Hei damer,

Bytte gir fra gjennomgang av flytende leppestifter - dagens gjennomgang er på en ny øyeskygge palett - denne er fra Smashbox. Det er en mini-palett fra deres splitter nye Covershot-sortiment, og dette kalles "Ablaze". Denne paletten var ganske mye "kjærlighet ved første blikk!". Jeg ønsket denne en gang jeg så den, ganske som Viseart Theory Palette i Minx som jeg hadde vært besatt fra det øyeblikket jeg la øynene på det. Så, la oss hoppe rett i 🙂

Produktbeskrivelse: Hva det er: En samling av syv bærbare paletter, inspirert av trender sett på studioet, fra matt til metallisk til fet.

Hva det gjør: Disse vesken størrelse Cover Shot: Eye Palettes swipe på høyt pigmentert, utover blandbar farge for endeløs øye utseende. Smashbox dukket opp i to større grunntoner, slik at du ikke går tom for grunnleggende før du har brukt alle de kraftige aksentfarger. Du vil bli besatt av den fløyelsete, bærbare kvaliteten på disse skyggene, for ikke å nevne det varme nye øyet ser de inspirere. Stjerne i Smashbox's Cover Shots-kampanje er skuespillerinne og sosial media-kraftverk Shay Mitchell. Inspirert av palettenes distinkte vibber, jobbet Smashbox med Shay for å skape en unik personlighet for hver enkelt. Tenk: syv paletter og syv nyanser av shay. Kanal hennes stil eller blande skygger for å få ditt eget individuelle utseende. Denne paletten har blitt redigert for å bare omfatte de mest ettertraktede nyanser. Hver reisestørrelsespalett er 0,27 oz / 7,65 g (4,46W x 2,44D x 0,45H).

Ablaze (varme, ørken-inspirerte nyanser): Med nyanser i rike røde leire og varm terrakotta, fanger denne paletten varmen i ørkenen i en rekke solfylte nyanser - disse dimensjonspigmentene er perfekte for å legge til dybde og kontur.

Foreslått bruk:

 • Velg basefargen og bland på dekslene.
 • Spill med mix-and-match nyanser og lag for å lage ditt eget coverlook.

Pris: USD 29. Yup, prisingen er søt, men så er størrelsen. Det er bokstavelig talt bare litt tøffere enn et kredittkort, men jeg tar det opp i emballasjebiten.

ingredienser:

emballasje:Det ser ut til å være en helt ny trend som kommer opp med disse petite palettene. Smashbox utgitt 7 av disse, Too Faced utgitt et par, Viseart utgitt en - og du kan bare ha andre som følger med.

Denne paletten er bokstavelig talt større av en whisker - til et kredittkort! Det er så lite. Det er en hard plastpalett med et speil i full størrelse. Den passer lett inn i håndflaten. Omslaget har denne 2D-grafiske tingen, det minner meg om omslaget til min Hansel og Gratel-bok som jeg pleide å verne om som barn, veldig iøynefallende og fascinerende; Ikke unikt per si, men unikt for øyeskyggepaletter. Det samme kommer pakket i en åpen vindus kartong. Emballasjen endres i henhold til hvilken palett den er. Så det vil være ganske enkelt for en å identifisere om de har mer enn én variant.

Tilbake til størrelsen på paletten. Den lille størrelsen har sine fordeler og ulemper.

Fordeler: Lett å reise med, en palett som du faktisk kan slå pan på, lar deg velge mer enn en palett fordi prispunktet er rimeligere på disse. Hvis du vil eksperimentere med et visst utvalg av nyanser, men ikke er komfortabel med å plukke opp singler ut en stor palett - disse petite vil tillate deg å prøve nyanser på et mer overkommelig prispunkt.

Ulemper: Hvis nyanser er opp i smug, kan du gå tom for dem. Noen mennesker liker bare store paletter med et stort utvalg av farger. Folk kan fortsatt ikke finne prispunktet komfortabelt sammenlignet med prisen på paletten.

Meg? Jeg elsker den lille størrelsen. Det lar deg reise med det. Jeg har ofte lurt på hva jeg holder på med når jeg sier at noe er lettere for meg å reise med. Reiser jeg så mye? Da tenkte jeg på det, ja, jeg kan ikke reise hver uke (som min nav), men jeg reiser omtrent 5-6 ganger i et år. Og når du er en makeup-entusiast, slutter du å tolerere utrolige stirrer fra sikkerhetsgruppen i flyet om mengden sminke du bærer! Men det er en helt annen historie. Bunnlinjen - Jeg elsker den lille størrelsen på den

Ingrediensene for hver av skyggene er nevnt på esken.

