Hei damer,

Som lovet, er jeg tilbake med gjennomgang av en annen Viseart øyeskygge palett. Jeg vil ikke si at dette var en impulskjøp - du bruker ikke $ 80 ++ på en impuls! Men å være ny i øyeskygge spillet, var jeg ikke sikker på om jeg ville få mye bruk av dette produktet. Hvorfor? En titt på bildet av produktet vil fortelle deg hvorfor! Dette er de lyseste nyanser du noen gang kommer over! La oss finne ut min erfaring med dette produktet:

Produktbeskrivelse: Hva det er: En ettertraktet profesjonell øyenskyggepalett som kan brukes til å skygge, markere og definere øyne, penner og konturene i ansiktet. Hva det gjør: Få profesjonell kvalitet øye utseende med disse allsidige 12-skygge paletter. Visearts ettertraktede, bestselgende paletter er pålitelige filmtestede profesjonelle produkter, en stift i hver kunstneres sett, og de er arbeidshesten til alle profesjonelle artister. Disse palettene har en dynamisk kultfølelse i alle kunstneriske nivåer. Viseart er produsert i Frankrike, og er opprettet i små tett kontrollerte batcher for å opprettholde pigmentkvalitet, pulverintegritet og konsistens. Viseart er den "hemmelige saus" for topp Hollywood makeup artister, samt makeup artist entusiaster av alle sjangere. 08 Bright Editorial: Rike pigmenter overfører feilfritt til huden. Bruk disse lyse nyanser med et snev av vann for aksenter og eyeliner. Kombinere med andre Viseart eyeshadows for å tilpasse nyanser. Denne paletten inneholder hver lyse farge du noensinne kan trenge. Disse produktene er ikke testet på dyr, inneholder organiske ingredienser, og de er fri for silikon, petrokjemikalier og mineralolje. Pris: USD80 / GBP 59,95

Min erfaring med Viseart Editorial Brights Eyeshadow Palette:

emballasje: Som du ser i bildene, er emballasjen ganske oppstyrfri, det er en akrylbeholder med bare de 12 øyeskyggene plassert i rader med 4 nyanser hver. Det er ikke inkludert speil eller applikator; lokket er transparent.

Spørsmål - når du betaler $ 80 for en palett, forventer du mye oppstyr med emballasjen, ikke sant? Her er det du trenger å merke seg:

1. Viseart er et profesjonelt sminkemerke fra Frankrike. Teknisk sett er deres klientell profesjonelle makeup artister (MUA). De (MUAs) bryr seg ikke om speil og applikatorer, de trenger ren, konsis, oppstyrfri emballasje og enkel å kunne identifisere paletten uten å måtte åpne hverandre. De stole på sin egen penseloppsamling enn børstene som er inkludert i prefabrikkerte paletter 2. Matematikken - Jeg skal sammenligne kostnaden til MAC, siden vi alle forstår MAC godt og også det faktum at MAC også ble opprinnelig laget for Makeup Artists. MAC-skygger pleide å koste omtrent $ 12 tidligere. Av en eller annen grunn har de falt ned prisen på øyeskyggen i USA, mens de fortsatt fortsetter med de høyere prisene andre steder i verden. Også, du må shell ut ekstra for den faktiske tomme paletten der du skal huse dem. Hvis du gjør matte, koster Viseart eyeshadows mindre enn $ 7 per skygge, så ikke en dårlig sak! Når du har sagt det, vær oppmerksom på at disse er angitte øyeskyggepaletter - du kan ikke tilpasse dem, som du kan med MAC-øyeskyggen. Paletten kommer pakket i et ytre omslag som har detaljer - inkludert ingredienslisten, nevnt på den.

I henhold til firmaet kommer Viseart-øyeskyggen i 3 finish: 1. Matte 2. Satin 3. Shimmer

"Editorial Brights" er en all matt palett. Det er bokstavelig talt den mest lyse og fargerike paletten du noen gang kommer over. Ja, dette er ideelt for en profesjonell makeup artist, som jeg definitivt ikke er langt fra. Det ville være en profesjonell drøm å skape redaksjonelt utseende med dette. Så hvorfor valgte jeg dette:

