Batiste Dry Shampoo Original (Clean & Classic) gjennomgang

Innholdsfortegnelse:

Batiste Dry Shampoo Original (Clean & Classic) gjennomgang
Batiste Dry Shampoo Original (Clean & Classic) gjennomgang
Anonim

Batiste Dry Shampoo Original (Clean & Classic)

Av Poorva Shukla

Å ta vare på håret vårt er en så tidkrevende aktivitet. Forvask, vask, ettervask, hvem! Hvem har så mye tid i trengsel i denne raske verden.

Image
Image

Og de dagene når du har improviserte planer for fester eller utflukter, vil du sikkert ikke bli fanget med fet og lunt hår. Jeg har fet hår, så jeg møter alle disse situasjonene veldig ofte. Så jeg fikk meg Batiste tørr sjampo i Original for min redning. Batiste er et merke som er best kjent for sine tørre sjampoer. Batiste Dry Shampoo in Blush har allerede blitt vurdert på denne bloggen. I dag vil jeg gjerne fortelle om Batiste Dry shampoo Original. produktbeskrivelse: Batiste Dry Shampoo er den raske og praktiske måten å få mykt, rent og friskt luktende hår uten vann. Batiste tilbyr en umiddelbar løsning ved å revitalisere fettete, kjedelige og livløse hår. Batiste fortykker tynt flyvehår og legger til tekstur og kropp for den enkle stilløsningen. Sprøyt det bare på og kammer det ut.

Veibeskrivelse for bruk: Shake kan kraftig, Spray jevnt over håret, Masser i hodebunnen med fingertuppene. La det være et øyeblikk og børst ut med en naturlig børste børste.

Pris: $ 8 for 6,73 oz | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

ingredienser: Butan, Isobutan, Propan, Oryza Sativa (Rice) Stivelse, Alkohol Denat, Parfume (Fragrance), Limonene, Linalool, Geraniol, Benzylbenzoat, Distearyldimoniumklorid, Cetrimoniumklorid

emballasje: Den kommer i en solid metallisk spray-on-kan, farget i friske og glade grønnsaker og gulger. Den har en plast spray dispenser som er glatt og lett nok til å bruke. Hetten sikrer veldig pent.

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Batiste Dry Shampoo Original:

Batiste Dry Shampoo Original er veldig passende beskrevet som "ren og klassisk". Det løfter ikke bare ditt lette hår ved å absorbere den ekstra oljen, men det har også en fin duft som gjør at du føler deg frisk. Produsenter hevder at det er for alle hårtyper, og det passer til mitt oljeholdige hår. Det lever opp til sine krav, og er en utmerket avkastning på investeringen.

Den er veldig pulveraktig og hvitaktig. Nedenfor er bildene hvordan det ser ut like etter sprøyting og 1 minutt etter sprøyting. Bare etter sprøyting er det litt vått. Om et minutt etter sprøyting, blir det til et ekstremt jevnt pulver, og den pulverformige hvite fargen blir mindre intens.

Image
Image

Pros av Batiste Dry Shampoo Original:

• Har veldig subtil citrus duft. • Omdirigerer straks det fete oljehodet ved å absorbere all olje. • Oljede hårskjønnheter trenger ikke å vaske hår hver dag, og kan til og med se frisk ut. • Perfekt for damen på farten, og alle som ikke vil skade håret ved å vaske det hver dag. • Duften er ikke i det hele tatt plagsom noen få minutter etter søknaden • Kanen er solid og enkel å bruke.

Image
Image
Image
Image

Cons av Batiste tørr sjampo Original:

• Det må tas forsiktighet på å skrape tørr shampoo fra en riktig avstand, eller det vil gi håret ditt hvitt, og du må jobbe litt vanskeligere for å få det hvite pulveret ut. • Du må riktig tørke ut tørr sjampoen, da den er veldig pulveraktig. • Også hvis du ikke masserer det ordentlig med fingertuppene, vil det ikke være så effektivt. • Hvis du bruker mer mengde, vil håret føles veldig tung neste dag. Jeg har aldri vært i stand til å hoppe over vask dagen etter bruk av tørr shampoo.

IMBB Rating: 4/5 (Ganske bra, men en grådig person som meg trenger noe mer 😉) | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Batiste Dry Shampoo Original? Selv om denne tørr shampoo virker ganske bra, men jeg er ikke helt fornøyd med det. Det fungerer ganske bra for nå, men jeg vil være på en konstant utkikk etter en tørr sjampo som ikke tvinger meg til å vaske håret mitt neste dag etter søknaden, selv om jeg ikke trenger å gå ut hvor som helst.

L'oreal Professionnel Crystal Gloss Tecni Art L'oreal Professionnel Liss Ultime Shampoo L'Oreal Paris 6 Olje-nærende sjampo gjennomgang Toni & Guy Refresh-it Dry Shampoo Review Hvordan lage tørr sjampo hjemme Suave Dry Shampoo Spray Review Suave Professionals Keratin Infusion Dry Shampoo Review

Populært emne