Clinique Pop Olje Lip & Cheek Glow Black Honey Review, Swatch

Clinique Pop Olje Lip & Cheek Glow Black Honey Review, Swatch
Clinique Pop Olje Lip & Cheek Glow Black Honey Review, Swatch

Video: Clinique Pop Olje Lip & Cheek Glow Black Honey Review, Swatch

Video: Clinique Pop Olje Lip & Cheek Glow Black Honey Review, Swatch
Video: 3000+ Common Spanish Words with Pronunciation - YouTube 2023, Juni
Anonim
Image
Image

Påstander: En subtil pop av dyster farge for lepper og kinn. Vår nærende fargetone med safflor, jojoba og solsikkefrøoljer føles saftig, men lett. Fluid-gel formel glir lett på takket være en praktisk stavapplikator som gir den perfekte mengden hver gang.

Pris: Rs 1.600 | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Applikasjon: Påfør tynn farge på kinn og lepper. Bland raskt med fingertuppene.

Min erfaring med Cliniqe Pop Oil Lip & Cheek Glow Black Honey

Jeg elsker leppeoljer. Jeg er allerede halvveis gjennom Clarins leppeoljeflaske. Når Clinique kom inn, var det mer enn et velkomstprodukt.

Clinique Pop Oil Lip og Cheek Glow i svart honning er en flytende gel som leppeolje. Det er litt klebrig i tekstur, men føles veldig lett på leppene. Det er mer lett og tynnere på leppene enn i Clarins Lip olje. Tekstur er ikke klebrig og føles veldig fuktig på leppene. Men det er helt ikke et produkt som er ment for kinn. Du bruker det på kinnene og det forblir som det er - det er heller ikke avgjort eller det tørker. Jeg mener at det er så bummer i den forbindelse. Tenk deg et klebrig lite produkt som bare sitter på kinnene dine …. 😐

Fargen Svart honning er en varm plommefarge. Det er akkurat den samme fargen som Clinique's meget berømte Black Honey-leppestift. Jeg er ikke den største fan av fargen skjønt. Det går glanset og er semi sheer.

Popoljen kommer pakket i dette lille gjennomsiktige glassrøret med doe fot applikator. Det er en fin praktisk emballasje. Jeg liker det ganske godt.

På leppene er det en pokker av et effektivt produkt. Infact mer effektiv enn Clarins Lip Oil. Det reparerer dine lepper virkelig og lar dem kisses myke bare med en over natten bruk.

Denne leppeoljen bløder og fjær litt, men jeg bruker det mest som et behandlingsprodukt, så jeg bryr meg ikke om det.

Jeg fant dette produktet et lite halvhjertet forsøk på å drepe to fugler med en stein. De kunne nettopp gjort det til en flott leppeolje. Nå forventer du at det også er et kinnprodukt, men det mislykkes der og etterlater deg utilfreds med det. Den kommer i forskjellige farger. Så hvis du bare vil ha en fin farget leppeolje, bør du definitivt gi det en tur.

Jeg er ikke over månen om dette produktet. Jeg liker det, men kan ikke plukke det opp igjen.

Vurdering: 3/5 | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Image
Image
Image
Image
Swatch
Swatch
leppeprøve
leppeprøve
Image
Image

Body Shop Wild Argan Olje Solid Oil Lip Balm Review Alt du trenger å vite om Lip oljer Clarins Instant Light Lip Comfort Olje Honning 01 Anmeldelse Leger Formel Argan Wear Væske Gull / Rosa Ultra-nærende Argan Lip Oil Duo Review bareMinerals Pop of Passion Lip Olje-Balm - Plumberry Pop Review Milani Moisture Lock Citron Olje Infused Lip Treatment - Healing Lemon Honey Review Milani Moisture Lock Grapefrukt Olje Infused Lip Treatment - Revitaliserende Grapefrukt Review Clinique Black Honey En annen nagel emalje for følsom hud Clinique nesten leppestift - svart honning Clinique A Black Honey Affair Alt om Shadow Palette Review

Populært emne