Våt n Wild H2O Proof Felt Tip Flytende Eyeliner - 880 Dark Brown Review

Innholdsfortegnelse:

Våt n Wild H2O Proof Felt Tip Flytende Eyeliner - 880 Dark Brown Review
Våt n Wild H2O Proof Felt Tip Flytende Eyeliner - 880 Dark Brown Review

Video: Våt n Wild H2O Proof Felt Tip Flytende Eyeliner - 880 Dark Brown Review

Video: Våt n Wild H2O Proof Felt Tip Flytende Eyeliner - 880 Dark Brown Review
Video: Thorium. - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle! Her er en øyefôr med filtspiss med produkt som er lagret i en liten flaske i stedet for i en markørpenn, da de fleste filtlinene forventes å være. Jeg har aldri brukt en flytende øye liner med en filt pensel (som er i en flaske form), men jeg likte likevel å bruke den. Les mer om dette produktet.

Image
Image

Pris: $3.99

Produktbeskrivelse: Cue vannverkene! Denne liner gir varig definition som ikke vil la deg ned. Den er vanntett, flekkfast, og super langvarig. Bruk den nøyaktige applikatorbørsten til å lage alt fra subtile fine linjer til fet, dramatisk utseende.

Image
Image

ingredienser: Isododecan, Trimetylsiloksysilikat, Trimetylpentandiol / Adipinsyre / Glycerinkorspolymer, C11-12 Isoparaffin, Polypropylsilsesquioxan, C8-9 Isoparaffin, Trihydroksystearin, Silikat Dimetyl Silylat, Fenoksyetanol, Sorbinsyre, Tocopherol, Svart 2 / CI 77266.

My Take on Wet n Wild H2O Proof Felt Tip Flytende Eyeliner - 880 Dark Brown:

Jeg har toner av øye liners i form av blyant, gel, væske og så videre, men det hindrer meg aldri fra å kjøpe mer svart og farget øye liners fordi en jente ikke kan få nok av disse skjønnhetene - bare med en feie de forvandler en se.

Image
Image

emballasje: Produktet kommer i en ganske liten konisk flaske med bare en fjerdedel av emballasjen som holder produktet. Resterende tre fjerdedel av flasken er en hette som holder en filtbørste; Den er stiv og kan brukes som en liten filtpenn. Penselen har veldig fine børster som gir en veldig presis tynn linje, men på en eller annen måte kan jeg ikke lage en god vinget øyeforing med denne penselen; kanskje det er sant i mitt tilfelle bare.

Image
Image

Farge: Det er mørkt slam eller sjokoladebrunt farge og virker brunt på huden min fra tett inspeksjon, men ikke så mye fra avstand, og det vil være mer tydelig på god hudton.

Image
Image

pigmentering: Den har en god pigmentering for en flytende liner; en feie gir ikke en ugjennomsiktig linje som jeg forventer fra de fleste øyelinsere; Jeg legger til flere frakker for å forbedre pigmenteringen, men bare etter å ha ventet på linjen å tørke ut.

Shimmer and shine: Det har ikke glimmerpartikler, men gir en matt svart overflate, og jeg personlig foretrekker den til den glatte.

Image
Image

Brukstid: Det gir god slitasje. Det bryter ikke eller fleller av og forblir intakt til jeg fjerner det på slutten av dagen med sminkefjerneren min. Det er ganske vanntett og svettefast og holder godt på dekslene.

Konklusjon: Dette produktet er kun for $ 3,99 og er verdt hver krone fordi kostnadene og ytelsen til dette produktet over skyggen er de mindre feilene den har. Jeg nøt virkelig å ha på seg dette produktet, og jeg prøver å lage vinger med øynene.

Fordeler av Wet n Wild H2O Proof Felt Tips Flytende Eyeliner - 880 Dark Brown:

• God emballasje - liten og enkel for reiser. • God pigmentering som kan intensiveres litt. • Det er smussbeskyttet og vanntett. • Feltspiss børste gir en presis linje. • Gir en matt overflate. • Farge er mørk brun og fades ikke eller flager når dagen går. • Tørker veldig raskt. • Helt rimelig. • Lett tilgjengelig.

Ulemper med våt n Wild H2O Proof Felt Tip Flytende Eyeliner - 880 Dark Brown:

• Vises kjedelig svart fra avstand. • Jeg kan ikke lage vingefôr med børsten som følger med.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøre Våt n Wild H2O Proof Filt Tip Væske Eyeliner - 880 Dark Brown? Ikke denne skyggen, men det er en svart farge i dette området og vil gjerne prøve det ut. Jeg anbefaler det til alle leserne fordi det fungerer bra og er lett på lommen.

Våt n Wild Mega Liner i Dark Brown Review Våt n Wild Indigo Blå Mega Liner Liquid Eyeliner Review Wet n Wild - Mega Liner Liquid Eyeliner Plum 864 Anmeldelse Våt n Wild Voltage Blue MegaLiner Liquid Eyeliner Review Wet n Wild Megaliner Liquid Eyeliner - Elektrisk Lilla Gjennomgang Våt n Wild Black Mega Liner Liquid Eyeliner Review

Populært emne