1. Jeg var lei av alle de nøytrale palettene jeg hadde i katten min. Jeg hadde ikke mange paletter, men det jeg hadde var for det meste nøytral og glitrende. Så jeg trodde virkelig at dette ville hjelpe til med å blande opp ting. 2. Jeg hadde muligheten til å plukke denne eller "Ribbons" -paletten som var igjen fargerik, men i en skinnfinish. Tatt i betraktning at Viseart gjør de beste mattene i byen, syntes jeg det var mer fornuftig å velge dette fordi det er relativt lettere å finne en god glimmerpalett (fargerik eller nøytral) enn det er å finne en god matt palett. 3. Med denne paletten må jeg bokstavelig talt aldri kjøpe en annen fargerik palett igjen. Pek på å merke seg - dette er en regel som jeg kanskje ikke nødvendigvis følger 😉 Det var mer å veie ting ut til fordel for denne paletten! LOL! 4. Nyanser kan også brukes som rødme - nei, ikke det grønne og det blå - mer som den rosa, røde, oransje typen - hvis den brukes med en veldig lett hånd. 5. Du kan legge shimmer / pigment til et matt utseende, men du kan egentlig ikke lage en skinnende øyenskygge gå matte. 6. Viseart-paletten har denne fantastiske hvite fargen, som når den blandes med en annen nyanse, kan gi deg en lettere eller en mer pastellversjon av den skyggen; og dermed øke alternativene mange ganger. 7. Du kan til og med blande to nyanser - ja, bland alle to nyanser for å lage en annen - uten at noen av dem går gjørmete eller ujevnlige.

Kan diskutere nyanser neste:

Med slike lyse nyanser anbefales det alltid å bruke en hvit base for å gjøre fargen pop. Så mens jeg eksperimenterte med det, brukte jeg en hvit base på ett øye, men ikke på den andre.Det var ingen forskjell mellom pigmenteringen av de to øynene. De begge var fantastisk lyse og pigmenterte. Jeg brukte en primer på begge dekslene, og det er fordi lokkene mine er ekstremt oljete og uten primer, blir alt en mygg om et par timer.

La oss snakke om de enkelte nyanser. Jeg har søpplet dem horisontalt, så la oss ta dem opp individuelt i samme rekkefølge:

Øverste rad: 1. Hvit - Denne skyggen er en tøff og lav fargeutbetaling når den er farget. Men hovedformålet er å bidra til å skape en lettere eller overgangsskygge for deg med den eksisterende fargepaletten, og den gir det veldig bra. 2. Chartreuse: Skyggen er en ekte Chartreuse. Du får nøyaktig skyggen i pannen på dekslene dine. 3. Gressgrønn - Også denne fargen er ekstremt pigmentert. Du får det lett å bygge opp eller rydde ut. 4. Aquamarine - Denne er en nydelig blågrønn / turkis skygge. Den har god pigmentering og er enkel å bruke.

Middle Row: 5. Hot Pink - Denne er en fantastisk nyanse igjen, ikke noe du vil bruke daglig, men det dobler seg veldig bra som en rødlig nyanse. 6. Orange - Jeg fant Orange også å være litt tøffere som den hvite. Det var imidlertid lett å bygge opp til fargen i pannen. 7. Gul: Denne virket igjen litt stiv og ganske ren. Jeg måtte jobbe med å bygge den opp til fargen i pannen ved lagring. 8. Blå - Denne er veldig jevn og har utmerket utbetaling. Den passer godt sammen med de andre nyanser.

Nederste rad: 9. True Red - Denne skyggen er også veldig jevn og ekstremt pigmentert. Den gjelder lett og kan fungere som en rød farge også. 10. Burgund Rød - En annen fantastisk nyanse som fungerer godt som øyenskygge og rødme. Denne er trolig en av de mest brukte nyanser i paletten min. Det er en absolutt stunner. 11. Magenta Lilla - Denne fargen er bokstavelig talt å dø for. Den er nydelig, superpigmentert og ekstremt blandbar. Den eneste bummeren er at den har en tendens til å falle ut mens applikasjonen og vurderer hvor dyp og rik denne skyggen er, faller ut, kan ødelegge basen sminke. Så, jeg foreslår at du gjør din base sminke etter øye sminke når du bruker dette. 12. Royal Blue - En av de mest glatte nyanser i paletten og rikt pigmentert. Det er en glede å jobbe med.

Tekstur: Jeg har diskutert tekstur av de enkelte nyanser mens du nevner nyanser fordi det ser ut til å være litt varianse her. Den hvite og gule trenger litt arbeid, da de er litt stivere og sheerer ved påføring. Ellers er formelen jevn. Jeg vil ikke si det er buttery glatt fordi la oss innse det - dette er ikke satin eller glimmer, det er mattes som vi snakker om. Selv om det ikke er buttery glatt, er disse skyggene eksepsjonelle å jobbe med, de er glatte og enkle å blande og mesh godt sammen med hverandre sømløst. De er enkle å bygge opp eller å rydde ut. De blir ikke ujevn når du rydder dem ut eller blander dem ut. Den eneste som syntes å kaste opp pulver og ha fallout var den magenta lilla skyggen.

