NYX Golden Peach Prismatic Shadows Review

Innholdsfortegnelse:

NYX Golden Peach Prismatic Shadows Review
NYX Golden Peach Prismatic Shadows Review

Video: NYX Golden Peach Prismatic Shadows Review

Video: NYX Golden Peach Prismatic Shadows Review
Video: MAKEUP REVIEW: FAVES & FAILS | Maryam Maquillage - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne utsatt / Normal hår

Hei flotte damer,

Etter at jeg prøvde NYX Prismatic Eyeshadow i Frostbite, var det ingen å se tilbake, og jeg kjøpte umiddelbart fire andre nyanser som jeg kunne få maksimal bruk ut av. I dag skal jeg se på skyggen "Golden Peach." Jeg ville ha kjøpt denne babyen etter å ha lest navnet selv, selv uten å se den faktiske fargen. Stol på meg damer, denne fargen vil få deg til å gå i uken i kneet!

Krav / Produktbeskrivelse: Lev i en verden av kalejdoskopfarge med våre prismatiske skygger. Bland og match noen av disse 12 briljante metallskyggene for å oppnå et morsomt, imponerende øyeutseende på noen sekunder.
Krav / Produktbeskrivelse: Lev i en verden av kalejdoskopfarge med våre prismatiske skygger. Bland og match noen av disse 12 briljante metallskyggene for å oppnå et morsomt, imponerende øyeutseende på noen sekunder.

Pris: CAD 8

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med NYX Golden Peach Prismatic Shadows:

emballasje: Disse babyene kommer pakket i søte, små sølv og svarte potter, og låsen er en liten sølvbue. Hvor freaking utrolig søt er det! Det er en fin måte å legge den lille piken på den lille øyeskyggen uten å bli gal. Emballasjen er robust, slank og enkel. De har også en hengslingsåpning, som ligner på de andre øyeskyggene, som jeg foretrekker å ha en lue som kommer helt av.

Image
Image

Farge: "Golden Peach" er en vakker peachy nyanse med en gylden duokrom når den fanger lyset. Bare nydelig! Jeg har ikke en nyanse som ligner på dette i samlingen min, og da jeg klargjorde dette i butikken, falt jeg for det. Jeg elsker duokrom i alt - jeg mener spikerfarger, innpakningspapir og øyenskygge også!

Image
Image

pigmentering: Pigmenteringen er helt utrolig! Denne øyeskyggeformuleringen som er opprettet av NYX, kan konkurrere med alle dyre high-end øyenskygge på markedet. Det var derfor disse var så hyggelig overraskelse fordi de opprinnelige NYX-øyeskyggene var anstendig, men jeg var ikke imponert over dem. I bildene av håndprøven og øyeprøven blir disse fargede uten primer, slik at du kan se hvor pigmentert disse er!

Image
Image

Tekstur: Dette er sannsynligvis noen av de mykeste og jevnste øyeskyggene jeg noensinne har rørt! Ingen overdrivelser damer, jeg mener det! Du kan faktisk se hvor myk de er i håndprøven. For meg er de ikke mindre enn et høypigmentert løs øyenskyggepigment som ble løst presset sammen. Den eneste ulempen for dem som er denne myke er at den har en tendens til å ha mye fallout, så du må være forsiktig med det.

Image
Image

Longevity: Uten en primer varer denne øyeskyggen på lokket mitt i god 8 timer, og med MAC Paint-potten min, øker levetiden til minst 12-13 timer med samme liv og farge det viste seg da jeg først søkte det, hvis det er fornuftig. Så, konklusjonen er at de er langvarige også!

Pros av NYX Golden Peach Prismatic Shadows:

 • Helt søt emballasje.
 • Nydelig farge.
 • Fabelaktig skyggeområde.
 • Duokrom nyanse med en lilla glans.
 • Fantastisk pigmentering.
 • Super langvarig.
 • Vakker og dristig metallisk finish.
 • Blend som en drøm.
 • Helt langvarig med en primer.
 • Ikke veldig dyrt.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Cons av NYX Golden Peach Prismatic Shadows:

 • Falle ut.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4,9 / 5 (0,1 poeng trekkes for fallout).

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp NYX Golden Peach Prismatic Shadows? Ja til begge! Jeg tror jeg ikke trenger å si mye, som dere vet hvor mye jeg elsket det!

NYX Punk Heart Prismatic Shadows NYX Liquid Gold Prismatic Shadows NYX Jaded Prismatic Shadows NYX Frostbite Prismatic Shadows NYX ES145 Marrakesh Eyeshadow NYX Merci Beaucoup kjærlighet i Paris Eye Shadow Palette NYX ES74 Kul blå øyeskygge NYX ES38 Cotton Candy Eyeshadow NYX ES65 Red Bean Eyeshadow Kina Glaze Prismatic - Optisk Illusjon Nail Polish Revlon ColorStay ShadowLinks Gold Eyeshadow L'Oreal Paris Golden Emerald Infallible 24 HR Eye Shadow MUA Golden Pearl Eyeshadow Lakme Absolutt Peach Pearl Farge Illusjon Pearl Eyeshadow er en stor frøken! Revlon Beyond Natural Eyeshadow # 510 Fersken

Populært emne