Min erfaring med Smashbox Ablaze Cover Shot Eye Palette:

Smashbox, selskapet, som er kjent for ansiktsprimere, har ikke gjort det bra i øyeskygge segmentet. De har rullet ut en rekke paletter gjennom årene, men ikke en eneste har gjort det til toppen av huset. Ingen av deres paletter har forårsaket engstelig ønske eller blitt raved om når det gjelder kvalitet. Likevel, da de nylig lanserte Covershot-palettene, ble sminkeverdenen opplyst "Ablaze" (ordspill beregnet). La oss finne ut hvorfor.

Hver av disse palettene inneholder 8 nyanser - 2 større på topp og 6 mindre. Oppsettet er som en typisk KVD-palett, som blir vedtatt av andre - jeg liker det.

Palettens bakside har navnene på skyggene. Det er 4 mattes og 4 shimmers. Nyanser er i tråd med det som trender i dag - varme tonet, terrakotta og bronse nyanser.

Jeg liker det faktum at paletten har både lys til dypere toner og mat samt shimmers. Det gir nok varianse i nyanser og avsluttes for å skape et mangfold av utseende.Av de 7 palettene var dette det jeg ble trukket til umiddelbart, ikke bare fordi disse nyanser virkelig er i akkurat nå fordi jeg finner meg selv trukket til dem.

La oss diskutere hver nyanse individuelt. Raskt notat, jeg bruker øyenskyggen på en primer fordi jeg har veldig oljede lokk. Men når jeg hadde det travelt og søkt dem uten primer - vil du også oppdatere det også.

La oss diskutere nyanser individuelt:

1. Avslappet:Dette er en matt, myk beige ferskenfarge. Skyggen hadde en myk jevn tekstur og god fargeutbetaling, men det sparker opp pulver i pannen. Jeg bruker vanligvis dette som en matt høylyser eller som en helt over lokket farge.

2. Moccasin:Dette er en myk, glatt, frostet ferskenskygge som fungerer veldig bra som et indre høydepunkt eller en benbenmerke eller til og med som en helt over lokkskyggen. Det var glatt og lett blandbart.

3. Siesta:Dette er en nydelig myk rose gullglans skygge med et lyst gylden skift og en perlefinish. Igjen er skyggen myk og glatt og lett å jobbe med. Det fungerer veldig bra som en myk nyanse på lokket.

4. Nirvana:Det er her ting blir interessante. Nirvana er en matt finish, superpigmentert, rosa bærskygge. Det var tørrere i tekstur til avslappet og sparket ikke støv når du dyppet i penselen inn i den - i motsetning til avslappet. Når det er sagt, var skyggen selv lett å jobbe med og blande ut.

5. Delirious: Denne er en middels mørk kobberbrun og har en matt finish, ganske som Sienna. Når den brukes med Sienna, blandes den rett inn - uten å bli gjørmete - og gir fortsatt den ekstra dybden til øyekikket. Skyggen fungerer godt på lokket eller på ytre hjørnet for et røykfritt øyeutseende.

6. Fakkel: Dette er en annen skyggefull skygge fra paletten. Det er en middels mørk, oransje flammet glitrende skygge. Igjen, en nyanse som har gjort rundene i mange paletter og singler. Denne er ikke over-topp, men gir fortsatt den ønskede popen til en titt. Den er glatt, blandbar og lett å jobbe med.

7. Throwback: Denne er en annen vakker matt skygge som trekker paletten sammen. Det er en terrakottabrønn med varme røde undertoner. Dette virket igjen tørrere i pannen enn avslappet. Men det var for enkelt å jobbe med og blande på lokket.

8. Dark Horse:Den siste nyansen i paletten er denne dypbrun med varme undertoner og en matt finish. Denne hadde en jevnere tekstur enn Nirvana og Throwback og hadde utmerket pigmentering. Denne skyggen hjelper virkelig paletten ved å legge til dybde og kan også brukes som eyeliner.

Kort sagt, alle nyanser i paletten er varme coppery terracotta følelse nyanser som er så i trend akkurat nå. De jobber godt sammen og bidrar til å produsere en rekke utseende. Et viktig poeng å merke seg er at de ikke gjør seg mudrede - noe som kan være en grunn til bekymring for visse paletter.!