Det er ingen overføring i løpet av dagen. Dette er et viktig aspekt for personer som har hette i øynene og står overfor problemer med øyenskygge som overføres til øvre lokket mens øynene er åpne.

pigmentering:Pigmenteringen er flekk på, bortsett fra de 2 nyanser jeg har nevnt ovenfor - den hvite og den gule. De er enkle å bygge opp eller å rydde ut. De blir ikke lappete når du rydder dem ut eller blander dem ut; litt går langt. Du får akkurat fargen som du ser på paletten. Mens de blander seg godt, beholder de fremdeles fargen, det blir ikke et stort gjørmete rot.

Oppholdsstyrke:Ansvarsfraskrivelse - Jeg bruker øyenskyggen med en primer fordi lokkene mine er altfor fet. Disse skyggene bærer hele freaking dagen! Maksimumet jeg har prøvd dem på er i ca 9-10 timer, og det var alltid den minste fading! Du kan stort sett bruke disse og glemme dem for resten av dagen.

Pros av Viseart Editorial Brights Eyeshadow Palette:

  • Utmerket utvalg av lyse dristige nyanser.
  • Super pigmentert bortsett fra to nyanser, som i en palett på 12 er ikke så dårlig.
  • Ekstremt jevn tekstur.
  • Null fallout - unntatt Purple Magenta.
  • Lang slitasje.
  • Ingen krølling.
  • Overfører ikke.
  • Fargene blandes lett og meshes godt sammen.
  • Irriterer ikke øynene mine.
  • Reisevennlig emballasje.

Cons of Viseart Redaksjonelle Brights Øyenskygge Palette:

1. Dette er ikke for alle. Som navnet antyder - det er en redaksjonell palett. 2. Ingen overgangsskygge - ikke en myk brun kastet inn i blandingen! Det er ikke ment å bli brukt som en individuell palett.

IMBB Rating: 5/5 Dette er en fantastisk palett - det spenner meg til hva alt jeg kan lage med denne paletten. Utsikten som jeg har opprettet kan virke over toppen til deg, men dette er egentlig ikke ment for daglig bruk. Selv om jeg er sikker på at du kan inkludere en nyanse eller to i hverdagen din, nøytralt ser etter en fargefarge.

Når det gjelder utseendet jeg opprettet - to av det utseende hvor øyeskyggen er blitt brukt på lokket, er gjort ved å bruke bare denne paletten. Så det er ingen overgangsskygge. Du kan finne EOTD ufullstendig på grunn av mangel på overgangsskygge, men mens jeg så på en palett, ønsket jeg å se ut med bare den paletten for å gi deg en ide om hvordan den utfører seg selv.

Imidlertid gjorde jeg et tredje utseende der jeg brukte Viseart Theory Minx-paletten på lokket og 3 nyanser fra denne paletten på nedre lash-linjen for å legge til en fargefarge.Dette er bare for å vise deg en av måtene hvordan denne paletten kan brukes, selv med din normale daglige sminke.

Ærlig, da jeg først fikk denne paletten, formidlet jeg meg selv for å gå over bord. Hva skal jeg gjøre med dette? Jeg ville neppe få noe ut av det! Men, etter å ha brukt dette noen ganger, skjønte jeg - det er så gøy! Mulighetene med denne paletten er uendelige. Når jeg sier det, forstår jeg at dette kanskje ikke er alles kopp te, men så lenge farger excite deg - ta en titt på denne!

Ansvarsfraskrivelse - Jeg er ikke best med øye sminke utseende, så vær så snill. Jeg begynte å dabble i øyeskygge bare om noen måneder tilbake, og jeg lærer fortsatt 🙂

Viseart 04 Dark Matte Eyeshadow Palette Review + 3 Stunning Eye Makeup Looks Viseart 03 Brude Satin Eyeshadow Palette Viseart Sultry Muse Eyeshadow Palette Viseart Minx Theory Palette Makeup Revolution Matt Brights Redemption Palette for Bright Colored Lovers Maybelline The Brights Eyeshadow Palette NYX Levende Brights Eyeliner - Levende Safir NYX Levende Brights Liner - Levende Petal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: