Kan Lakme 9 til 5 Crease-Less Rose Alert Creme Lipstick Gi deg Pink Rosy Lips?

Hei skjønnheter,

Jeg er så glad i dag mens du skriver denne anmeldelsen. Etter den matte 9 til 5 rekkevidden, fanget disse krøllete leppestifterne fra Lakme min oppmerksomhet og mitt uberørte ønske om å få dem, fikk til slutt meg å plukke opp to nyanser fra serien: p Jeg kjøpte en ny nyanse - "Vinbestilling." Jeg ønsket mer, men mor ga meg et begrenset budsjett der jeg måtte klare alt. La oss fortsette med anmeldelsen nå 🙂

Produktbeskrivelse:

Gjør en upåklagelig innvirkning med et enkelt slag i selvtillit! Ny Lakme 9 til 5 Crease-less leppestift har 20 arbeidsklare nyanser som ikke bare er langvarige, men også helt krøllete! Den ultrakremete teksturen glir jevnt og skjuler linjer i ett slag. SPF 15, vitamin E, olivenolje og jojobaolje holder leppene næret og sunne hele dagen lang.

Nøkkelegenskaper:

 • 100% crease dekning i et enkelt slag.
 • Ultra kremaktig tekstur.
 • Glider lett.
 • Leverer hi-color payoff.
 • Langvarig.
 • Hver dag er kontoret avgjørende.
 • SPF 15 beskyttelse.
 • Inneholder vitamin E, olivenolje og jojobaolje.

Pris:

INR 450

emballasje:

Emballasjen er ikke noe nytt; alle ting er de samme som forrige matteutvalg. Kulen kommer i en tung rosa gullkropp, med en tett hette. Ytre emballasje er også rose gull. Skyggenavnet er nevnt nederst i kulen. Det er ikke noe fargekodet område som gjør det enkelt å detektere innsiden. Samlet sett er emballasjen slank og solid.

Jeg tar på Lakme 9 til 5 Crease-Less Rose Alert Creme Leppestift:

Skygge: Rose Alert er en kulefarget mauvish rosa nyanse med konsentrert sølvglimmer, glitteren er ikke synlig på leppene. Den rosa har en blanding av noen himmelblå og noen mauvish undertoner til den og kan kalles en rosenrød rosa farge. Bare rettferdige til middels hudfarget skjønnhet kan trekke av skyggen, men duskete hudtoner vil se ut vasket ut. Fargen er ikke melkaktig på noen måte, men har en slags silvery glans på den, noe som skyldes shimmers i den. Skyggen er perfekt for kontorbruk.

Tekstur og finish: Tekstilens tekstur er noe som Absolute Creme-serien; Siden denne også er en creme, er tekstur veldig glatt og kremaktig. Ettersom taggen sier "kreppløs", gjelder leppestiftet uten problemer, legger til en farge på leppene og det er ingen ujevn patchiness av farge, som med de matte. Lippestiften vil ikke altfor understreke tørre eller flakete lepper, men eksfolierende lepper før påføring vil være et smart skritt som de døde hudceller på leppene kan hindre en jevn påføring av farge på leppene. Merket "creaseless" er ganske nøyaktig da det virkelig går jevnt og gjør leppelinjer synlige og føles hydraterende på leppene. Dessuten går det ikke inn i de fine linjene, det bløder heller ikke. I hvert fall hadde jeg ikke noe slikt problem. Ettersom leppestiftet inneholder noen veldig gode fuktighetsgivende midler, begynner leppestiftet veldig mykt og fuktighetsgivende på leppene i ganske mange timer. men etter en time går leppestiftet på leppene og føles litt matt kremaktig slag. Formelen er veldig behagelig på leppene, har ingen form for voks eller tung følelse på leppene. Målet er mellom kremaktig matte, men det lener seg mer mot kremaktig enn matte.

pigmentering: Lippestiften er anstendig pigmentert, og fargebetaling i en sveipe ville gi halv ugjennomsiktig dekning; fargen er byggbar, men denne nyansen har ikke den tykkelsen eller dekselet i den. De som har alvorlig pigmenterte lepper, foreslår jeg å hoppe over denne skyggen.

Oppholdsstyrke: Jeg leser mange anmeldelser av dette spekteret av leppestifter som sier at disse leppestifterne holder seg i 5-6 timer eller så, men denne skyggen varte på meg i 3,5-4 timer uten å spise noe. Vel, i den fjerde timen ble det nesten ujevnt fra leppene mine. Jeg ville ikke bli lei meg over dette fordi tekstur er slik at det ikke ville vare lenge og vil overføre.

Pros fra Lakme 9 til 5 Crease-Less Rose Alert Creme Leppestift:

 • En fin, kult tonet mauve rosa nyanse, kan kalles en rosenrød rosa farge.
 • En perfekt kontor-slitasje skygge.
 • Tekstur er kremaktig glatt.
 • Formelen er veldig fuktighetsgivende og føles veldig behagelig på leppene.
 • Bløder ikke.
 • Dekker fine linjer av leppene, overdriver ikke flakete lepper.
 • Vil ikke bosette seg i bøter av leppene.
 • Fargebetaling er bra i en enkelt sveipe.
 • Inneholder SPF 15.
 • Oppholdsstyrke er tilfredsstillende i 3 timer, hvis vi vurderer leppestiftets kremete, buttery tekstur.

Cons av Lakme 9 til 5 Crease-Less Rose Alert Creme Leppestift:

 • Denne skyggen ville ikke hver hudfarge, kan vaske ut skumle hudtoner.
 • Ikke en passende nyanse for alvorlig pigmenterte lepper.
 • Prepping lepper er sterkt anbefalt for jevn og jevn påføring av fargen.
 • Fades ujevnt fra leppene og glitteren stikker bak.

Vil jeg anbefale Lakme 9 til 5 Crease-Less Rose Alert Creme Lipstick?

Denne gangen oppsto de ikke noe nytt i dette spekteret, bortsett fra den såkalte kremete "creaseless" -koden, har de ikke engang noen flotte eller vakre nyanser i sitt sortiment. Noen er for mørke eller for lyse eller for lyse for en gjennomsnittlig jente, bare 3 eller 4 av dem kan være gode bilder, men jeg vil foreslå at hvis du har god eller kul hudtone, kan du definitivt kjøpe denne,men andre bør sjekke ut nyanser på telleren og deretter kjøpe.

IMBB Rating:

Jeg vil vurdere denne leppestiften 4/5, jeg tror de ikke er så ille, men det er bedre alternativer i markedet.

Lakme 9 til 5 Crease-less Lipstick - Fuschia Field Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lipstick Latte Rules Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lip Color - Roseline Lakme 9 til 5 Creaseless Lip Balm - Pink Impression Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm i Rose Affair Lakme Crease-less Creme Lip Color - Flammende funksjon Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm - Coral Charm Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm - Ginger Suit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: