NYX Jaded Prismatic Shadows Review

Innholdsfortegnelse:

NYX Jaded Prismatic Shadows Review
NYX Jaded Prismatic Shadows Review
Anonim

Av Priya S.

Hei flotte damer,

NYX har alltid vært et av mine favoritt apotek merker. Selv om jeg elsket å bruke sine rødme og leppestifter, vil jeg gjerne innrømme at jeg aldri var en fan av NYX eyeshadows, enten singler eller paletter, men NYX Prismatic eyeshadows har forandret min oppfatning av NYX eyeshadows helt. NYX prismatiske øyenskygge ble lansert i fjor, og siden jeg ikke hadde tilgang til disse, kunne jeg ikke velge disse babyene tidligere. Men nylig begynte min lokale Shopper Drugmart å bære en hel rekke NYX-produkter, og jeg nyter det grundig. Så, la oss se på hvorfor jeg elsker denne NYX Prismatic Eye Shadow i "Jaded."

Krav / Produktbeskrivelse: Lev i en verden av kalejdoskopfarge med våre prismatiske skygger. Bland og match noen av disse 12 briljante metallskyggene for å oppnå et morsomt, imponerende øyeutseende på noen sekunder.
Krav / Produktbeskrivelse: Lev i en verden av kalejdoskopfarge med våre prismatiske skygger. Bland og match noen av disse 12 briljante metallskyggene for å oppnå et morsomt, imponerende øyeutseende på noen sekunder.

Pris: CAD 8

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med NYX Jaded Prismatic Shadows:

emballasje: Disse babyene kommer pakket i søte, små sølv og svarte potter, og låsen er en liten sølvbue. Hvor freaking utrolig søt er det! Det er en fin måte å legge den lille smilingen på den lille øyenskyggen uten å gå for gal. Emballasjen er robust, slank og enkel. De har også en hengslingsåpning, som ligner på de andre øyenskyggene, som jeg foretrekker å ha en lue som kommer helt av.

Image
Image

Farge: "Jaded" er en skoggrønn med en kobber duokrom når den fanger lyset. Bare nydelig! Jeg har ikke en nyanse som ligner på dette i samlingen min, og da jeg klargjorde dette i butikken, falt jeg for det. Jeg elsker duo-krom alt - jeg mener neglelakk, innpakningspapir og øyenskygge også!

Image
Image

pigmentering: Pigmenteringen er helt utrolig! Denne øyeskyggeformuleringen som er opprettet av NYX, kan konkurrere med alle dyre high-end øyenskygger på markedet. Det var derfor disse var så hyggelig overraskelse fordi de opprinnelige NYX-øyeskyggene var anstendig, men jeg var ikke imponert over dem. I bildene av håndprøven og øyeprøven blir disse fargede uten primer, slik at du kan se hvor pigmentert disse er!

Image
Image

Tekstur: Dette er sannsynligvis noen av de mykeste og jevnste øyeskyggene jeg noensinne har rørt! Ingen overdrivelser damer, jeg mener det! Du kan faktisk se hvor myk de er i håndprøven. For meg er de ikke mindre enn et høypigmentert løs øyenskyggepigment som ble løst presset sammen. Den eneste ulempen for dem som er denne myke er at den har en tendens til å ha litt fallout, så du må være forsiktig med det.

Image
Image

Longevity: Uten en primer varer denne øyenskyggen på lokket mitt i god 8 timer og med min MAC-malke i Painterly øker levetiden til minst 12-13 timer med samme liv og farge det dukket opp da jeg først søkte det, hvis det er fornuftig. Så, konklusjonen er at de er langvarige også!

Image
Image

Pros av NYX Jaded Prismatic Shadows:

 • Helt søt emballasje.
 • Nydelig farge.
 • Fabelaktig skyggeområde.
 • Duo-krom-skygge med en lilla glans.
 • Fantastisk pigmentering.
 • Super langvarig.
 • Vakker og dristig metallisk finish.
 • Blend som en drøm.
 • Helt langvarig med en primer.
 • Ikke veldig dyrt.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.
Image
Image

Cons av NYX Jaded Prismatic Shadows:

 • Falle ut.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4,9 / 5 (0,1 poeng trekkes for fallout).

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp NYX Jaded Prismatic Shadows? Ja til begge! Jeg tror jeg ikke trenger å si mye, som dere vet hvor mye jeg elsket det!

NYX Frostbite Prismatic Shadows NYX ES145 Marrakesh Eyeshadow NYX Merci Beaucoup kjærlighet i Paris Eye Shadow Palette NYX ES74 Kul blå øyeskygge NYX ES38 Cotton Candy Eyeshadow NYX ES65 Red Bean Eyeshadow Kina Glaze Prismatic - Optisk Illusjon Nail Polish Lakme Forever Silk Eye Liner Jaded Mint Colorbar jeg glir øye blyant i jaded

Populært emne