Hei IMBBians,

Din personlighet vant, virker perfekt, til du begynner å ta vare på føttene dine. Det er derfor føttene dine trenger riktig omsorg og oppmerksomhet. Sammen med vanlig rensing og skrubbing bør du bruke fotkremer for å holde føttene i toppform. Her er 7 beste av dem.

Aroma Magic Foot Cream

Dette er en blomsterberiget fotkrem, som gjør føttene luktende frisk hele dagen lang. Denne krem ​​helbreder sprukket hud og holder huden myk og glatt. Denne krem ​​gjør underverk når de brukes om natten, fordi denne tykke krem ​​trenger litt tid til å bosette seg og reparere huden din.

Scholl Foot and Nail Cream

En annen fantastisk fotkrem i markedet! Denne målet retter seg mot dine nagler og negler også. Kremet er beriket med essensielle oljer og fungerer godt på føttene. Denne beundrer ikke bare føttene dine, men holder dem også friske og myke.

Khadi Naturlig Jasmine Grønn Te Fot Crack Cream

Denne krem ​​i beriket med naturlige oljer, og det er derfor det fjerner all slags ruhet lett. Det helbreder og nærer huden og holder den beskyttet. Denne er effektiv på fotinfeksjoner, og dermed holder føttene sunne selv i det lange løp.

Kama Ayurveda fotkrem

Denne fotkrem fra huset til Kama Ayurveda er beriket med sitron, verbena og cedertre. Det er en naturlig fotkrem beriket med 100% kaldpresset kokosnøtt og ricinusoljer. Dette inneholder også vitamin A og E som ikke bare nærmer føttene, men også arbeider mot soling.

Palmer's Cocoa Butter Formula Foot Magic

Denne er beriket med kakaosmør og vitamin E og har en veldig hyggelig duft. Kremet nærer og beskytter huden og holder den myk og silkeaktig i svært lang tid. Pass på at du bruker den om natten og bruker sokker for å få de beste resultatene.

Jovees Foot Cream and Scrub

Dette produktet fra Jovees nærer ikke bare huden din, men fjerner også de døde hudceller fra føttene. Derfor forlater føttene glødende og mykt samtidig. Denne fotkrem kommer i lommevennlig størrelse, og er dermed enkel å bruke og reise med.

Biotique Costus Foot Massage Cream

Denne krem ​​er fantastisk for tørre, sprukne hæl. Det lindrer ikke bare dine sprukne hæl, men fjerner også smerte og lukt fra føttene. En flott fotkrem å prøve!

En komplett guide til den koreanske 7-hudmetoden Olay Natural White 7 i 1 Natt Nourishing Repair Cream 7 Skjønnhet og hudpleie Fordeler med rødbeter 7 Leremaskregler du må følge for god hud 7 Viktige oppsetttips for varmt og fuktig vær VLCC Pedicure Manicure Hånd- og fotpleieutstyr Easy Foot Care Tips for Happy Feet Innisfree Special Care Foot Mask Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Scholl Velvet Glatt Express Pedi elektronisk fotfil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: