Tom Ford Traceless Perfection Foundation Review

Tom Ford Traceless Perfection Foundation Review
Tom Ford Traceless Perfection Foundation Review

Video: Tom Ford Traceless Perfection Foundation Review

Video: Tom Ford Traceless Perfection Foundation Review
Video: $80 TOM FORD TRACELESS FOUNDATION ... WTF ??? - YouTube 2023, Juni
Anonim
Image
Image

Kravs: Tom Ford mener en feilfri hud er det essensielle første skrittet til et balansert, symmetrisk ansikt. Traceless Perfection Foundation er et naturlig, slitesterkt, fuktighetsbestandig fundament som hydrerer og gir huden din en skarp, myk og porøs lerret med medium til full dekning. Formelen inneholder den nærende Tom Ford Infusing Complex som hjelper til med å glatte og forny huden samtidig som det bidrar til å redusere utseendet på fine linjer og rynker.

Pris: USD 80 / Rs 5.000 ca | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Ingredienser:

Image
Image

Tilgjengelig i 15 nyanser

Image
Image

Min erfaring med Tom Ford Traceless Perfecting Foundation:

Jeg elsker dette fundamentet. Jeg har normal til tørr hud, og jeg ser alltid etter fundamenter som gir en litt dugg finish til huden. Jeg personlig også liker grunnlag som er middels dekning. Jeg finner dem mer naturlige å ha på hver dag.

Jeg plukket den opp i skyggen Sable 06. Jeg føler at det er litt brun for hudtonen min. Jeg kunne ha gått en skygge lettere, men det fungerer fortsatt bra. Jeg liker som den lille, gyldne (y) skyggen det legger til huden min. Når det er sagt, er det 15 nyanser å velge mellom, slik at du kan være helt kresen når du skal få din eksakte nyanse i dette fundamentet.

Tekstur er kremaktig, lett og svært fuktighetsgivende. Det føles super fuktighetsgivende på huden og jeg elsker det. Jeg tok litt tid til å bli vant til det faktum at dette fundamentet virkelig ikke tørker helt til noen få timer.. kan si. (Vær forsiktig med å bruke den når du har hvite topper fordi den kunne overføre i utgangspunktet) Men den slags utseende det gir til huden, er bare nydelig. Du legger merke til den vakre, naturlige glødete huden, rampemodellene har … det er slik det ser ut til huden din. Sunn, hydrert og naturlig utseende hud. Når det er sagt, hvis du bruker pulverprodukter direkte på dette fundamentet, blander de seg fint uten å bli ujevn. Jeg vil likevel foreslå at det er best å lett pudder huden eller Tzone i det minste hvis du har en tendens til å bli fet der.

Det er ganske pigmentert grunnlag og gir en middels dekning. Det kan bygges opp, men jeg vil fortsatt ikke si at den kan bygges opp til et super fullt dekningstunnel. Jeg har noen arr igjen i ansiktet mitt fra breakout, og etter at jeg har brukt det første laget, kan jeg fortsatt se dem gjennom fundamentet. Og selv etter å ha bygget opp dekningene, må jeg bruke en concealer til slutt å skjule arrene helt.

Det er ikke et matt fundament. Den har den svake overfladen til det - "naturlig" ville være den beste måten å beskrive den på.

Jeg adooooore emballasjen. Det er nesten en vektløs frostet plastflaske med vri opp pumpeflasken. For noen som reiser ganske ofte, er denne emballasjen bare "perfeksjon". Ingen bekymringer om at flasken bryter eller pumpen blir presset på egenhånd. Kompakt, enkel og vektløs.

Dette fundamentet går ikke i fine linjer eller blir kaket eller blekner. Jeg mener langvarig grunnlag som gjør at huden din ser bra ut i løpet av dagen.

Det har også SPF 15, som er en bonus. Det har også nydelige hudpleie ingredienser. Fotograferer ganske bra.

Stiftelsen oxiderer ikke eller blir fet da dagen går forbi. Jeg finner det heller ser mer naturlig og vakkert ut som timene går forbi.

Det eneste jeg vil si er at jeg ikke liker lavendel-ish-duften som den har, men det er ganske svak og setter seg ned litt.

Selv om du liker super fulle dekning grunnlag, kan du kanskje liker denne fordi dette kan bygges opp til en litt mer dekning enn bare medium. Men hvis du ikke liker huden din som viser seg gjennom fundamentet ditt og perfekt et super fullt dekningsprodukt, kan dette ikke være det som passer for deg.

Kan ikke være det beste for de med veldig fet hud, men et godt valg for de med normal / tørr / kombinasjonshud.

Samlet sett er det en GORGEOUS FOUNDATION! Så så elsk det. Hvis du får en sjanse, gi det en tur for den vakre, naturlige, lysende, skinnende huden. 🙂

Vurdering: 4.9/5 | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Image
Image
Image
Image
Swatch:
Swatch:
FOTD: Bruk ikke noe pulver på huden.
FOTD: Bruk ikke noe pulver på huden.
Image
Image

Tom Ford Illuminerende Pulver Gjennomsiktig Review, Swatch Tom Ford Intensive Infusion Concentrate Extreme Review Tom Ford Illuminerende Primer Review, Swatch Tom Ford Sahara Pink 03 Ultra Skinn Lip Gloss Review, Swatch Lever Tom Ford Duo Eye Primer opp til høy pris? Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked Review Guerlain Les Violettes Gjennomsiktig Compact Powder Review 5 beste måter å bruke gjennomsiktig løs pulver Beste løs / gjennomsiktig pulver tilgjengelig i India

Populært emne