NYX Matte Liquid Liner Review

Innholdsfortegnelse:

NYX Matte Liquid Liner Review
NYX Matte Liquid Liner Review

Video: NYX Matte Liquid Liner Review

Video: NYX Matte Liquid Liner Review
Video: MATTEST DRUGSTORE LIQUID LINER TESTED! | NYX VIVID MATTE LIQUID LINER | TRY-ON & REVIEW - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya S.

Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne-utsatt / Normal

Hei flotte damer,

NYX har slått markeder med nye lanseringer etter hverandre. Disse nye lanseringene er sikkert dyrere enn, men er formulert vakkert. Enten det er deres skjulere, leppestifter, highlighters eller eyeliners; NYX har spikret dem alle! I dag vil jeg gjerne dele med deg en annen fantastisk lansering av NYX som heter NYX Matte Liquid Liner i "Black". La meg fortelle deg mer om denne babyen.

Krav / Produktbeskrivelse:
Krav / Produktbeskrivelse:
Pris: CAD 10 (ca. INR 511)
Pris: CAD 10 (ca. INR 511)

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med NYX Matte Liquid Liner:

emballasje: Denne liner er en slank tube av eyeliner med.06 oz av produktet i den. Denne linerrøret kommer i en enkel pappemballasje. Spissen på linerplaten er en fin børstespiss, noe som gjør applikasjonen så enkel. Røret er fargekodet i svart, noe som gjør livet så enkelt! Emballasjen er mer eller mindre som NYC Liquid Liner, men tynnere!

Image
Image

Farge: NYX Matte Liquid Liner i svart er en ekte jet svart skygge. Jeg har mange svarte linjer i min sminke, men det er ingenting som de. Stol på meg damer, denne fargen er super svart og nydelig.

Image
Image

pigmentering: Dette er alvorlig en av de mest pigmenterte black liners som jeg har kommet over. Denne nyansen har full ugjennomtrengelighet i bare en sveipe. Pigmenteringen er også lett å bygge videre på. Til tross for å være en flytende liner, er dens opasitet som en gel liner.

Image
Image

Tekstur: Strukturen på denne liner er heller ikke for vannholdig eller for tørr, og den tørker ned til en fullstendig matt finish. Formuleringen er ganske pigmentert for en flytende liner. Det tar to lag for full på opasitet og litt lenger enn normalt for å tørke helt ned, noe som ikke er ideelt, men jeg er villig til å gå på kompromiss fordi fargen er så vakker.

Image
Image

Longevity: Du kan bruke denne liner på lokkene dine og glemme det! Denne babyen går ikke hvor som helst. Hvis du er en person som har en vane å gni øynene for mye, så garanterer jeg ikke noe, men ellers er det eneste som kan gjøre det kjekt, en sminkefjerner!

Image
Image

Kvalitet: HERREGUD!! Jeg elsker absolutt hvordan denne liner utført på mine øyne. Det har alle de faktorene som gjør en eyeliner en må-ha for alle. Rett fra stor emballasje til levetid og den unike jet black shade, roper alt om denne liner trendy for meg. Jeg ønsker virkelig NYX ville ha gitt ut denne varianten i brun også fordi jeg elsker brune linjer mye!

Image
Image

Fordeler med NYX Matte Liquid Liner:

 • Fantastisk emballasje.
 • Super fin spiss børste med perfekt lengde på håndtaket.
 • Perfekt jet svart skygge.
 • Vanntett.
 • Briljant pigmentert.
 • Tørker raskt ned.
 • Helt matt finish.
 • Ett slag ugjennomtrengelighet.
 • Fantastisk skygge utvalg med 8 perky nyanser.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i butikker og online.

Cons av NYX Matte Liquid Liner:

 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 5/5 (jeg har ingen klager).

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale NYX Matte Liquid Liner? Jeg nøt virkelig denne liner som en vanlig svart liner i min makeup rutine, men bedre. Jeg synes det er en må-ha hvis du liker jet black matt liners og bruke den på daglig basis. Også, dette er tilgjengelig til en svært rimelig pris. Så, ta tak i damene og eksperimentere med forskjellige øyeutseende! Jeg anbefaler denne liner!

NYX Liquid Eye Liner NYX Vinyl Væske Eyeliner i svart NYX CGL 09 Grønn Candy Glitter Liner NYX Levende Brights Eyeliner - Levende Safir NYX Naken Rosa Slim Lip Pencil Liner Maybelline New York Hyper Matte Liquid Liner Gjøre opp for evig blekkfodringsmatte flytende eyeliner Lotus Herbals Colorkick buet flytende eyeliner Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner

Populært emne