Hei damer, Tightlining, selv om navnet høres veldig actionfylt og mindre så glam, er faktisk en fantastisk sminkteknikk som gjør at øynene ser så glamrende ut. Det er i utgangspunktet en eyeliner teknikk som legger til struktur og definisjon for øynene dine, slik at de ser fyldigere ut. Les videre for å finne ut detaljer om denne metoden.

Hva er egentlig tightlining?

Det er en kunnskapsrik eyeliner teknikk for å påføre eyeliner inne i lash linjen på vannlinjen. Det fyller dermed eventuelle hull i vannlinjen og skaper kontrast med irisene i øynene dine. Det legger til definisjon for øynene dine uten å se på. Hvis det er gjort riktig, bør det se ut som om du ikke har på seg noen eyeliner i det hele tatt. Derfor er det også kjent som "usynlig eyeliner teknikk".

Fungerer best på:

... EYERYONE. Ja! Trikset er spesielt godt for hette med øyne og andre øyeformer som ser på med de tradisjonelle eyeliner swipes. Men det betyr ikke at alle ikke kan prøve dette. Stramt fôr er for alle hudtoner, alle øyeformer og sminkeentusiaster på alle nivåer og kan brukes til alle anledninger.

Produkter du trenger:

• Flat eyeliner børste Vi foreslår: Real Techniques • Gel eyeliner Vi foreslår: Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner, MAC Fluidline Eyeliner • Svart øyenskygge Vi foreslår: NYX Black Eye Shadow, MAC Black Tied • Eyeliner blyant Vi foreslår: L'Oreal Infallible Silkissime Eyeliner • Gel eyeliner penn Vi foreslår: Leger Formula Eye Booster 2-i-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum, Maybelline Hyperglossy Liquid Liner

Slik strammer du:

Trinn 1: Legg et speil på en flat overflate slik at du ser ned på den. Se ned på speilet med haken vinklet oppover og øynene stirrer nedover. Dette vil hjelpe deg med å komme til vannlinjen din enkelt.

Steg 2: Bruk en hånd til å dra forsiktig opp øyelokket og bruk den andre hånden (helst din dominerende hånd) for å holde blyanten / penn / pensel til å stramme linje.

Trinn 3: Dip en flat sminkepensel inn i eyeliner-produktet. Deretter hold spissen lodret og vri spissen av børsten, prikken og dash inn i øvre vannlinje.

Trinn 4: Arbeid fra det ytre hjørnet til det indre hjørnet, vri på tvers av veien. Fyll inn til hvor du har dine vipper. Fordi hovedtricket er å få vippene til å bli fullere og mer frodige.

Trinn 5: For å rengjøre flekker, bruk en bomullsboll eller Q-tip dyppet i en vannbasert sminkefjerner.

Noen tips:

• Nybegynnere kan starte med en eyeliner-blyant, og deretter fortsette til en feltpenn. Til slutt når du tar tak i teknikken, fortsett med pensler. • Vær forsiktig når du arbeider med skarpe blyanter i nærheten av øyekulen. • Du kan fortsette å bygge utseendet til du er fornøyd med det. • La foringen tørke i noen sekunder før du krøller dine vipper. • Tightlining trenger ikke gjøres alene. Gjør det sammen med hverdagens eyeliner rutine vil legge til mer definisjon for øynene.

8 Eyeliner-teknikker for å oppe øye makeup spill Step-by-Step Matte Neutral Eye Makeup Tutorial Eye Makeup Tutorial - Soft Summer Smokey Eyes 5 viktige tips for flawless eye makeup søknad + produkter jeg sverger ved Nydelig Golden Smokey Eyes Makeup Tutorial Smoky Brown Eye Makeup Tutorial Min jubileum Golden Eye Makeup Look Golden Brown Eye Makeup Tutorial Bildekilde-1,2,3,4

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 19 2020