Tekstur:Teksten til hver av nyanser i paletten er behagelig å jobbe med. Shimmer nyanser er buttery glatt og blander godt. De er ikke superhøye skinner eller folies. De er vanlige shimmer nyanser som er bra fordi de fulle er ikke alltid komfortable for teksturerte lokk som min.

Mattes var inkonsekvente. Mens avslappet og mørk hest var super glatt, blandbar og myk i tekstur; Nirvana og Throwback - skjønt svært pigmentert - virket litt tøffere og ville ren ut lett. Når det er sagt, er de like lette å bygge opp også!

pigmentering:Dette aspektet er viktig for meg - fargen i pannen må være den samme som fargen på øyet, enten på farten eller i postbyggingen. Ærlig visste jeg ikke engang at det kunne være en glid mellom koppen og leppen til jeg prøvde en mellomstort allmattet palett fra et populært merke - nyanser så fab i paletten, men jeg ville få det samme på lokket, selv med oppbygging. Det ville alltid være en forskjell i tonalitet eller selve skyggen. Så setter jeg pris på paletter som ABH Modern Renaissance, Viseart Matte Dark Matte og Neutral Matte paletter, som gir deg samme farge som du ser i pannen.

Pigmentering for alle skygger er bra. Den eneste avvikende vesen som Nirvana og Throwback kan bli litt ren, men kan bygges opp til ønsket intensitet av skygge.

Uten en primer:

Oppholdsstyrke:Som jeg har nevnt tidligere, bruker jeg øyenskyggen min med en primer under, fordi lokkene mine er altfor fet. Nesten alt det jeg har prøvd med denne paletten - skyggene ble holdt hele dagen, i ca 9-10 timer. En gang, da jeg prøvde uten en primer, gjorde de fortsatt ganske bra, for ca 6 horus av slitasje før nyanser begynte å smelte sammen. Jeg har egentlig oljede lokk.

Det var uttømmende! Mens jeg liker å dele en palettanmeldelse, kan det bli ganske utmattende for meg.

Pros av Smashbox Ablaze Cover Shot Eye Palette:

 • Godt utvalg av trendy nyanser.
 • Godt utvalg av teksturer.
 • Glatt tekstur - for de fleste nyanser.
 • God pigmentering for de fleste nyanser.
 • Lang slitasje.
 • Ingen krølling, bortsett fra når jeg brukte Torch uten en primer.
 • Overfører ikke.
 • Fargene smelter lett og meshes godt sammen uten å bli slamete.
 • Ikke irritert øynene mine.
 • Reisevennlig emballasje.
 • En rekke utseendet er mulig - fra kontor til dag, tid nøytral til kvelds glam.
 • Robust emballasje.

Ulemper med Smashbox Ablaze Cover Shot Eye Palette:

 • Jeg skulle ønske det var en mindre shimmer nyanser som kunne ha blitt erstattet med en dedikert overgang skygge. Jeg antar at avslappet arbeid er en overgangsskygge for rettferdig til lysere hudtone.Når jeg har sagt det, forstår jeg at når du gjør en liten temapalett (og en rekke av dem), kan det være en utfordring å gi pannelyser, en innstillingsskygge, en overgangsskygge - for alle hudtoner. Dette tar seg selv rundt 6 nyanser fra paletten!

IMBB Rating: 4.25/5

Legg inn den første utgivelsen, det har vært mange blandede anmeldelser om paletten. Så, mens jeg ikke kan kommentere de andre palettene - denne, har jeg ikke noe imot å anbefale. Paletten minner meg mye av min favoritt palett noensinne - The Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance-palett. Er det en dupe? Nei, egentlig ikke, det er ikke en ulempe når det gjelder rekkevidde av nyanser eller av ren kvalitet på ABH-paletten. Fargene er imidlertid i samme ballpark. Så, hvis du ikke har midler til å skille ut for ABH-paletten eller ikke så komfortabel med disse virkelig varme tonene som trender i øyeblikket, men ønsker å dyppe tærne i den - denne paletten er en fin måte å prøve ut slike nyanser.

Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer Smashbox Photo Op Eye Shadow Trio - Filter Smashbox Double Exposure Palette Smashbox Limitless Eyeliner - Onyx Maybelline Colorsensational Jewels Lipstick - Amethyst Ablaze Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette Makeup Academy Romantic Efflorescence Palette Urban Decay Naked3 Øyenskygge Palette Review, fargeprinser, Eye Makeup Looks Laura Mercier Extreme Neutrals Eyeshadow Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: