NYX High Definition Blush - Crimson Review

Innholdsfortegnelse:

NYX High Definition Blush - Crimson Review
NYX High Definition Blush - Crimson Review
Anonim

Hudtone - Fair med varme undertoner

Av Priya Sinha

Hei flotte damer, NYX er på rulle med nye produktlanseringer som startet i begynnelsen av året. Da jeg hadde tilgang til disse flotte produktene, gjorde jeg noen store skader på lommeboken og kjøpte flere av disse nye produktene. Rett fra de fantastiske pastellvæske liners til prismatiske øyenskygger og alt i en palett måtte jeg prøve dem alle. I dag vil jeg gjerne dele med meg mine tanker om den nye High Definition (HD) Blush.

Image
Image

Pris: $ 8 (CAD)

Produktbeskrivelse: En høydefinisjons lett blush som blander jevnt. Denne levende og silkeaktig rødme gir en vakker flush av farge og er parabenfri.

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med NYX High Definition Blush - Crimson:

emballasje: NYX HD Blushes kommer i en slank og slank svart kompakt med en søt båndlukning som er signaturen NYX buelås. De rødmer veier 0,16 oz i størrelse. Jeg tror at mengden produkt du får er ganske sjenerøs for prisen. Alt i alt, jeg elsker NYXs nye emballasje!

Image
Image

Farge: Skyggen Crimson er som en lys kirsebærrød med oransje undertoner. Dette er en matte rødme, men hvis man ser personlig, er det en tynn liten bit sparsom glitter i den. Jeg vet at det høres skummelt ut og er ikke synlig i proppene, men det "fordi det er knapt merkbart og det forsvinner ganske mye etter blanding.

Image
Image

pigmentering: Disse babyene er galte pigmenterte, så mye at pigmenteringen kan være et problem for en rødme! Denne rødmen er sterkt pigmentert, og du trenger en veldig lett hånd under påføring, selv om hudtonen din er dyp. Men likevel føler jeg at det er uansett hvor lett det er, jeg ender med å ha kjeve kinn. Jeg føler at jeg må bruke resten av rødmen som en øyenskygge!

Image
Image

Tekstur: Teksten til disse rødmen er superpudderaktig. NYX kaller denne rødme "silkeaktig", men det er ikke helt silkeaktig for meg! Det er sikkert pulveraktig, men ikke tørt eller kalkaktig. Og siden disse er så pulveriserte, har det en tendens til å hente mye produkt i børsten og ende opp med å bli så pigmentert på kinnene.

Image
Image

Longevity: Også oppholdskraften er ekstremt imponerende. Slitasje er utrolig på rundt 8 timer uten fading. Jeg kan lett få en hel dags slitasje fra skyggen, selv på min oljeholdige hud.

Kvalitet: Samlet sett vil jeg si at disse rødmen har utmerket pris, super duper pigmentering, utmerket oppholdskraft, men teksten til disse rødmen er ganske pulveraktig etter min mening. De er ekstremt pulveriserte under påføring, men ikke pulveraktig på huden. Så jeg er iffy om denne rødmen, men jeg tror jeg kan få det til å fungere.

Fordeler med NYX High Definition Blush - Crimson:

• Fantastisk emballasje med flotte bue detaljer. • Fargebetaling er en blanding av kirsebærrød og et hint av oransje. • Meget pigmentert. • Super langvarig. • Inneholder fin skimmer, som ikke er synlig på huden. • Glatt applikasjon. • Litt går langt. • Rimelig. • Lang holdbarhet. • Lett tilgjengelig online og i apotek.

Ulemper med NYX High Definition Blush - Crimson:

• Trenger en lett hånd mens applikasjonen eller jeg ender med klovn kinn. • Usikker tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4,5 / 5 (Jeg trodde aldri jeg vil trekke noen poeng for ekstra pigmentering !!)

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp NYX High Definition Blush - Crimson? Selv om NYX HD Blushes er billige, superpigmenterte og lange slitasje, er jeg bare ikke veldig imponert over dem. Formelen gjorde egentlig ikke det for meg! Hvis du kan få tak i noen på salg, vil du kanskje sjekke dem ut, men personlig tror jeg det er mange andre budsjett rødmer rundt som fungerer bedre. Det er opp til deg å bestemme damer.

NYX Summer High Definition Blush Review NYX High Definition Blush HDB02 Nude'tude / Nutitude NYX Double Dare High Definition Blush Review NYX Baked Blush + Illuminator + Bronzer i Foreplay Review NYX High Definition Eye Shadow Base Review NYX Stick Blush Hibiscus Review

Populært emne