Påstander : En kohl med oversize tips og enestående glide for to applikasjonsteknikker. En kremaktig formel beriket med en beroligende ingrediens.

APPLIKASJONSTIPS Påfør som en klassisk kohl på den indre randen, for større intensitet og dybde. Kan også brukes som en base over hele det mobile øyelokket, under øyenskygge for sterkere farge og profesjonelt hold. Pris: USD 32 / Rs 2200 ca.

Min erfaring med Dior Diorshow Kohl Stick Jeg er noen som fortsatt kjøper Kohl-pinner. Jeg går knapt en dag med øye kohl i øynene, jo mer merriere. Jeg plukket opp dette øye kohl fra Dior en stund tilbake. Det er en knubbig vri opp kohl. Den kommer i denne flotte marineemballasjen. For de som ikke liker å skarpe øye blyanter, er dette en godbit for dem. Årsaken til at blyanten holdes knubbig, er at du kan bruke den på to måter - en på vannlinjen og den andre som en base for mørk / svart øyeskygge. Du kan også lage smokey øyne med dette i bare to trinn. Det er en suuuuper glatt og kremaktig eyeliner. Jeg elsker hvor myk og mild det føles på vannlinjen. Denne blyant kommer i 5 farger - perle turkis, røykig grå, røykfylt, røykbrun og røykfylt svart. Jeg plukket opp en i røykfylt svart. Ærligvis forventer jeg at det skal være en dyp svart farge, men det er det ikke. Det er en medium svart blyant som helt kan bygges opp til en mørk svart intensitet med 3-4 swipes. Men en sveipe er ikke intens svart. Dette kan være en pro for noen og en con for andre. Denne blyanten ser ikke bare ut, men føles veldig luksuriøs. Det smelter ikke for mye, så du trenger ikke å bekymre deg for det, noe som gir deg rashonsøyne. Men oppholdskraften er virkelig skuffende for denne. Det forblir knapt på vannlinjen min i mer enn 2 timer, og det blir ganske mye fullstendig etter en time lenger. Det gir en lett blyant for å lage smokey øye i løpet av sekunder. Pluss siden det ikke er så intens, trenger du ikke å bekymre deg om liner som går nedover nedre lashline. Du kan helt bygge opp det. Det er en av de beste teksturer jeg har kommet over når det kommer til øye kohls - kremaktig, men ikke for kremaktig, glatt og ekstra mild på øynene, og fortsetter uten å rive seg.

Dette kommer ikke med en spisser, og etter en stund blir spissen stump. Selv om det ikke er vanskelig å bruke, men jeg vil definitivt foretrekke et pussetips å jobbe med. Overallt føler jeg at det er en fin kohl. Jeg bruker det meste til treningsstudio fordi det ikke gir meg rashonsøyne. Men det er absolutt ikke et must, med mindre du vil ha den myke matte svart kohl i ditt sett. Med de tilgjengelige alternativene tror jeg ikke jeg vil kjøpe dette igjen. Det er greit, men jeg ventet mye mer ut av dette.

En rask oppsummering av fordeler og ulemper Veldig mild og myk på øynene. En av de beste kohlstrukturene. Irriterer aldri øynene Kan brukes på vannlinje og som en øyeskygge base for smokey øyne. Du kan lage smokey øyne med denne blyanten alene. Ikke for intens svart - kan være både en pro og en con Er uttrekkbar, slik at du forhindrer slitasje Gir ikke racoon øyne. Imo, det er ikke et must fra merkevaren. Vurdering : 3.5/5

Bilde over: Nystilt Pic nedenfor: Etter en time, og du kan allerede se kohl-fading fra vannet mitt.

Dior Diorshow New Look Mascara - Ny Look Black Review Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum Review Dior Instant Cleansing Water Review Dior Capture Total Dreamskin Review Dior Diorskin Eclat Satin Moisture Release Satin Makeup Review Dior Diorshow Brow Styler Universal Dark Brown Ultra Fine Precision Browse Pencil Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: