Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Dusj Gel Review

Innholdsfortegnelse:

Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Dusj Gel Review
Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Dusj Gel Review

Video: Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Dusj Gel Review

Video: Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Dusj Gel Review
Video: Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Collection Review - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtype: Kombinasjon

Hei damer, Dagens gjennomgang vil være på 'Waikiki Beach Coconut Shower Gel' fra 'Bath & Body Works' signatursamling. La oss se hvordan denne friske sommerdusjgelen gjorde.

Image
Image

Pris: 12,50 USD for 10 floz / 295 ml

Produktbeskrivelse: Vask deg til mykere, renere hud med en rik, boblende skum som brister med duft. Fuktighetsgivende Aloe og Vitamin E kombineres med hud-elskende Shea Butter i vår mest uimotståelige, vakkert duftformel!

Image
Image

Min erfaring med Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Shower Gel:

'Waikiki Beach Coconut Shower Gel' ligner på 'Honolulu Sun'; eneste forskjellen er at det er mer citrusy. Så hvis du vil ha et snev av kokos dominert av en haug med fruktige notater, så kan denne dusjgelen gjøre det til ditt bad og kroppsrutine.

Image
Image

emballasje: 'Waikiki Beach Coconut' har en imponerende neon pressetype cap og emballasjen er grønn basert med en innbydende etikett som viser lidenskapsløft. Det har tydeligvis en kokosnøtthalvdel på klistremerket, slik at du kan gå ut fra å antar at dette er en blomsterkomponent som inneholder lukten av kokosnøtter. Så langt etikettspesifikasjonene går, har "Bath & Body Works" aldri skuffet meg. Du har nøkkel duft notater angitt på alle sine produkter sammen med instruksjoner om hvordan du bruker. Den har også hele ingredienslisten. Denne modne og like fancy utseende flasken er reisevennlig og lett å bære rundt.

Image
Image

Parfyme: Mine første inntrykk etter bruk av 'Waikiki Beach Coconut shower gel' ble feid av helt en fornyet følelse i alle forstand. Jeg følte meg velsignet fordi jeg ikke kunne lukte noen duft av overveldende kokosnøtter, men jeg kunne heller ikke lukte bær i veldig sterk forstand. Det har definitivt en kanten av woody notater sammen med kokos, jasmin og bambus som bare etter blandingen av dragefrukt, koralbær og rosa passionsblomst, som er en veldig beroligende, frisk og mild duft i totalitet.

Konsistens og bruk: Den gjennomsiktige grønnbaserte gel veier lett på lathering og denne rike, hydrerende gelen er ideell for alle hudtyper og kan brukes hele året hvis du ikke er spesifikk om en signatur duft som reflekterer sesongen eller tidspunktet på dagen. Jeg tar ønsket mengde gel og bruker den med loofah for best resultat. Du kan lagre den opp med en body lotion etterfulgt av en kroppskrem og en fin duftstue for best resultat og for en duft som vil vare hele dagen. Det etterlater også en mild lukt av duft på klærne dine. Fordelen med fin duftstrå er at det aldri ville flekke klærne dine.

Image
Image

Samlet ytelse: Selv om gelen er best å bruke på varme og fuktige dager, kan denne fruktige duftgelen brukes i alle årstider for å gi deg en forfrisket følelse. Så i min erfaring har denne gelen ikke la meg ned når det gjelder å føle seg frisk. Det kan definitivt gi en god start til morgenen eller midmornings. Min erfaring med Waikiki Beach Coconut har vært veldig hyggelig, frisk og det har aldri unnlatt å gi den følelsesgod faktor. Jeg elsker hvor interessant duftnotene er kombinert for å skape denne følelsen.

Pros av Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Shower Gel:

• Emballasje - reisevennlig gjennomsiktig flaske med en behagelig grønn farget gel med en neon grønn trykktype cap som er attraktiv å se på. • Rimelig pris med en attraktiv produktmengde. • Konsistens - lett gel som konsistens som flyter for å gi en god mengde skum. • Selv om holdbarheten ikke er spesifisert, vil produktet helst vare lenge i mer enn en måned. • Duft av dusjen er en blanding av rike fruktige notater etterfulgt av et snev av kokos og muskusnotater. • Dusjens duft har en imponerende oppholdsstyrke, spesielt hvis den er lagdelt med samme utvalgsprodukter. • Inneholder shea, vitamin E og aloe som kan gjøre huden myk og smidig. • Dusj gel som passer til alle hudtyper og årstider på grunn av dens fuktighetsgivende evne.

Cons av Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Shower Gel:

• Alle kan ikke like denne blandingen av fruktig og treaktig duft med en tung ounce kokosnøtt. • Kan være plagsom for følsomme neser.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Shower Gel? Jeg vil vurdere å kjøpe den igjen. Jeg vil anbefale denne milde og forfriskende duftdusj til alle som ønsker en breezy ikke-overveldende duft som glir jevnt for en smidig hud. Kjennelse: Waikiki Beach Kokosnøtt er en frisk blanding av fruktig, floral og kokosnøtt creme duft som er en breezy strand dusj gel du kan bære hele sommeren!

Bad og Kroppsarbeid Tiki Mango Mai Tai Dusj Gel Review Bath og Body Works Wild Madagascar Vanilje Dusj Gel Review Bath & Body Works Hawaii Passionfruit Kiss Dusj Gel Review Bad og kroppsverk Beautiful Day Shower Gel Review Bath and Body Works Frisk Sparkling Snow Shower Gel Review Bath and Body Works Summer Rain og Linen Shower Gel Review

Populært emne