Hudtype: Normal tørr med liten soling

Hei venner,

Håper dere alle gjør det bra! I dag skal jeg gjennomgå et C Booth badepleieprodukt i dette innlegget som jeg hadde plukket opp som en del av min C Booth shopping haul i forrige uke. Vi vet alle at kullinfisert hudpleieprodukter tar skønhetsverdenen med storm, og hvis vi kan få kullinfisert kroppspleieprodukter, så er det en vinn-vinn-situasjon for oss, er det ikke? C Booth endelig gjort det mulig ved å lansere denne skummende kull tørr kroppen polsk rensemiddel som hevder å gi exfoliating og dype rensing resultater på kroppens hud, høres interessant, ikke sant? Jeg har brukt det siden en måned og finner effektive for min tørre kroppstype, så la oss lese mer om C Booth Charcoal Foaming Dry Body Polish og Cleanser!

Produktbeskrivelse: Få umiddelbare resultater da denne polermaskinen smelter bort tørr, flakket hud. C. Booths kullskumskumplast polish virker også endeløst for å dype porer samtidig. Pris: $ 8,99 for 6 oz, prisen kan variere fra butikk til butikk.

ingredienser:

Min erfaring med C Booth Charcoal Foaming Dry Body Polsk og Cleanser:

Den kornete, tørre kroppen polske renseren kommer i en stor, solid plastbeholder med ekstra sikkerhetsdeksel og snurrehett. Det lukter himmelsk av roser og søte, floral fruktige notater, som ikke ser ut til å overmanne våre sanser. Jeg beundrer virkelig og liker denne reisevennlige emballasjen.

Den tørre kroppspolaristen har en lysgrå, kornet, løst pakket sandtype, som kan virke slipende ved første øyekast, men det føles mildt på huden. Faktisk ble jeg overrasket over å se den tørreste tekstur av denne polermaskinen, men da jeg påførte det forsiktig på våt hud smelter den inn i en skummende løsning uten å være hard på huden min. Det virker rotete med sin løs type sandpartikler, men det skaper knapt noen fall i badekaret. Jeg ser at den holder seg pent på fuktig hud, og det er derfor det er ingen utfall. Men vurderer at vi må bruke denne polermaskinen på våt hud, det er viktig å bruke det i badekar eller badområder, bare for å være på sikrere side. Jeg er også imponert over at bare 2-3 skjeer av polermaskinen danner et intens skum og fungerer bra for kroppen min. Jeg trenger bare å massere det forsiktig på den fuktige huden min, mens den danner en skummende løsning som skrubber bort smuss og / eller død hud med en endelig vask. Det skylles lett av med vann fra springen og / eller i dusjen uten å forlate noe glatt eller oljeaktig rester på huden min. Jeg blir knirkende ren, men myk smidig hud etter vask.

Videre kan jeg også se hvordan det fjerner resterne av døde eller barberte hårsekk fra huden min, noe som igjen bidrar til å forsinke ny hårvekst på kroppen min. Det er imponerende å merke seg at det aldri føltes slitende eller forverret tørrhet på huden min med tanke på at jeg har vanlig tørr hud; Jeg følger opp med fuktighetskrem posten ved hjelp av denne polermaskinen som en forholdsregel. Jeg mener at det ikke føles åpenbart tørking for min hudtype, det er bare perfekt for å gi dyp rensing og exfoliating på huden min for å gjøre det mykt og smidig med en sunn glød.

Jeg liker det faktum at det er mildt nok til å bli brukt hver annen dag, da det ikke riper av naturlig fuktighet fra huden min. Med regelmessig bruk kan jeg føle forskjellen i hendene og bena da de ser mykere og til og med tonet, spesielt ved knær og albueforbindelser, noe som er en bonus. Det har sikkert gjort min drøm om sportslige miniskjørt, shorts og ermløs kjoler som jeg ikke trenger å skjule mine mørke knær og ujevn solbrun kropp lenger. Jeg vil absolutt anbefale denne skrubbe til alle fordi det gjør huden myk og gir en sunn glød. Jeg ville definitivt få det igjen.

Pros av C Booth Charcoal Skumdannelse Tørt Kropp Polsk og Cleanser:

 • En løst pakket kroppspooler infundert med godhet av trekull, essensielle oljer, etc.
 • Skaper øyeblikkelig skum på fuktig hud.
 • 2-3 skjeer fulle av polisher danner intens skum som er nok til å dekke hodet til tå.
 • Skylles lett av med vann.
 • Ikke la noen klebrig rester etter.
 • Hud føles myk og godt exfoliert.
 • Fjerner pigmentering og soling i stor grad.
 • Føler ikke slipende eller åpenbart tørking.
 • Ikke fremhever eller forverrer tørr hudproblemer.
 • Utvikler hudtonen med vanlig bruk.
 • Mild nok til at den kan brukes hver dag.

Ulemper med C Booth Charcoal Skumming Tørr kropp Polsk og Cleanser:

 • Løst pakket kornete partikler.
 • Bulky emballasje.

Ærlig, dette er min første kroppspolarist, og jeg elsker det bare fordi det forvandlet huden min fra å være tørr, ujevn og skjellende til myk, smidig og til og med tonet uten å være hard på huden min. Jeg elsker alt om dette produktet. IMBB Rating: Jeg vil vurdere det 4,8 / 5!

C. Booth Milk Bath & Shower Cleanser C. Booth Honey Almond Nourishing Bath og Body Wash Beauty Formula Clay Mask med Activated Charcoal Boscia White Charcoal Mattifying MakeUp Setting Spray Olay Natural White Foaming Cleanser Clinique Skyll-Off Foaming Cleanser Hjemmelaget Body Scrubs for tørr hud Kroppsbutikken Strawberry Body Polish Kroppen Butikk Cranberry Joy Body Polish Kiehl's Creme de Corps Soy Milk and Honey Body Polish

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: