Hei damer, Lufttørking høres noe veldig enkelt å gjøre. Bare gå ut av dusjen, gni overflødig vann fra håret og du er god å gå, men i virkeligheten er det ikke så lett og involverer litt teknikk også. Hvis ikke gjort den riktige måten, kan du ende opp med frizz og flyghår i stedet for de flotte naturlige låsene som riktig lufttørking vil hjelpe deg å oppnå. Det er akkurat det som skjedde med meg. Mine krøller som brukes, blir helt frizzy etter lufttørking. Jeg prøvde å blåse tørking, håndkle tørking og plopping. Til slutt lærte jeg den riktige måten å lufttørke låsene mine og i dag sverger jeg ved denne metoden! Det gir meg krøllene som alle elsker! Så la meg dele med deg triksene for å riktig lufttørke håret ditt for å gjøre hoder snu.

1. Rett hår

Trinn 1: Tørk håret med en T-skjorte eller et mikrofiberhåndkle for å la håret beholde den nødvendige mengden vann mens du tørker bare det overskytende vannet. Denne metoden hjelper ikke bare deg med å holde frizz i sjakk, men også kutt på tørketiden. Steg 2: Når håret ditt er semi-tørt, bruk en tannkam for å bli kvitt tangles. Du vil ikke vente til håret er helt tørt fordi tørt hår kan forårsake mer sammenflettende.

Trinn 3: Ta tak i favorittinnlegget og rake det i håret, fra ende til midtaksel. Til slutt, avslutt med å skrumpe håret ditt. Dette vil legge til en liten struktur.

2. Bølget hår

Trinn 1: Bare overflødig vann med et mikrofiberhåndkle eller en t-skjorte. Regelmessig håndkle tørking metode gir mer friksjon og dermed mer frizz. Mikrofiberhåndklær og T-skjorter riper ikke av håret ditt med den nødvendige fuktigheten, og hindrer dermed frizz. Steg 2: Bruk enten en bred tannkam eller fingrene for å bli kvitt tangles.

Trinn 3: For de perfekte beachy bølgene, spray i litt salt spray etterfulgt av scrunching håret, trekker det lett bort fra hodebunnen. Bruk sprøyten når håret ditt er semi-tørt. Trinn 4: For å forbedre bølgene ytterligere, kan du vri seksjoner i tau.

3. Krøllete hår

Trinn 1: Dette er den kompliserte og frizz-utsatte typen hår. Vi krøllete jenter må virkelig legge mye innsats for å flaunt våre nydelige krøller! Den mest grunnleggende regelen for krøllete hårfargede skjønnheter er å ikke børste gjennom håret ditt hvis du planlegger å flaute de krøllene. Bruk fingrene til å fjerne håret ditt mens du conditioner dem. Steg 2: Vend håret over og bruk et microfiber håndkle eller t-skjorte for å dab overflødig vann. Trinn 3: Når håret er 50% tørt, må du legge inn ditt forlatt produkt etterfulgt av scrunching. Siden dette er den mest vilt og humørsyke typen hår, kan det være lurt å bruke en blanding av permisjoner, si en permisjonskrem og litt arganolje!

Det er det. Gjør deg klar til å ta all oppmerksomhet!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6

GHD Air Hair Drying kit gjennomgang Topp 10 sjampo for tørt og grovt hår 10 beste hårprodukter for splittede ender Best Hair Serums For Frizzy Hair Bumble & Bumble Hairdresser's Invisible Oil Review Toni og Guy Glamour Serum Drops Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 08 2020