Hard Candy Nudist Fierce Effects Lipstick Review

Innholdsfortegnelse:

Hard Candy Nudist Fierce Effects Lipstick Review
Hard Candy Nudist Fierce Effects Lipstick Review

Video: Hard Candy Nudist Fierce Effects Lipstick Review

Video: Hard Candy Nudist Fierce Effects Lipstick Review
Video: THE OBSESSION CONTINUES… Hard Candy Haul & Try-On - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya S.

Jeg har vært på en makeup shopping spree i det siste, spesielt Hard Candy sminke. Takket være at dette merket ikke er tilgjengelig i India, blir jeg fristet til å få noen få produkter til å prøve hver gang jeg går forbi Hard Candy-gangen. Etter Hard Candy Innovation Tip Liner, vil jeg gjerne dele mine erfaringer om Hard Candy Fierce Effects Lipstick i skyggen "Nudist."

Krav / Produktbeskrivelse: Vri hodene med Hard Candy Fierce Effects Lipstick. Dristig og svært pigmentert med en ultra-myk, vektløs struktur, formelen er infundert med Argan olje for tilsatt fuktighet og glans. Den glir på lepper med ett slag i et ustoppelig nyanserområde.
Krav / Produktbeskrivelse: Vri hodene med Hard Candy Fierce Effects Lipstick. Dristig og svært pigmentert med en ultra-myk, vektløs struktur, formelen er infundert med Argan olje for tilsatt fuktighet og glans. Den glir på lepper med ett slag i et ustoppelig nyanserområde.

Pris: CAD 6,99

Image
Image

Min erfaring med Hard Candy Nudist Fierce Effects Leppestift:

Lippestift er et av første sminkeprodukt jeg brukte fra mors mors sminke. Som alle mødre, la hun meg aldri bruke leppestift, men jeg var alltid vellykket å stjele et par leppestifter da hun ikke var der. Og min kjærlighet til leppestift har ikke gått siden da 😛

emballasje: Kan vi ta et minutt her og beundre den nydelige emballasjen til denne leppestiften! Denne leppestiften har en matt svart kropp med skinnende sølv prikker på hetten som ser ut som diamanter. Øverst på dekselet er fargekodet til leppestiftkulen. Lippestiftkulen virvler opp uten problemer og holder seg ikke til selve røret. Skyggenavnet er nevnt på bunnen av leppestiftet. Det beste er at leppestifthetten lukkes med en sikker klikklyd. Alt i alt en veldig solid og super attraktiv emballasje.

Image
Image

Farge: Fargen på denne leppestift er en så fin n * de farge med nøytrale undertoner. Det er bare den perfekte MLBB-skyggen som er så passende for enhver tid på året. Denne leppestiftskyggen er veldig subjektiv, men jeg vil fortsatt si at denne spesielle nyansen er for rettferdig til middels hudfarge.

Image
Image

Tekstur: Denne leppestiften har en veldig jevn og kremaktig tekstur og gjelder som smør på leppene, som er fantastisk! Tekstur er ikke så tørr og ujevn i det hele tatt. Faktisk føles det forholdsvis ganske komfortabelt på leppene, men jeg vil foreslå skjønnheter med ekstremt tørre og utjevne lepper (som meg) å påføre en leppebalsam før denne leppestiften, slik at det ikke blir trukket eller trukket. Denne leppestiften inneholder ingen glimmer, takk og godhet! Jeg despiserer helt leppestifter med frostfinish eller shimmers.

Image
Image

pigmentering: Pigmenteringen av dette Hard Candy Fierce Effects Lipstick i Nudist er bang på! En svep av denne leppestiften gir betydelig dekning. Det beste med denne leppestiften er at den kan bygges uten å bli ujevn eller føle seg tung. Siden det er en kremaktig formulering, overfører det litt, men det er helt greit.

Image
Image

Longevity: Jeg var fast overbevist om at bare matte leppestifter er langvarige, men denne babyen har forandret min oppfatning helt. Til tross for den meget kremete ish glatte finishen varer den på leppene i minst 5 til 6 timer med litt snacks og drikkevarer. Det legger også en nyanse bak som jeg virkelig liker, så imponerende !!

Image
Image

Kvalitet: Den generelle kvaliteten på Hard Candy Fierce Effects Lipsticks er forbløffende. Det er ikke mindre enn noen high-end leppestifter. Jeg mener, hvis Gucci, MAC eller Shiseido kom opp med samme formulering av leppestift, ville jeg ikke bli forbauset. Folk ville elske det veldig mye og betale mer enn tre ganger beløpet for det samme. Alt i alt er jeg helt fornøyd med denne leppestiften.

Pros av Hard Candy Nudist Fierce Effects Leppestift:

 • Super fancy og solid emballasje.
 • Helt nydelig MLBB-skygge.
 • Fantastisk fargeutbetaling.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Virkelig langvarig.
 • Velvety-cum-kremete tekstur.
 • Komfortabelt å ha på leppene og føles ikke tung.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Fremhever ikke tørre flekker på leppene.
 • Bløder ikke eller fjær.
 • Glider lett og jevnt på leppene.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Cons av Hard Candy Nudist Fierce Effects Leppestift:

 • Ikke tilgjengelig i India.
 • Ikke egnet for alle hudtoner.
 • Overfører litt.

IMBB Rating: 4.8/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Hard Candy Nudist Fierce Effects Lipstick? Jeg anbefaler absolutt denne linjen med leppestifter av Hard Candy til alle. Hvis du aldri har prøvd Hard Candy-leppestifter før, vennligst gjør det nå. Dette merket trenger mye mer anerkjennelse og kjærlighet enn hva den mottar. Jeg er ikke sikker på om alle kommer til å like denne skyggen, men det er ingen skade å eksperimentere, ikke sant? Du kan hente denne rimelige leppestiften og prøve den ut for fargen. Jeg er helt glad i det og skal sikkert kjøpe det igjen hvis jeg aldri går tom for det.

Hard Candy Nylig Berried Fierce Effects Lipstick Hard Candy 1051 Prowler Fierce Effects Lipstick Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Lipstick Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket Hard Candy Admired 853 Plumping Serum Gel Stick Beste Berry Lipsticks Tilgjengelig i India Lakme Absolute Creme Lipstick - Sheer Berry Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Lotus Herbals Pure Colours Iced Berry Lipstick Elizabeth Arden Color Intrigue Effects Leppestift i Wood Rose Cream Maxfactor Flipstick Color Effect leppestift Boreal Mauve Våt n Wild Nudist Colony Mega Slicks Lip Balm Stain Fuktighetsgivende Lip Color Såpe og Glory Sexy Mother Pucker Gloss Stick Nudist Såpe og Glory Sexy Mother Pucker Gloss Stick Nudist 10 Office Wear / Nude Lipsticks fra min samling Topp 20 Naken leppestifter for indiske hudtoner

Populært emne