Bath & Body Works Honolulu Sun Dusj Gel Review

Innholdsfortegnelse:

Bath & Body Works Honolulu Sun Dusj Gel Review
Bath & Body Works Honolulu Sun Dusj Gel Review
Anonim

Hudtype: Kombinasjon

Hei damer, Jeg er så begeistret og glad for å bli gjennomgått mitt første badeduktede "Bath & Body Works" -produkt fra de siste lanseringene. Jeg har en mini Bath & Body Works haul sammen med en mini beauty haul venter på dere. Før jeg blir mer opphisset, la meg løpe til detaljene i dusjgelen som jeg skal gjennomgå i dag, som ville være "Honolulu Sun Shower Gel".

Image
Image

Pris: 12,50 USD for 10 floz / 295 ml

Produktbeskrivelse: Vask deg til mykere, renere hud med en rik, boblende skum som brister med duft. Fuktighetsgivende Aloe og Vitamin E kombineres med hud-elskende Shea Butter i vår mest uimotståelige, vakkert duftformel!

Fragrance Beskrivelse: En varm, solkyset blanding av fersk øyekokos, Stillehavs palm og havsluft • Toppnotater: Frisk øykokosnøtt, Ocean Air Accord, Stillehavs Palm, Sundrenched Citrus • Mid Notes: Kremet Kokosmelk, Eksotiske Island Nektarer, Rosa Passionfruit • Dry Notes: Drivved, Hvit Sand Musk

Min erfaring med bad og kroppsarbeid Honolulu Sun Shower Gel:

Det er min første anmeldelse etter mitt besøk i Jersey City, og heldigvis for meg var det et "Bath & Body Works" -salg som skjer. Så jeg tenkte å gå videre og skjemme bort meg med så mange produkter jeg kunne * toothygrin *. Å være den lykkelige sommeren jeg er, kunne ikke motstå å plukke det som ropte 'Honolulu Sun'. Jeg plukket dusjgelen og kroppen lotion selv om jeg ikke var veldig fornøyd med den første lukten eller duften notater. Jeg trodde godt, hvorfor ikke, la meg prøve og her er jeg!

Image
Image

emballasje: 'Honolulu Sun' er en lys havblå farget gel som er veldig innbydende å se på. Gelen kommer i den vanlige gjennomsiktige korte og stubbe gjennomsiktige flasken som er solid. Denne underskriften 'Bath & Body Works' flaske har en skinnende blå trykktype-hette som reflekterer vakkert under solen. Den disponerer riktig mengde produkt når det er nødvendig, og det er en perfekt gel å pakke i dine gjennomsiktige strandposer.

Image
Image

Parfyme: Som i nesen min var første inntrykk på sniffing 'Honolulu Sun' en ikke en veldig hyggelig opplevelse. Duften lever virkelig til hva notene hevder. Selv om noen kanskje liker dette lyset, forfriskende, kokosnøtt-lukt-dominert dusjgel, tar tørkingen av muskiske notater tid. Jeg kunne ikke lukte til og med et mildt notat av solbrent citrell duft eller rosa lidenskapsfrukt. For alle som vanligvis misliker en lukrende kashmir, sukker eller vanilje duft, kan denne dusjgelen ikke være en god venn.

Image
Image

Konsistens og bruk: Den gjennomsiktige gelbaserte blåfargede væsken veier lett på lathering, og denne rike hydratiserende gelen er ideell for alle hudtyper og kan brukes hele året hvis du ikke er spesielt oppmerksom på signatur sommeren duften som gelen ville reflektere. Jeg tar ønsket mengde gel og bruker den med loofah for best resultat. Du kan lagre den opp med en kroppskrem etterfulgt av en kroppskrem og en fin duftdåpe for best resultat og for en langvarig duft som vil vare hele dagen.

Image
Image

Samlet ytelse: Denne dagen-gel må kobles sammen med en kroppskrem eller krem hvis du har en ekstremt tørr hud eller gjør det samme for ekstremt kaldt vær. Min tur med 'Honolulu Sun' var en livlig strandtur og jeg gleder meg til å dele vurderinger på min neste 'Bath & Body Works' signatursamling som enten kan være 'Honolulu Sun body lotion' eller den forfriskende sitronsonen Waikiki Beach Coconut Shower gel'.

Pros av Bath & Body Works Honolulu Sun Shower Gel:

• Emballasje - reisevennlig gjennomsiktig flaske som inneholder en blåfarget gel med en skinnende blå skinnende trykktypehette. • Rimelig pris med en attraktiv produktmengde. • Konsistens - gel som konsistens som strømmer for å danne rik og sjenerøs mengde skum, selv om en minimal mengde brukes. • Selv om holdbarheten ikke er spesifisert, vil produktet helst vare lenge i mer enn en måned. • Duft av dusjgelen inneholder en rik kokosnøtt-crème dominert duft som er perfekt til å pakke for strandete steder. • Forfriskende duft av gelen, ønsker deg velkommen somre og egnet til dagtid. • Duftens duft har en imponerende oppholdsstyrke, spesielt hvis den er lagdelt med andre produkter fra serien. • Inneholder shea, vitamin E og aloe. • Hydrerende dusjgel som passer til alle hudtyper og årstider.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Honolulu Sun Shower Gel:

• Den dominerte duften av kokosnøttcreme kan være plagsom for noen. • En overveldende kremaktig duft som kanskje ikke er lik alle • Kan ikke lage en god daglig dusjgel eller daglig rengjøringsmiddel.

IMBB Rating: 4.2/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Bath & Body Works Honolulu Sun Shower Gel? Nei, jeg ville ikke tilbakekjøpe denne søte luktende kokosnøtt cremebasert dusjgel. Hvis du kan forestille deg en palmstrandinnstilling, og du liker å lukte en haug med kokosnøtter, så vil jeg anbefale denne til deg.

Kjennelse: 'Honolulu Sun' var et godt tropisk basert sommerkjøp for meg!

Bath and Body Works Frisk Sparkling Snow Shower Gel Review Bath and Body Works Summer Rain og Linen Shower Gel Review Bad og Kroppsarbeid Tiki Mango Mai Tai Dusj Gel Review Bath og Body Works Wild Madagascar Vanilje Dusj Gel Review Bath & Body Works Hawaii Passionfruit Kiss Dusj Gel Review Bad og kroppsverk Beautiful Day Shower Gel Review

Populært emne