia Vitamin E Liquorice Gel Face Pack FabIndia Aloe Vera Under Eye Gel Fab India Skin Care Haul Fabindia Sesame Hair Oil Fab India TEA TREE Face Wash Fabindia Tea Tree Skin Toner Fabindia Orange Cinnamon Face og Body Gel Scrub Jeunesse Natural Charcoal Pore Strips Review Aroma Magic Activated Bamboo Charcoal 6 i 1 Pack Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 29 2020