Hudtone: Medium-lys med kule rosa undertoner

Hei damer, Dagens gjennomgang kommer til å ligge på en av mine favoritt matte leppefargestifter fra Coloressence, kalt HP1 Coral, som er en nydelig myk peachy nyanse som ikke er for lys eller blek. La oss se hvor godt dette herlige koralfargebladet gjorde.

Pris: INR 450 for 3 g / 0,1 oz Holdbarhet: 3 år

Produktbeskrivelse: En leppe blyant som inneholder en langvarig formel farger leppene dine mens du holder den hydrert og glatt. Den høye pigmentmatte leppepennen har en oppeffekt på opptil 12 timer.

Min erfaring med Coloressence High Pigment Matte Pencil - HP1 Coral:

Min erfaring med høypigmentpennene fra 'Coloressence' var en uventet god. Jeg undervurderte de kjedelige utseende leppepennene og deres ytelse. Jeg er ekstremt smigret eller minst mer enn bare fornøyd med deres forestilling, og la oss se hvorfor.

emballasje: Leppe blyant har en ikke-fancy emballasje og er en kort stubby pinne, som er reisevennlig. Den er farget til slutt. Twist-type blyant er brukervennlig og krever ikke skarphet derfor ikke resulterer i produktspild. Plastforseglingen har all nødvendig informasjon om det, noe som noen ganger ikke er tilfelle med alle produktene.

Farge: 'HP1 Coral' er en kremaktig rosa-fersken skygge som gjør en stor rosa / fersken hverdagslips slitasje som sannsynligvis passer til en rekke hudflekker. Det kan legges opp med glans for å glamme det opp under anledninger hvis du vil. Gå med en leppebalm under som jeg alltid angir i alle mine vurderinger, og det fungerer for alle årstider og anledninger. Det er en veldig behagelig nyanse å jobbe med for alle indiske hudfarger. Du kan være sikker på at det ikke ville gi det vasket utseende til ansiktet ditt. Ved å bruke en leppeforing vil du legge til presisjon og skjønnhet til mål.

Tekstur og finish: Leppepenningen veier bokstavelig talt fjærlampe når den påføres. Det er en av USPene til denne leppepennen, bortsett fra den jevne plassen som den etterlater seg. Den ferdig det gjør er ikke strengt matte umiddelbart, og heller ikke det er skuffende kremaktig. Det er et mellomrom mellom. Den setter sakte til en fin matt finish og når den er satt, beveger den seg ikke rundt. Den har en formel som ikke tørker, noe som er flott for de som fremdeles blir vant til matte overflater som meg selv.

Pigmentering og oppholdskraft: Selv om leppe blyant er en ikke en høy-pigment leppe slitasje som det hevder å være, det gjorde ikke personlig skuffe meg. Jeg var fornøyd med den jevne finishen, men der jeg følte meg la ned var da jeg hele tiden prøvde å bygge flere strøk på det og klarte ikke å få utgangen eller fargen jeg ønsket. Det er mildt selv når du går rundt å gjøre det, men den gode nyheten er at den fremdeles ikke føles tung. Mine leppestifter ville ikke se veldig tiltalende til forskjell fra håndstrykkene fordi leppene mine fortsatt er kjent med et forholdsvis kaldt vær, ellers er jeg sikker på at denne leppepennen vil glide mer, så når den brukes med en leppebalm under. Den middelmådige eller igjen den lave oppholdsstyrken forstyrrer meg ikke så mye som jeg kan se de lave nivåene av pigmentering er direkte proporsjonal med oppholdskraften. Jeg er også mer komfortabel med naturlige matte overflater som ikke ser altfor pigmentert ut. Jeg elsker hvordan det jevnt sett og flekker.

Jeg elsker det så mye og nå med et tungt hjerte, passerer jeg denne ganske naturlige rosa ferskenskyggen til søsteren min. Jeg er imponert over min produktvalg og det er hun også. På det glade notatet summerer jeg fordeler og ulemper mens jeg ser frem til å skrive min neste gjennomgang på "Nude Magic" som jeg håper fortsatt å være blyanten min

Pros av Coloressence High Pigment Matte Pencil - HP1 Coral:

• Emballasje - Fargekodet twist-type klumpete leppe blyant som er reisevennlig og bærer all nødvendig produktinformasjon. • Rimelig leppeblyant. • Farge - myk ferskenfarge som inneholder riktig mengde rosa nyanse som sannsynligvis passer til et bredt utvalg av hudfleksjoner. • Pretty hver dag, rosa ferskenleppefarge. • Tekstur - glatt og ikke-tørking som føles lett på leppene. • Gir en jevn overflate som gir en ugjennomsiktig dekning. • Gir en jevn, lett matt overflate som ikke er tørr eller flakket. • Inneholder vitamin E og jojobaolje. • Duft - bærer en mild gulab (roser) lukt som ikke er over toppen. • Veier lys på leppene dine. • Er et matkritong som har en ikke-tørk formel. • Overfører ikke eller smusser mye. • Leaves en ganske jevn farget leppe med den første drikken eller måltidet.

Cons of Coloressence High Pigment Matte Pencil - HP1 Coral:

• Det eneste problemet jeg møtte med leppefargestiften er at fargene er ikke lett byggbare hvilke effekter som er ferdige. • Ikke alle ville være glad i en floral duftende lekekriton. • Nyanser som "koral" er ikke akkurat ment for pigmenterte lepper uten hjelp av leppe. • Har ikke en langvarig oppholdskraft som det hevder.

IMBB Rating: 4.8/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Coloressence High Pigment Matte Pencil - HP1 Coral? Fikk for mange koraller til å gå inn for en annen del av samme nyanse, så nei, jeg ville ikke tilbakekjøpe denne nyansen fra nå, 😛 jeg kan prøve 'Cinnabar' og Seduction 'fra samme utvalg.Jeg vil anbefale denne daglige koralmatta, og hvis du ser det på nettet eller i butikker, vil jeg si gå videre og prøve.

Coloressence High Pigment Matte Pencil Disco Pink HP-3 Review Coloressence Lip Liner i Rust Review Coloressence Lip Liner blyant i brun Coloressence Lip Liner i nakenrosa og Fuschia Pink Coloressence Lip Liner blyant i Maroon Review Coloressence Red Passion Vanntett Eye og Lip Liner Pencil Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: