Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Color Review

Innholdsfortegnelse:

Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Color Review
Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Color Review

Video: Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Color Review

Video: Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Color Review
Video: Willy Wonka-Inspired Restaurant Opens at Universal Hollywood! Is It Good? - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya S.

Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne-utsatt / Normal

Hei flotte damer,

Du kjenner tiden, spesielt når vi var på college, og vi ble forelsket i noen, men ble ikke klar over til senere? Det er akkurat det jeg opplever med Hard Candy Makeup. I det siste har jeg prøvd så mange produkter fra Hard Candy, og oftere enn ikke, har dette merket imponert meg og hvordan! I dag tar jeg med deg min nye favoritt væske leppestift fra Hard Candy kalt Hard Candy Velvet Mousse Matte Lip Color i skyggen "Wisteria." La oss ta en titt!

Krav / Produktbeskrivelse: I bare ett feie, er leppene pakket inn i en fløyel tekstur for å bli forelsket i. I stedet for å gå for en blank eller ren finish, velger du matte.
Krav / Produktbeskrivelse: I bare ett feie, er leppene pakket inn i en fløyel tekstur for å bli forelsket i. I stedet for å gå for en blank eller ren finish, velger du matte.
 • Full dekning matt flytende leppefarge som hydrerer og gir behagelig slitasje.
 • Gir dristig langvarig slitasje.
 • Tilgjengelig i 7 nyanser, inkludert Påskelilje, Dahlia, Tulip, Søt Pea, Hibiskus, Kirsebærblomst og Wisteria.
Pris: CAD 7,99
Pris: CAD 7,99

Min erfaring med Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Farge:

emballasje: Denne leppefarge er plassert i et nydelig blikkveske med vakre blomsterutskrifter på den. Den beste delen er at den kommer med speil som er stort nok til bruk av leppestift. Lippestiftrøret er plassert over innsiden av blikkvesken på en fløyelform som passer godt til leppestiftet. Lippestiftrøret er et flatt ovalt formet rør med en sølvhett. Applikatoren er ikke som en vanlig doe-fots applikator, heller en langstrakt svampespiss som gjør applikasjonen veldig behagelig og enkel.

Image
Image

Farge: "Wisteria" er en super fet og lyse lilla farge, Oh My God! Denne nyansen er super nydelig for de trygge damene som kan trekke seg ut av en hvilken som helst skygge. Denne nyansen passer til de fleste hudtoner, spesielt indianer! Det ser ganske bra ut på huden min også og gjør at leppene mine ser fullere ut. Den eneste ulempen er at man må være super forsiktig eller bruke en leppeforing for å korrigere leppelinjene.

Image
Image

pigmentering: Lippestiften er super duper pigmentert og viser seg helt ugjennomsiktig i en enkelt sveipe. Den kan brukes som en ren lilla eller kan bygges etter hvert valg. Det ser ikke kake på layering.

Image
Image

Tekstur: Strukturen til denne babyen er super kremaktig som flytende leppestifter generelt. Den glir på leppene jevnt som leppekremet er som en soufflé. Det føles som fløyel på leppene og tørker ned til en halvmattig finish. Når den er satt med et pulver, blir den helt matt. Det føles heller ikke tungt på leppene.

Image
Image

Lukte: Lukten av denne babyen er som kremost frosting med masse vaniljeekstrakt! Stol på meg damer, det er så utrolig at du kanskje må motstå fristelsen til å slikke tryllestaven! Jeg liker helt duften, men hvis du liker duftfrie leppestifter, kan denne duften forstyrre deg.

Image
Image

Longevity: En annen wow-faktor er at denne leppestiften er ganske langvarig. Det overfører litt, men når det er satt med et pulver, er det helt matt og overførbart bevis. Det fjærer ikke eller smelter bort for en god 5-6 timer.

Image
Image

Kvalitet: Samlet sett er kvaliteten på leppestiften super fantastisk og helt uslåelig for prisen. Det er svært få flytende leppestifter i markedet som utfører suveren og er rimelige samtidig. Fargen, levetiden, lukten og mest av alt emballasjen er alle super imponerende.

Image
Image

Pros av Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Farge:

 • Super søt og fancy emballasje.
 • Har et stort speil!
 • Vakker, mørk lilla skygge.
 • Passer for de fleste hudtoner.
 • Aahh! Duften!
 • Dekker pigmenterte lepper.
 • Matte leppestift.
 • Budge bevis og fjær bevis.
 • Godt valg av skygge - 6 nyanser.
 • Rimelig.

Cons av Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Farge:

 • Overfører litt.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Color? Jeg elsker absolutt denne leppestiften og spesielt denne skyggen! Hvis du liker blommer lilla nyanser som denne, så gå sikkert for det damene!

Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Color Hard Candy Velvet Mousse Sweet Pea Matte Lip Color Hard Candy Cherry Blossom Velvet Mousse Matte Lip Farge Hard Candy Tulip Velvet Mousse Matte Lip Color Hard Candy Tulip Velvet Mousse Matte Lip Color Hard Candy All Matte Up Hydrating Lip Stain - Mattely In Love Hard Candy Heat Wave Så Bakt Bronzer Hard Candy Twinkle Star Bare Glow Baked Illuminating Duo Elle 18 Color Pops Lipstick - Mousse Smelt Revlon Sweet Pea Ultra HD leppestift Review + Haul Revlon Dahlia Ultra HD leppestift Tom Ford Black Dahlia Matte leppestift Maybelline M203 Hot Chilli Colorshow Kremaktig Matte Lip Color Maybelline Rødt teppefarge Show Creamy Matte Lip Color Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Kjærlighet Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession

Populært emne