Hard Candy Doll Face Glow All The Way Face og Body Luminizer Review

Innholdsfortegnelse:

Hard Candy Doll Face Glow All The Way Face og Body Luminizer Review
Hard Candy Doll Face Glow All The Way Face og Body Luminizer Review

Video: Hard Candy Doll Face Glow All The Way Face og Body Luminizer Review

Video: Hard Candy Doll Face Glow All The Way Face og Body Luminizer Review
Video: HOW TO USE HIGHLIGHTER THE CORRECT WAY 2021 | NINA UBHI - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya Sinha

Hudtype: Fet og av og til akne-utsatt

Hei flotte damer, Jeg har massevis av ansiktslysere, men de er alle pulver, siden jeg har fet hud som ser allikevel ut dumt. Men siden sommeren nærmer seg, ville jeg virkelig prøve ut noen flotte belysningsapparater for kroppen. Så da jeg så disse flotte highlighters i Walmart, ble jeg umiddelbart fascinert. I dag vurderer jeg Hard Candy Glow All The Way Illuminator i Doll Face.

Pris: CAD 9,99 (Ca. INR 508)
Pris: CAD 9,99 (Ca. INR 508)
Image
Image

Min erfaring med Hard Candy Doll Face Glow All The Way Face og Body Luminizer:

emballasje: Produktet kommer i et rosa gullfarge flat squeezy-rør med en skruehett. Røret sier at det er infundert med "24 karat gull", og jeg er ikke helt sikker på det. Kom igjen, 24 karat gull for 9,99? Jeg vet ikke om det bidrar til glansen eller svakt gnisten i dette produktet. Veibeskrivelsen sier at du kan søke på ansikt og kropp for "In The Spotlight Effect". Beløpet du får (76,5 g eller 2,7 oz) for prisen er ganske bra! Selve emballasjen er elegant og praktisk, noe som gjør det reisevennlig.

Image
Image

Farge: Fargen, Doll Face, er en lyserød, blank skygge med en vakker lilla glans på den. Hvis du har en kul hud undertone, vil Doll Face være et godt valg for et veldig naturlig utseende. Men jeg har varme undertoner, og jeg kan fortsatt klare å trekke den av.

Image
Image

pigmentering: Dette er en nydelig lys belysning, perfekt til å blande inn i fuktighetskrem eller bronzer, eller laget alene på huden for et friskt og glønt sminkefritt utseende. Jeg bruker den blandet med min BB-krem og grunnlag for å legge til et snev av stråling i ansiktet. Men det var egentlig ikke en god ide. Jeg endte med å se ut som jeg sprayet glitter over hele ansiktet. Det fungerer best hvis det brukes med en body lotion og brukes på kroppen for den perfekte glød! Det fanger lyset helt riktig og blander utrolig godt.

Image
Image

Tekstur: Tekstur og følelse av denne illuminator er som en kremaktig fuktighetskrems; Dette produktet føles mykt og glatt og passer godt inn i huden. Den rene formelen er myk, silkeslen og glider lett på huden. Dette gir meg en fuktighetskrem-cum-primer-lignende effekt når jeg bruker den på ansiktet mitt.

Image
Image

Kvalitet: Samlet tror jeg, dette kan også brukes blandet med fuktighetskrem på kroppen, og det gir en god, sunn glød, spesielt til beina. Når huden ble brukt på kroppen, ble huden min hydrert og smidig, og fargene gnidte ikke eller flekker seg, eller ble ujevn eller flakket om dagen. Jeg elsker dette mye!

Image
Image

Fordeler med Hard Candy Doll Face Glow All The Way Face og Body Luminizer:

• Hyggelig reisevennlig emballasje • Nydelig lysende rosa-lilla skygge • Barely har noen duft • Irriterer eller ødelegger ikke huden min • Virkelig langvarig • Kremet og myk tekstur • Allsidig produkt • Litt går langt • Gir en sunn, dugg, hudlysende glød • Ikke testet på dyr • Lett tilgjengelig i apotek og online • Rimelig

Cons av Hard Candy Doll Face Glow All The Way Face og Body Luminizer:

• Kan være for skimrende hvis det brukes på hele ansiktet blandet med basisprodukter • Ikke tilgjengelig i India

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Hard Candy Doll Face Glow All The Way Face og Body Luminizer? Samlet sett er dette en utrolig allsidig highlighter som er så lett å bruke på kroppen, enten alene eller blandet med kroppsrør. Denne nye dristige belysningsapparatet er noe en dupe for highlighters, som er super dyre. Disse store rørene varer for alltid, og de er en verdig investering. Jeg anbefaler dette til alle!

Hard Candy Cheeky Tints Surfer Babe Sheer Blush Gels Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush Hard Candy Glow All The Way Ombre Blush - Punch Hard Candy Glow All Way Blush - Bryllupsreise Hard Candy Fox i en boks Blush Truth or Dare Hard Candy Cheeky Tints - Du er en dukke Hard Candy Cheeky Pink Highlighter og Contour Sephora MicroSmooth Star Dust Bakt Luminizer Gjøre opp for alltid Uplight Face Luminizer Gel Buxom Divine Goddess Luminizer Stila All Over Liquid Luminizer i Kattunge

Populært emne