L'Oreal Paris Hydra Perfekt Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Paris Hydra Perfekt Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig
L'Oreal Paris Hydra Perfekt Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig

Video: L'Oreal Paris Hydra Perfekt Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig

Video: L'Oreal Paris Hydra Perfekt Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig
Video: UNDERRATED AT THE DRUGSTORE… Testing YOUR Faves! - YouTube 2023, Juni
Anonim

Loreal Paris Hydra Perfecte Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig

Hei mine vakre venner..

Hvordan går det med deg i dag? Jeg hadde vært litt opptatt og slått av fra IMBB for en stund siden min baby ikke hadde det bra siden 2-3 dager fryktet mildt lungebetennelsesangrep, men heldigvis sier doktoren at hun vil komme seg innen 2-3 uker! Mens hun hviler under påvirkning av medisinene, tok jeg en pause fra min galne plan, da vi bare kan vente på dårlige tider å passere snart, men fortsatt langt før jeg tar et sukk av lettelse.

Allikevel, la meg komme tilbake til min siste besettelse i sminke, som for tiden teller mot løspulver. Av sent oppdaget jeg betydningen av løse pulver for fet hud og siden begynner jeg å elske løs pulver over pressede pulvere på en eller annen måte. Jeg eier allerede et annet løs pulver cum grunnlag fra Smashbox og; etter min gode erfaring med den tidligere bestemte jeg meg for å prøve et anstendig innstillingspulver som feier bort overflødig olje og kjedelighet fra ansiktet mitt uten å etterlate noen støpt eller gjort opp følelse. Og jeg fant at denne Loreal Hydra Perfecte tilfredsstiller huden min, er ganske bra, selv om jeg ikke føler at det er en av de beste løsepulver for fet hud skjønnhet i markedet. Så, vær så snill å lese videre for å vite mer om Loreal Hydra perfecte Perfekt løs pulver i gjennomsiktig..

Image
Image
Image
Image
Pris: $ 8- $ 12 for 0,5 oz (14,1 g), prisen kan variere butikk til butikk
Pris: $ 8- $ 12 for 0,5 oz (14,1 g), prisen kan variere butikk til butikk

produktbeskrivelse: Hydra Perfecte Powder er et lysdiffuserende løspudder som minimerer porene og forbedrer hudens tekstur. Den er formulert med spesielle fuktighetsgivende midler som nærer og beskytter huden din.

emballasje: Dette off white hvite løsepulveret kommer i krukkeemballasje med silkehett og sikkerhetsdeksel sammen med mykt svampapplikator. Det har en mild lukt som ikke er overveldende og jeg liker det. Det virker brukervennlig og reisevennlig.

Hydra Perfecte pulver er tilgjengelig i 4 universale nyanser: Dyp, Lys, Middels og gjennomsiktig. Med tanke på mine asiatiske rettferdige hudtone krav valgte jeg gjennomsiktig skygge som passer best for min hudtone.

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Loreal Hydra Perfecte Translucent Loose Powder:

Dette hydra perfecte pulveret kan lett blandes med svampapplikator og / eller pulverbørste. Jeg bruker ofte sin svampapplikator for liten ren og jevn tonedekning mens Sephora mineralpulverpuss hjelper meg med regelmessige touch-ups. Svampapplikatoren er ikke veldig myk, men jeg tørker det forsiktig på huden, og det forstyrrer meg ikke på den måten, selv om det kan føles grovt etter feiing på sensitiv hud. Dessuten feier det effektivt bort skinn av ansiktet mitt uten å tørke eller overdrive mine fet hudproblemer. Det gir ingen chalky eller ashy kastet på ansiktet mitt, og jeg kan observere synlig lys og matt hud i god 2-3 timer på nakken hud uten å bruke primer og fundament som kunne ha vært bedre skjønt. Mens når toppet over primer og / eller fundament gir det meg skinnfri, lysende hud i god 5 + timer.

Image
Image

Jeg er også imponert over at det gir meg naturlig, sunn, myk og lys hudtekstur uten å gi noe kast over ansiktet mitt. Jeg kan føle at det er mildt og mildt på min fet / akne utsatt hud som jeg bruker det oftere på den nakne huden disse dager for å kvitte seg med skinn og olje, selv om jeg trenger hyppige berøringsoppslag, men det tørket aldri huden min eller forsterket mine åpne porer. Faktisk toner det mine åpne porer og får dem til å virke mindre i stor grad bortsett fra å kontrollere overflødig olje. Jeg tror det kan være bra for svakt tørr i kombinasjonshuden, selv om det virker bra på min fet, akne utsatt hud også, bortsett fra det faktum at det holder seg kraftig på bar hud kunne ha vært bedre.

Over alt jeg føler det fungerer bra som å sette pudder over sminke på en hvilken som helst type hud som det sømløst blander seg på huden, slik at det blir lyst og oljefritt i noen timer pluss det er talkumfritt som gjør det til en keeper.

 La oss oppsummere fordeler og ulemper:
La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler av L'Oreal Paris Hydra Perfecte Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig

 Et talcfritt, lettvektsløst pulver som effektivt sveiper bort overflødig glans og sløvhet av ansiktet  Det riper ikke fuktighet av huden eller fremhever noen tørr hudproblemer  Det fungerer godt på fet, akneaktig hud uten å irritere følsom hud  Når den er lett børstet på huden, blandes den effektivt over fundamentet eller primeren som innstillingspulver og forblir satt godt i 5 + timer  Det har aldri fremhevet akne utsatt hud eller tørket min følsomme hud på samme tid  Det fungerer bra som å sette pulver da det ikke gir noen ashy eller kalkstøt på ansiktet  Denne spesielle skyggen gjennomskinnelig kan brukes på enhver hudtone eller hvilken som helst hudtype som den gir "knapt det" følelsen, men effektivt styrer glans og sløvhet  Det øker naturlig hudtone samtidig som det gir god glød og jevn hudtone som det toner åpner porene i god grad  Rimelig og reisevennlig emballasje

Image
Image

Ulemper med L'Oreal Paris Hydra Perfecte Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig

• Når den brukes på bar hud, etterfulgt av fuktighetskrem, kontrollerer den knapt olje i 2-3 timer og kan trenge hyppig berøring • Oljede hudskjønner kan føle seg lite oljefylte T-sonen etter 6-8 timer med å bruke den over ansiktet, men opprettholde kraften, avhenger også av type primer og fundament som brukes på huden • Svampapplikatoren kan føle seg grov • Siktemballasje virker rotete mens applikasjonen er i bruk

Over alt har jeg ikke noen store problemer med dette løse pulveret bortsett fra disse mindre ulemper som lett kan ignoreres, bortsett fra at den forblir kraftig på fet hud. Men vurderer prisen jeg føler det fungerer bra som å sette pulver. Det gjør absolutt det det hevder å gjøre i stor grad. Jeg vil definitivt gjerne få det igjen og igjen for det er mykt, lysende og knapt det føles. Jeg vil gi det 4/5 for total ytelse, inkludert emballasje, universalverktøy også!

L'oreal True Match Blush Bilder, fargeprøver L'oreal Paris Base Magique Transforming Smoothing Primer L'Oreal Hydra Fresh Instant Friskhet Skummende Krem L'oreal True Match Roll On Foundation L'Oreal Paris Dermo-Expertise Pearl Perfekt Nattkrem MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette Lotus Herbals Translucent Loose Powder Review NYX Loose Powder Transparent Light Review, Swatch Chanel Loose Powder Review

Populært emne