Hei, kjærester!

Jeg er tilbake med en annen anmeldelse, og etter en lang tid er jeg tilbake med en leppestift-anmeldelse. Jeg eksperimenterer så mye med nåde nyanser i disse dager, så jeg bestilte denne Streetwear Color Rich Ultra Moist Lipstick Golden Enigma. Dette virket som en nydelig nøgen nyanse, men les mer for å finne ut om det kunne imponere meg.

Pris: INR 220 Produktbeskrivelse: Gi leppene dine en smekkende titt på denne leppestift fra Streetwear. Denne rike matte leppefarge gir leppene et mykt og smidig utseende samtidig som de holder næring. Den glir jevnt og gir leppene et mykt og smidig utseende.

Min erfaring med Streetwear Color Rich Ultra Moist Lipstick Golden Enigma:

Vel, jeg pleide å tro at jeg ikke kan eksperimentere mye med leppestift nyanser. Likevel begynte jeg å prøve ut forskjellige naken nyanser. Min forrige nakenskygge var fra Revlon, men det ser roligere ut enn naken på leppene mine. Jeg har prøvd et par flere nyanser også, men du vet at tekstur av en naken leppestift er også viktig. Snakker om dette, det er min første leppestift fra dette merket.

Denne leppestiften så veldig pen ut til meg da jeg handlet på nettet. Jeg ble sur på det; Det var en vakker nyanse, emballasjen så bra ut og prisen var så lav også. Men som du vet, er jeg veldig dårlig når det gjelder nettbutikk. Skyggen ser ganske annerledes ut i person. Det er en nydelig naken skygge som er perfekt for minimal sminkeutseende. Pakken ser personlig ut, og den svarte plasten kan bryte ganske enkelt. Vel, du kan ikke forvente mye til denne prisen. Men fortsatt er pigmenteringen altfor dårlig.

Denne leppestiften er ikke pigmentert i det hele tatt, og du trenger minst 6-7 swipes for å få noen farger på leppene dine. Disse mange swipes gir leppene et veldig skittent og ujevnt utseende, som ser dårlig ut. Også denne leppestiften forblir ikke på plass. Den forblir på leppene i nesten en time og sitter fast i leppelinjene dine før de forsvinner. Du kan lett legge merke til leppelinjer og fine linjer med denne leppestiftet på. Etter en time ser det veldig kjedelig ut, tørr og billig. Tekstur er god, glatt og kremaktig, men fargebetaling er veldig dårlig. Det gir litt fuktighet, men etter en time blir leppene veldig tørre og begynner å se alderen. Jeg liker ikke denne leppestiften i det hele tatt! Men jeg vil at dere skal dele om dine favoritt nåde leppestift nyanser i kommentarene. Jeg vil gjerne sjekke dem ut.

Fargeprøver:

Pros av Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift Golden Enigma:

En nydelig naken skygge ⦁ ville passe til nesten alle komplekser ⦁ Tekstur er glatt og kremaktig ⦁ Rimelig (men uten bruk) ⦁ Lett tilgjengelig

Ulemper av Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift Golden Enigma:

⦁ Lavverdig emballasje ⦁ Dårlig fargepenger ⦁ Dårlig pigmentering ⦁ Dårlig oppholdskraft ⦁ gjør at leppene dine ser gamle ut ⦁ Fremhever fine linjer

IMBB Rating: 2/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Streetwear Color Rich Ultra Moist Lipstick Golden Enigma? Nei! Aldri!

Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Ruby Riddle Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Mystic Mauve Review Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - 11 Pink Passion Dagens antrekk: Karismatisk Gullslovkjole Makeup Revolution Golden Lights Levende Baket Highlighter Revlon Colorsilk 5G Light Gull Brun Ammoniak Gratis Permanent Hårfarge Oriflame Enigma Body Cream 8 måter å forfriske din vårstil med morsomt og flørtende utseende Aromaterapi Avslappende fotmassasje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 30 2020