Dolce & Gabbana Perfekt Luminous Liquid Foundation Review, Swatch, FOTD

Dolce & Gabbana Perfekt Luminous Liquid Foundation Review, Swatch, FOTD
Dolce & Gabbana Perfekt Luminous Liquid Foundation Review, Swatch, FOTD

Video: Dolce & Gabbana Perfekt Luminous Liquid Foundation Review, Swatch, FOTD

Video: Dolce & Gabbana Perfekt Luminous Liquid Foundation Review, Swatch, FOTD
Video: Dolce and Gabbana Foundation - Velvet Skin Foundation Full Day Wear Test - YouTube 2023, Juni
Anonim
Krav: Hva er det: Et fundament med et sofistikert, moderne fluidformat som er silke og sanselig.
Krav: Hva er det: Et fundament med et sofistikert, moderne fluidformat som er silke og sanselig.

Hva det gjør: Kled huden med strålende gyldent lys, feilfri, myk overflate og ugjennomtrengelig dekning. Med sin luksuriøse flytende struktur assimilerer Perfect Luminous Liquid Foundation øyeblikkelig med huden, og gir det med lysende partikler av lysreflekterende glimmer og fine gjennomskinnelige pigmenter. Selv tørr hud er næret med en spesiell blanding av fuktighetsgivende midler og kondisjonerende vitaminer, slik at den blir perfekt hydratisert med en naturlig glans.

Tilgjengelig i 15 nyanser

Pris: USD 61 / Rs 4000 ca | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Min erfaring med Dolce & Gabbana Perfect Luminous Liquid Foundation

Ett ord - OBSESSERT! Jeg elsker absolutt Dolce Gabbana Makeup, så denne gangen tok jeg opp noen flere produkter fra deres makeup-linje. Jeg tror at hvis du spør meg hva min favoritt ting i sminke er, ville det være grunnlaget. Siden jeg begynte å lage sminke, har jeg nettopp hatt alt om perfekt base. Jeg kan spare penger på hvert enkelt sminkeprodukt, men jeg ville gå ut og splurge på stiftelser og skjulere. Det er bare personlig valg, så jeg prøver hele fundamentet hele tiden. Og i disse dager kan jeg ikke få nok av Dolce Gabbana Luminous Foundation.

Sann til navnet er det et lysende fundament. Hvis du er noen som liker dyktig base sminke, bare gi dette grunnlaget og et forsøk. Du vil bli forelsket i det.

Den kommer i en nydelig lett glassflaske med gyllenhette og pumpe. Pumpen er bare fantastisk. Det sprer bare riktig mengde produkt hver gang.

Det er en kremaktig finish tekstur og glider på huden som en drøm. Jeg bruker det mest med en svamp fordi jeg liker det å se super dugg og lysende. Men hvis du vil styre lysstyrken til dette fundamentet, bør du helt bruke den med en grunnbørste.

Målet er halvt dybt. Jeg vil kalle det perfekt lysende. Den har en lys gylden glans til det som gjør huden din til å ligne en drøm. 😛 Pluss det ser veldig naturlig ut. Dekningen er middels, men du kan også bygge den opp til en full dekningsfond. Jeg vil kalle det bare et ideelt fundament for bruder fordi de helt kan bruke den vakre gløden dette gir til huden.

Oppholdsstyrken er ganske fantastisk. Jeg må si at du må bruke en primer og et pulver med dette grunnlaget, for da ville det vare mer enn 8 timer. Infact som er den lengste jeg har slitt og huden min så veldig bra ut på slutten av dagen og grunnlaget mitt var ganske jevnt gjennom. Men i seg selv gjør det mange til at huden din ser fet ut, spesielt hvis du bor i et varmt / fuktig klima.

Har ingen vesentlig duft for den.

Den eneste og den eneste ulempen jeg vil si er at dette fundamentet oksiderer litt. Jeg bruker den i skyggen 144 bronse, som er et perfekt match for min hudtone. Men jeg skulle ønske jeg hadde gått en skygge lettere med denne. I disse bildene vil du spesielt merke at huden min ser en skygge mørkere ut enn den vanlige. Det er fordi jeg tok bildene en stund etter å ha sminket og fundamentet oksidert litt.

Når det er sagt, kan jeg helt leke med fargen ved å blande den med et lysere fundament. Fordi i bøkene mine er dette grunnlaget PERFEKT.

Jeg har vanlig å tørke hud og noen ganger med værbyttet, slutter jeg å ha tørre flekker rundt nesen min. Jeg må nevne at det aldri har fremhevet tørre flekker.

Det kaker ikke opp. Du kan bruke det hverdags som et lyst dekningsfond eller gå ut av alt ved å bygge det opp til ganske mye en full dekning. Ser bra ut på bilder.

Vil ikke anbefale det for de med fet hud. Men resten av peoplezz, hvis du får sjansen til å gi dette et skudd. Gi det et forsøk! 🙂

Alt i alt, en stor tømmer opp!:)) Hellige gral!

Vurdering: 4.9/5 | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Har brukt HER, HER og HER
Har brukt HER, HER og HER

Swatch:

Image
Image

Dolce Gabbana Goddess 140 Lipstick Review, Swatch Dolce av Dolce og Gabbana Review Dolce og Gabbana Light Blue For Women Eau De Toilette Dolce og Gabbana L'eau The One Eau de Toilette Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum Review Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Shade 5 Anmeldelse, Swatch L'Oreal True Match Lumi Sunn Luminous Foundation Review NARS All Day Luminous Weightless Foundation Review

Populært emne