Maybelline Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-Pencil - Black Smoke Review

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-Pencil - Black Smoke Review
Maybelline Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-Pencil - Black Smoke Review
Anonim

Hei, fine damsels! Dette er mitt siste apotekssøk som jeg i utgangspunktet ikke likte på grunn av sin dårlige ytelse, men til slutt elsket det når jeg skjønte hvordan jeg skulle bruke den. Det er et interessant produkt med flere bruksområder og er perfekt for folk som alltid er i rush for å gjøre seg klar og knapt få tid til å dukke opp. Fortsett å lese for å vite hvorfor jeg er så fornøyd med dette produktet.

Image
Image

Pris: $7.99

Produktbeskrivelse: Å mestre det røykfrie øynet har aldri vært enklere. 2 enkle trinn: 1) Tegn tykk linje 2) Bland med ekspert smudger ultra mettede pigmenter i en kremaktig blandbar formel

Image
Image

Hvorfor du vil elske det Dramatiske øyne, røykfylte øyne som varer hele dagen i 2 enkle trinn. Ultra mettede pigmenter glir på i en kremaktig formel for langvarig, sultry farge. 6 Smoky Shades For best resultat Påfør en tykk linje med skyggepinnen. Bruk Expert Smudger til perfekt blanding mørk til lys. Fjernes lett med såpe og vann eller med Maybelline Clean Express! ™ Classic Eye Makeup Remover.

Jeg tar på Maybelline Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-Pencil - Black Smoke:

Dette er en av de flere apotekene som er tilgjengelige i markedet, men Maybelline-produkter skiller seg ut blant alle på grunn av deres ytelse og variasjon. Denne øyenskyggen er tilgjengelig i 6 forskjellige nyanser, og alle farger er verdt et forsøk.

Image
Image

emballasje: Produktet kommer i en tykk blyant form med svart ytre deksel og en plasthette. Den andre kanten av blyanten har en tykk smuss svamp som er ment å blande produktet til et røykfylt øyeutseende. Pennen har en vridmekanisme som forhindrer spild av produkt og gjør det også til et godt produkt.

Image
Image

Tekstur: Det er myk og kremaktig tekstur, men ikke over toppen buttery; det er veldig enkelt å påføre og blande. Før jeg bruker sminken min, bruker jeg Maracuja olje rundt øynene mine som en del av min hudpleie regime, og det pleier å bryte sminke min til tider til tross for å bruke en god primer under, men dette produktet ble ikke slått eller ødelagt spesielt etter at jeg toppet det med en grønn fargepulverøyskygge.

Image
Image

Farge og pigmentering: Det er en intens svart farget øyenskygge, og fargen kan bygges opp med flere strøk. Ett feie gir en god farge lønner seg; Jeg anbefaler imidlertid å vente på et sekund eller to før du bruker smussbørsten for å blande det og gjøre det med minimal tidsvarighet mulig fordi en gang skyggen setter det ikke sprer seg i det hele tatt. Hvis man forsøker å blande det umiddelbart etter søknad, sprer det seg og blir ujevnt; Derfor er det bedre å vente på bare et sekund eller to før du fortsetter med blandingsprosessen.

Image
Image

Brukstid: Når toppet med en pulverskygge eller gjennomsiktig pulver, kan man bruke den i god 8 til 12 timer.

Pros av Maybelline Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-Pencil - Black Smoke:

• Produktet kommer i blyantform og kan brukes som øyenskygge eller øyenrør. • Har en vridningsmekanisme som forhindrer produktspild under skarphet. • Gir en god fargeutbetaling i ett slag. • Ingen duft. • Lett å blande og smuss. • Det er vanntett, svettesikkert og smussbeskyttet. • Det er rimelig og vanligvis tilgjengelig på rabatt. • Kan brukes under en øyeskygge for å intensivere fargen og øke slitestiden.

Ulemper med Maybelline Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-Pencil - Black Smoke:

• Kan ikke tenke på noen.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-Pencil - Black Smoke? Ikke denne skyggen, men vil gjerne kjøpe andre nyanser fra dette området. Jeg anbefaler det til leserne som det er verdt et forsøk.

Maybelline Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow Pencil i Blue Blaze Review Eye Liner: Maybelline Eye Studio Master Drama Cream Pencil Midnight Master Maybelline Master Drama Khol Liner Kullgrå: Anmeldelse Maybelline Master Drama Khol Liner - Deep Purple / Ultra Violet Review Colorbar Bare Smoky Kajal - Just Black Review Kleancolor Sapphire Twist Master Strokes Lange Slitasje Smoky Shadow Stick Review

Populært emne